Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi bakalım, çin çin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baileys li frappe yapacam şimdi canım çekti içine irish cream da kodukmu ohh..[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
If 2 heart ensemble samanlık is be seyran
Mesaj tarihi:
boojack, içkileri hüpletti tek tek :)[signature][hline]And the sun shined upon the shadow,
The blood started up pump slow,
There was nothing remaining,
There is not an ending, it's only begining
play or else...........
Mesaj tarihi:
Dün zaten maç uğruna sabahladık bide bu akşam dağıtırsam yarın okulda halim nice olur bilemiyorum bu yüzden neskayfem ile aranıza geliyorum.
*!köşeye kıvrılır*[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 February 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
Su içicem uzun yaşıcam.

Bendede bira bitmiş bende su içiyorum fondip yapalım 3 diyince ühüü...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///

Mesaj tarihi:
Bira varda eşim alkolmetre gibi yani yatağa gidince rahatsız oluyor alkollü isem. Ayrıca yarın sabah iş var yani 1 tane de içilmezki bu meret, içtin mi evdeki birayı bitiricenki rahatlayasın. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 17 February 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!200. mesajı ataraktan hepimize hayırlı olsun diyerek bir yudum alır*[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek.
If 2 heart ensemble samanlık is be seyran

[Bu mesaj Boojack tarafından 17 February 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 17 February 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
Bira varda eşim alkolmetre gibi yani yatağa gidince rahatsız oluyor alkollü isem. Ayrıca yarın sabah iş var yani 1 tane de içilmezki bu meret, içtin mi evdeki birayı bitiricenki rahatlayasın. :)

Ahhha ahhhh...
Bence bira keyif meselesi..
Öle dark , extra falan sux...
En iyisi efes yeşil...
Mis gibi yaa...
İçicen bitane serinliycen öle 2-3 taneye gerek yok... =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///

Mesaj tarihi:
Ben de 'çin çin' i görünce şu Tutti Frutti olayı geldi aklıma. Dedim Emaleth de sıyırdı sonunda :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
lol[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
eveet artik ben de baslayabilirim :) sarabimizi ve de peynirlerimizi hazirladik guzel guzel
*kirmizi saraptan bi yudum alir bi parca peynir yer, bi parca da enisteye verir*[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
*ne hikmetse bardagina sarhos olunca sapitiyo diye yarim konulmus sek votkasinsan bir yudum alir* ............................................ boojack tuzlugu uzat ..........[signature][hline]:yapma:
its better to burn out than to fade away...
Mesaj tarihi:
California'dan bi arkadasimiz geldi, gelirken de super bi sarap getirms sagolsun, koyduk birer bardak :) hepinizin sagligina[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
amanın californiya şarabı,
evet evet ondan evde bulundurmak veya böyle arasıra getiren arkadaşlardan bulundurmak lazım...
*! Mental note :: 3 vakte amcaya uğranacak ondaki californiya şarabı hacılanacak *
  • Yeni Oluştur...