Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 call of duty midir medal of honor mıdır, videoyu ona çok benzettim. özentisi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 10-15 dk oynayıp kapadım, dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Call of özentisi ne demek abi? :D Ahah :D Call of duty ikinci dünya savaşı oyunu ve oynanışı da zaten fps'lerde çığır açtı. E bu da ww2 oyunu ve çığıur açan oynanış sistemini kullanacak. Ne yapsın ilkel dpsler gibi oynanış mı sunsun? :D Oyun baya iyi. Return to Castle Wolfenstein kadar iyi değil kesinlikle. Ama başarılı buldum keyifli oynanışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 wolfenstein'in kendine özgü bir tarzı vardı. illa çığır açan bir oyunu taklit edecekse call of duty felan dururken kendini etseydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ortalama 10 dakika oynayıp ilk baştaki tren istasyonunu geçtim,arkasından alt f4 ve uninstall takip etti. aşırı derecede bayık geldi oyun bana,nedendir bilmem. herhalde ID software'in zerre kadar "azcık yenilik yapalım,insanlar baymasın farklı bişeyler koyalım oyunlarımıza" tasası olmayıp ta, tek kişilik ordu adamınla dümdüz git git adam vur mantığında oyun klonlarından birisi olmasından dolayı olsa gerek.sarmıyor artık beni böyle kendini tekrar eden şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 işin kötüsü id değil raven oyunu, raven hep id motorlarıyla güzel senaryolu ve oynarken eğlendiğim oyunlar yapardı ama bozmuşlar demekki, gerçi sevenler varmış baya ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 raven son senelerde çok bozdu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çok abartmışsın anubisath o kadar kötü değil hatta iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bilmiyorum valla,ben bişeyi abartmadım,yaşadıklarımı anlattım =P beğenen de çok beğenmeyen de çok. zevk meselesi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 on uzerinden bes vermek yerinde bir karar bence. multisi zaten cok kotu, ozellikle flamethrower olmasa da olurmus. singlein da ne senaryosu ne oynanisi iyi degil. arcade olarak da, sim olarak da cok basit. wolfenstein temali cod2 oynamak gibi bisey. oyle bile degil hatta, cod1 oynamak direk. insan biraz dinamik yapar oyuna ya. hic mi mirror's edge oynamadi bu herifler. en azindan bi acip cod4 e bakip vurulma efektinin ne oldugunu, headbob un nasil bisey oldugunu fark etselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mouse lag sorununu nasil cozeriz? ya da herkeste mi boyle? sync disabled yaptim ama olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar