Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bronzebeard ally düşünüyorum. ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aoc derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eksik bilgiyle oyun yapmışlar, adını aoc koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 öyle deme other half diye expansion geliyomuş fsdds xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hasdfasd iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Aoc demek için daha erken, 1 sene sonra denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 WoW'a geri dönenlere tek bir tavsiyem var. Sıfırdan karakter yaratacaksanız benim gibi sakın ama sakın Dunemaul'da açmayın. 4 yıldır oyunu oynuyorum bu kadar serseri yeni yetmeleri bir arada daha önce görmedim sanırım. Küfürbaz hemşerilerimiz de cabası. Dediklerim 70 öncesi karakterlere ait bir gözlem tabi, sonrasında böyle tiplere müsaade edilmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 0-60'ı ne kadar kısalttılar ki? gunde 2-3 saat oynıyan bi adam kac gun kazanmıs oldu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eğer daha önce 1-60 deneyimin olduysa 5 days played ile Outlands'e geçersin en kötü. iyi bir performans ile 4'e düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yaw güzel bi server önerin, battlegroup'unun horde tarafı güçlü olsun şöyle, kalite guildleri olsun, pve pvp çok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Misery'e bağlı bir realm seç Alliance pvp için. Ruin ve Vindication'dan da uzak dur. Ally, horde farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xo said: eğer daha önce 1-60 deneyimin olduysa 5 days played ile Outlands'e geçersin en kötü. iyi bir performans ile 4'e düşer. ok cevabı aldım bi de merak sorusu: eskiden kac gun sürüodu? (kendimden hatırlamıorum ben efsane yavas levelladıım icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Elite mob/quest diye birşey kalmadı, hepsini solo yapabilirsin artık. Questlerden gelen experience %20 arttırıldı Her level aralığında istenen experience (level 20'den sonra) %30 oranında azaltıldı. (son 2 madde tersi de olabilir) burdan çıkarabilirsin ne kadar hızlandığını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Xo, ben horde açıcam, yanlış anladın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 8 days falan sürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Quel-Thul said: Xo, ben horde açıcam, yanlış anladın sanırım. Horde açıcaksan Al'Akir realmini çok met etmişlerdi. Hatta biraz aşağılara bakarsan topici de olacaktı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla 2 tane 70 charım vardı eskiden , biri Frostwhisper biri Burning Legion olmak üzere ikiside Paladin - Alliancedı. Bu seferde Karazhanda arkadaşların yanında Blood Elf açtım yine paladin :D Ruhumda var arkadaş elim diğerlerine gitmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 pekaziz said: WoW'a geri dönenlere tek bir tavsiyem var. Sıfırdan karakter yaratacaksanız benim gibi sakın ama sakın Dunemaul'da açmayın. 4 yıldır oyunu oynuyorum bu kadar serseri yeni yetmeleri bir arada daha önce görmedim sanırım. Küfürbaz hemşerilerimiz de cabası. Dediklerim 70 öncesi karakterlere ait bir gözlem tabi, sonrasında böyle tiplere müsaade edilmez zaten. redeemer guildinden uzak dur derim bende sana işi abarttılar onlar raidlerde mikrofonu bi kıclarına goturup osurmalar, küfür vs herşey var kaliteli guild olarak (seviye bazında) non serviam,disturbed'ı örnek verebilirim insane guildinde ise kendini cok yalnız hissedersin cünkü yeni arkadasları pek sıcak karsılıyorlar diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Xo said: Horde açıcaksan Al'Akir realmini çok met etmişlerdi. Hatta biraz aşağılara bakarsan topici de olacaktı. :) Ettik valla yine olsun yine ederiz =) Çünkü diğer realm'lardaki abuk olayları duydukça kendi oynadığım yere olan sadakatim kat kat artmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bizim server kapalı, şu an varmıdır Hogger geyiği açık olanlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 WoW u TBC ile bıraktıysanız başlamayın,yine bırakırsınız.bu kadar bok edilemez bi oyun ya oynuyoruz yinede,ne eski raid zevki var ne de eski pvp zevki.eskisi gibi wow oynicam düşüncesiyle gelmeyin yani eskiyle alakalı hiçbişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ya bi sus hala aynı hikayeyi mi anlatıyosun sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar