kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben 25 lvl aldım lvl 8dim. Nasıl olduğunu bilmiyorum , genel chatten yazdım alabilirsin normal dediler fakat 30 alamazsın 29 bile olsan alamazsın gibi bi rivayette de bulundular. Ha gelip çok rahat kesen 19-20 küsür lvl adamlar da oldu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Pvp de kasmak cidden sıkıntı yeni başlayanların bölgesinde sürü halinde 30 lvl görünce dedim bugunluk yeter :D . Peki Pve serverından pvp serverına geçiş varmı para ile? Bari pve de düzgünce kasalım sonra server change yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Eu Hero tarafında Risens olarak değiştirdik topluluk ismini. Oyuna hero tarafında başlayan varsa bize katılmak isteyen olursa Vixus, Vixu, Vuxis, Lehadrim ve Paranoya ya mesaj atabilirler. Ayrıca Gadget Controller, Ice Tank, Nature Healer ve Sorcery DPS buildlerinde yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Ps3 de 15 gb cekip f2p tarzında takılma diye bişi var ? 15 gb çekmeye değer mi ?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 fetepe karşıtı patiler çaktırmadan "la paralı olsa da oynasak" diye bekliyolardır, güzel oyun gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 f2p olarak en iyi oyunlardan biri..action combat baya guzel, 3 boyutlu olarak line of sight, ve dodge/roll derken, zaten 7 abilty anca yetiyor...Endgame contente geldikten sonra oyun bir nevi "bitiyor", fakat expansionlarla baya artti, yeni baslayan biri icin baya bir oyun suresi var. PvP si ve PvE si bu sartlar altinda takilan bedava bir oyun icin inanilmaz guzel. Baska oyunlarin araklayacagi guzel ozellikler bile mevcut. (action combat motoru / kozmetik goruntu secme rahatligi / fly-acrobat-superspeed etc movement / Lantern daki abilty combo durumu). bunlari KESIN araklayacak baska oyunlar..yaziyorum buraya eheh. ama superhero/villian muhabbeti acmiyorsa bilemem...ha bide muzikleri ve atmosferi gayet guzel..dialoglarda Jokeri, Mark Hammil seslendiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bi de oynamaya karar verirseniz pvp/pve ekranında seçerken çok düşünmeyin, oyun içinde bi aygıt aracılığıyla birkaç saniye içinde pvp/e server değiştirebiliyosunuz istediğinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ps3 de 15 gb cekıp girme var tekrar soruyorum ps3den oynanabiliyor mu rahat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 2 ay kadar oynamıştım ilk çıktığında. Menuler falan pc için hiç pratik değil keza chat zaten direk konsol için tasarlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hm chat vardı dı mı mmolarda birde hehe usb keyboard ayarlamak lazım :) yıllardır mmo oynamadıgım ıcın^^ konsol ıcınse o zaman deneyelım cekıp 15 gb ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 @fir3blad3 Onlar düzeltileli çok oluyor.Pc için gayet kullanışlı chat ve interface şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bende premium ve 2 DLC vardı(light,electric) bayadır girmiyorum ben oynarken player yoktu pvp queue girdikmi 50 saat bekletiyordu şuan durumlar nasıl ? Yeni DLC gelmiş itemlere socket açma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 dc universe online hakkında birkaç sorum var, "batman" gibi bir karakter yapmak istedim. gittim martial arts seçtim. ama şimdi brawler daha güzel özelliklere sahipmiş gibi geliyor. martial arts'ı sıfırlayıp sırf brawler gidebiliyor muyuz, ya da martial arts'ın şu anki haliyle brawlerı birlikte devam ettirebiliyor muyuz? batman tadı yakalamak için en güzel build nasıl olabilir? craft ettiğimiz bazı şeyler var, support, aggressive felan bunlar nedir, ne tip özellikler sunuyor? hangi itemlar salvage edilebilir? europe pve'de oynayan bane öldürmemde yardım edebilir mi (yüksek level karakteri varsa kolay olur). legends savaşlarında batman kullanmanın yolu oyunu preorder etmiş olmakmış herhalde, başka bir imkanı yok mu, purchase felan edilebiliniyor mu, yoksa batman sonsuza kadar locked olarak mı kalıcak? watchtower'da her wing'in kendine has armor setleri varmış, en az armor set tech wing'de mi, ben mi vendor atladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 batman için gadgets/acrobatics/martial arts + brawling tabi. lv 10'dan sonra hem brawler hem martial gidebiliyosun ikinci seçenekler açılınca. atıyorum martial isen istersen 10'da resetlersin direk hepsini brawling olursun tamamen vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 gadgets acrobatics felan seçtim de, esas sorduğum benim bunlar arasında hangi yerlere puan veriyimdi. bir de hem martial arts'ta hem brawling'de left mouse hold saldırısı var, ikisinden birini mi seçiyoruz onun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Evet yalnış hatırlamıyorsam aynı anda sadece 1 style kullanabilirsin. Ancak diğer treelerin skilleri ile gelen pasif bonuslar sürekli sende kalıyor. O yüzden bir dövüş stili seçip geri kalanları pve ihtiyacına göre ve pasifleri göz önüne alarak seçmen daha mantıklı olacaktır. MA stun ağırlıklı hızıda kararında, ben de oynarken MA/Gadgets/Acrobatics oynuyordum, MA'dan gayet memnundum PvP açısında. Çok PvE yapmadım ama gadgets tank class olmadığından MA PvE'de o kadar iyi değildi, rifle gibi ranged dps daha çok işine yarar PvE'de. Yalnız PvE derken levelingi kastetmiyorum, leveling gayet basit, hangi skill tree'yi kullanırsan kullan zorlanmadan yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 komboların işlevleri hemen hemen aynı o yüzden fortuna'nın dediği doğru birinde kombolara ver diğerinde pasiflere ver yararı daha çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 peki seçebiliyor muyuz hangisinin primary olacağını? yoksa karakter yaratırken seçtiğimiz hep primary olarak kalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Seçebiliyorsun o anki stilinin ne olacağını. O yüzden PvE için bir tane ranged stil al dedim. İstediğinde main stili belirleyebiliyorsun. Tuşunu unuttum ama o anki combolarını gösteren bir menünün olması lazım. O menüden kullanmak istediğin stili seçebiliyordun. Primary diye bişiy yok yani, sen ne ile istersen onunla oynayabiliyorsun skillerinin almak kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lvl 30 karakteri olan varsa dungeonlarda bana yardım ederse çok şahane olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bone said: lvl 30 karakteri olan varsa dungeonlarda bana yardım ederse çok şahane olur :P eu serverinde misin us mu ? uzun zamandır oynamıyorum tekrar bakasım geldi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 eu. oyunun bazı yerleri acayip zor geliyor, bazı yerleri ise laylaylom geçiyorum. level kastım biraz, akşama bane'i deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Tek basıma oynuyodum lvl 8 miydi 12'iydi ne bıraktım sikintidan.Tek kisi oynuyosan cekilmiyor hele omı questlerde bı yerden bı yere gitmek tam bir cile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 oyunu aktif olarak oynayanlar var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 "Sony Online Enternaintment bünyesindeki DC Universe™ Online karakterlerinizi ProSiebenSat.1 Games hesabına aktarılması için 28 Haziran 2013 günü saat 21:00'e kadar kaydolup taşınma işleminizi bitirmiş olmanız gerekmektedir." Bu işlem oyun serverları açısından hayırlı mı oluyor kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar