Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce en overrated 10 anime

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle serinin başında Hellsing geliyor. Seinfeld'in bile bir konusu var Hellsing le karşılaştırılınca.

İkinci sırada Elfen Lied geliyor. İyi hoş eğlendim ben izlerken, kopan kafalar kollar, çıplak kızlar falan da, abartılacak bişey değil be abi?

Üçüncü sırada kesinlikle son dönemde çıkmış bir çok anime geliyor ki bunlar Claymore, D Grey, Code Geasstir benim gözümde. Boş. bu sıraya aynı zamanda kaedenin dediği, son on yılda çıkan bleachtir, One Piece'tir, ne kadar shounen varsa hepsi. Hepsinin de allah cezasını versin.

Dörtteki sırayı hak eden, Dragonball Z. Güzel, ama bu kadar büyütelecek bir şeyi yok gerçekten. Özellikle binlerce defa dövüş izlemekten, aynı şeylerden içim kalktı.

Beşinci sıraya değil de ikinci sıraya atardım bunu ama kalbiniz kırılmasın diye beşe koydum, üçte te süpriz yaptım. Animemiz tabi ki Naruto. Allahın şımarık veletlerinin doluştuğu, gürültüden başımı ağrıtan, dövüşlerin on beş bölüm sürdüğü ve narutonun herkese kendini ve amaçlarını belediye başkan adayı gibi tanıttığı anime.

Katılmadıklarıma gelirsek;
said:
Cowboy Bebop

Cowboy Bebop güzel bir animedir. Her bölümü eğlendirir, düşündürmez, kafa yormaz. Shounen denen bir çok animeden çok daha kalitelidir de. Herhalde konudan bir evnagelion falan beklemediniz herhalde. Overrated olduğunu da düşünmüyorum, kimse bebop fanboyluğu yapıp spike rulz demiyor, en azından ben görmüyorum.

said:
Shin Seiki Evangelion

Viktorun başka bir topicte de dediği gibi; "çok mu kaliteli bir yapım, hayır. kült mü? evet." Denecek başka bir şey yok bence. Overrate eden fanboyların da kaçının evangelion un ne anlatmak istediğini anladığını düşünüyoruz ki?

said:
Ghost In The Shell

Konu anlatımı kapalı olduğundan kaybediyor ama nasıl overrated anlayabilmiş değilim. Sevmediğimiz animelerin listesini yapmıyoruz, overratedların listesini yapıyoruz. GiTS fanboyları mı var ki? GiTS'i anlayan adamların fanboyluk yapacaklarını sanmıyorum ben. GiTS overrated değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Berserk 'in hak ettiğini düşünüyorum ben. Gayet istikrarlı giden bir animeydi, mangayla birlikte devam etse güzel de olurdu, 25 bölümde bitiveriyor. Sırf manga hayranları için yapıldığını düşünmekteyim. 25 Bölümnden kim fanboy olur allaşkına da Berserk overrated olur?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de diyorum ki, overrated dediğiniz bazı animleri kimler tarafından bu kadar rate edilmiş ki overrated diyorsunuz? Herkes kötü olduğunu düşündüğü ama büyük ümitlerle indirdiği animeleri yazmış. Biri de çıkıp berserk fanboyları toplasın bana susucam.
Sosyal ağlarda paylaş

berserk anıme deıl ki
mangayı kamerayla cekmis biri
2 defa kılıc kalktı indi diye anime olmaz
bu arada bence cok superdir o ayri
grifith ibnesi ruyalarıma girmistir
allah belanı versin grifithhhh diye ama yane homosexuellkik doruktadır o ayrı

bence overrated witch hunter robindir
cizimnlerden tiksindim
ana karakteri tokatlşamak arzusundayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...