Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Anne: Yavruları (eski ama onlar da büyüdü yavruladı fln): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 gözleri aynı anası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 =) Bu da beyazın büyümüş hali; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Lyv said: Thor efendi ovv sarman. ev arkadaşı seçiminizi takdir ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 o beni seçti ^^ ısırmaz tırmıklamaz isminle çağırınca gelir en şapşal kedi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 dasaaa said: abi burası milletin kendi hayvanları için benim kedim o 9gag lemiştim bir ara niyeyse :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Şuraya 2 resim koydum topic kurudu ya pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Biraz fazla resim koydum ama çektiğim en iyi resimlerden :) inanılmaz güzel bir köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Sufi said: DePeCHe said: Totti uçağı çekmiş kenara sigara molası vermiş Mr_Hand said: DePeCHe said: Uçağı var abi elemanın :) ABİİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHA çok güldüm ya hem fotoğraflara hem de sufi'nin yoruma. benim rahmetliyi özledim.. yeni bir kedi edinme vaktim geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Lyv said: o beni seçti ^^ ısırmaz tırmıklamaz isminle çağırınca gelir en şapşal kedi :3 adi ne kedinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 thor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 -Deno- said: benim rahmetliyi özledim.. yeni bir kedi edinme vaktim geldi artık. thor'a aynısının dişisi bi kısmet buldum yavrularından vereyim sana ismini de thorun koymayı planlıyodum ghsdfhjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Lyv said: Thor efendi hayatımdaki eksik şeyin thora şu vidyoyun birebir aynısını yaptırmamış olmak olduğunu farkettim. söyle yastığı ısırsın geldiğimde kuru giricem http://www.youtube.com/watch?v=oQnForWPm78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben şuan master sebebiyle yurtdışındayım.Dünya güzelide yaklaşık 9 yaşında bitane golden retriever ım var herkesten herşeyden çok sevip ayrı tuttuğum.Kendisi istanbulda ona en az benim kadar iyi baktığını bildiğim teyzemin yanında.Ama yinede yemin ediyorum insan heralde çocuğu olsa anca bukadar merak eder bazen gece ona bişey oldu diye kabus görüp uyanıyorum bütün gece uyuyamıyorum falan. Topici görünce içim bi burkuldu hüzünlendim burdada rakı yok şarap açtım lüplettim azcık.Hayvanlar da hayvan sevgisi olan insanlarda çok güzel şeyler lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ozlemek ayri bokunu cikarmak ayri hacim. Kopegime bisey olacak diye kabus goruyorum ne demek ? Bi psikologa gorun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 İnsan daha yavruyken alıp büyütüp 9 yıl birlikte yaşadığı varlıktan ilkkez ayrı kalınca özlüyo gayet.Yaşıda olunca hayvanın insan korkuyo aman bişey olmasın diye. Noldu anlamadımki sabah sabah karından veya müdüründen azar işittinde moralinmi bozuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Dworgian said: =) Bu da beyazın büyümüş hali; cinsi neydi bu kediciklerin dworgian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 BlackSheep said: İnsan daha yavruyken alıp büyütüp 9 yıl birlikte yaşadığı varlıktan ilkkez ayrı kalınca özlüyo gayet.Yaşıda olunca hayvanın insan korkuyo aman bişey olmasın diye. Noldu anlamadımki sabah sabah karından veya müdüründen azar işittinde moralinmi bozuk? Ahah. Azar isitebilecegim bir durum olmamasi bir yana, sabahin 5'inde azar yiyebilecegimden baya supheliyim. Ozle tabi, herkes icin normali o da uykularim kaciyor, kabuslar goruyorum, kalkip geri yatamiyorum kismi normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ne bilem bende saat farklı böle direk alakasız bi konuda asabi görünce heralde öle bişey dedim siniri geçsin diye ortalığa saldırıyo. Yau uyku kaçıp kötü rüya görmekte kafanda canlandırdığın gibi geceleri hiç uyuyamıyorum her gece terli terli kalkıyorum vs.değildi senin idrak ettiğin gibi.Ama insan özlüyo işte köpeğini merak ediyo.Sonrada bi iki kere rüyasında falan kötü bişey görünce morali bozuluyo.Bukadar yani.Ama kızcaksan bidaha yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sanssizsansli said: Dworgian said: =) Bu da beyazın büyümüş hali; cinsi neydi bu kediciklerin dworgian? İran - chinchilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bu iran chincilaların tüyleri çok mu dökülüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 her gün fırçalanmalarına rağmen.......... evet :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Supradyn said: Lyv said: Thor efendi hayatımdaki eksik şeyin thora şu vidyoyun birebir aynısını yaptırmamış olmak olduğunu farkettim. söyle yastığı ısırsın geldiğimde kuru giricem http://www.youtube.com/watch?v=oQnForWPm78 şimdilik cat watching cat watching cat watching cat watching cat watchi...... ile yetiniyorum. hele bi gel de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar