Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lucky Star için onu diyenler de var işte bir milyon sorun orda =) GitS filmleride, dizileride, compilation movieleride dahil listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dragonball iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Code Geass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ergo proxy off çok depresif ayrıca steam punk tan hoşlanmam Burdan herkese benden Hellsing- shine gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lopeth said: Gundam! G Gundam güzeldir bence, Burning fingeerr diye az bağırmadık ,hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hosuma gitmiyen butun yapimlar zevklerime hitap etmiyen butun yapimlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hellsing evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lopeth said: Gundam! + hellsing + elfen lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Hellsing'in nesi var laynnn : P bu arada eskiden cobra diye bir anime vardı (adımın kolu çıkıyodu silah oluyordu) heyt be ne güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kesinlikle serinin başında Hellsing geliyor. Seinfeld'in bile bir konusu var Hellsing le karşılaştırılınca. İkinci sırada Elfen Lied geliyor. İyi hoş eğlendim ben izlerken, kopan kafalar kollar, çıplak kızlar falan da, abartılacak bişey değil be abi? Üçüncü sırada kesinlikle son dönemde çıkmış bir çok anime geliyor ki bunlar Claymore, D Grey, Code Geasstir benim gözümde. Boş. bu sıraya aynı zamanda kaedenin dediği, son on yılda çıkan bleachtir, One Piece'tir, ne kadar shounen varsa hepsi. Hepsinin de allah cezasını versin. Dörtteki sırayı hak eden, Dragonball Z. Güzel, ama bu kadar büyütelecek bir şeyi yok gerçekten. Özellikle binlerce defa dövüş izlemekten, aynı şeylerden içim kalktı. Beşinci sıraya değil de ikinci sıraya atardım bunu ama kalbiniz kırılmasın diye beşe koydum, üçte te süpriz yaptım. Animemiz tabi ki Naruto. Allahın şımarık veletlerinin doluştuğu, gürültüden başımı ağrıtan, dövüşlerin on beş bölüm sürdüğü ve narutonun herkese kendini ve amaçlarını belediye başkan adayı gibi tanıttığı anime. Katılmadıklarıma gelirsek; said: Cowboy Bebop Cowboy Bebop güzel bir animedir. Her bölümü eğlendirir, düşündürmez, kafa yormaz. Shounen denen bir çok animeden çok daha kalitelidir de. Herhalde konudan bir evnagelion falan beklemediniz herhalde. Overrated olduğunu da düşünmüyorum, kimse bebop fanboyluğu yapıp spike rulz demiyor, en azından ben görmüyorum. said: Shin Seiki Evangelion Viktorun başka bir topicte de dediği gibi; "çok mu kaliteli bir yapım, hayır. kült mü? evet." Denecek başka bir şey yok bence. Overrate eden fanboyların da kaçının evangelion un ne anlatmak istediğini anladığını düşünüyoruz ki? said: Ghost In The Shell Konu anlatımı kapalı olduğundan kaybediyor ama nasıl overrated anlayabilmiş değilim. Sevmediğimiz animelerin listesini yapmıyoruz, overratedların listesini yapıyoruz. GiTS fanboyları mı var ki? GiTS'i anlayan adamların fanboyluk yapacaklarını sanmıyorum ben. GiTS overrated değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bu arada Berserk 'in hak ettiğini düşünüyorum ben. Gayet istikrarlı giden bir animeydi, mangayla birlikte devam etse güzel de olurdu, 25 bölümde bitiveriyor. Sırf manga hayranları için yapıldığını düşünmekteyim. 25 Bölümnden kim fanboy olur allaşkına da Berserk overrated olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 "top 20 listesindeki tüm animeler overrated'tır çünkü ben bişi anlamadım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Overrated != kötü Overrated = Abartıldığı kadar iyi değil İzlemediğim anime hakkında yorum yapmam. TTGLnin bile 27 bölümünü izleyip bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben de diyorum ki, overrated dediğiniz bazı animleri kimler tarafından bu kadar rate edilmiş ki overrated diyorsunuz? Herkes kötü olduğunu düşündüğü ama büyük ümitlerle indirdiği animeleri yazmış. Biri de çıkıp berserk fanboyları toplasın bana susucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Öyle bir Berserk fanboy kitlesi varki aklın hayalin durur =) http://img329.imageshack.us/img329/4215/1215934432451ok0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 expect de beni benden aldı bu arada hahahahaha. abartmayın hacı, herkesin kalbi kötü olmuş ya. adam çaktı caskaya işte, griffith ibneyse o ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 berserk'in devamı olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kaede said: - Serial Experiments Lain - Boogiepop Phantom - Ghost in the Shell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben S.E.Lain fanboyuyum, özür dilerim :) edik: üstteki mesaj dürüm korkusundan mesajı editlemiş sturm e ithaftır. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 abartıldığı kadar iyi değil demek zaten olumlu bir anlam taşımıyor. yazın şuraya Top 25 animeyi, hepsini overrated yapalım olsun bitsin işte. uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 berserk anıme deıl ki mangayı kamerayla cekmis biri 2 defa kılıc kalktı indi diye anime olmaz bu arada bence cok superdir o ayri grifith ibnesi ruyalarıma girmistir allah belanı versin grifithhhh diye ama yane homosexuellkik doruktadır o ayrı bence overrated witch hunter robindir cizimnlerden tiksindim ana karakteri tokatlşamak arzusundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 overrated ne diyemi tartışıyoruz? görende internet ahalisi deiliz sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 1-elfen lied 2-9-icinde gundam gecen bircok sey(?) 10-witch hunter robin edit:hatta sole siralayalim madem ilk 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Witch Hunter Robin için aşmış anime dendiğini ilk defa duyuyorum :) Daha önce ne bir forumda ne bir arkadaş tarafından tavsiye edildiğini bile görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ya pati dahil uc bes forumda ortalamanin cok ustunde die okuyup hayal kirikligi olunca algida secicilik yapip sanki muhtesem birseymis gibi bana kakalamaya calistiklarini dusunup auto-overrated yaptim onu ben , aklima geldikce uygun topiklerde yerden yere vurasim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar