Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 TBC öncesi silithus'dayim farm yapiyorum waryorumla.Gece 3-4 fln neyse güzel güzel bütün moblari kesiyorum.Bi baktim bi undead waryor daha geliyor dedim dalmaz 34534 tane mob var kardeş kardeş keseriz.Neyse efendim dalmadida bu.Ben çektim 2 mobu paşa paşa kesiyorum.Bi baktim charge geldi...aa ip*e dedim.Hemen shieldi taktim herifin rage dolmaya başladiği and shield wall'i açtim amaçim kampa ulaşmak..Bu seferde bi rog cikti arkamdan asfsf pot fln cektim rog 15 25 vuruyor zaten.yolu yarilamiştim nerdeyse ama yüzde 10 hpm fln kaldi.Last stand açtim.Bunlar bana /lol fln atmaya başladilar.Last standin bitmesine 5 saniye fln kala bunlar öldü.AQ40'a giden bi ally guildi görmüş beni afasdfas direkt yatirdilar bunlari bide gengledik bütün gece xD cok tatmin edici bir andı.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gangren said: Gnomish Mind Control Cap ve Kabooom, Emeriss shroomları her yerde :D Sonra sonra, Azuregos, GY Zerg. su ikisini tek gecerim :) nasi olucaksa artik fsdfsd. bunlara ek loatheb kesmeye giden full buffli guildin epl'de canina okumak ayri bi zevk. tabi aynisini siz giderken size de yapiyolar... o zaman hos olmuyor :>
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 of loatheb kt vb full bufflı işlerde yapılan pislikleri hatırladım, ne küfrederdim
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu unutulmazlardan : BC öncesi warrior kasıyorum stvdeyim trollerin mekana girdim 2 tane bana yeşil görünen human rogue lvl kasıyor.Bunlara bi bakış attım /hi çektiler bende geçtim gittim herneyse kasıyorum.Çat bi cheap shot ?? ne rogue demeye kalmadı arkalarından o 2 rogueda çıktı işte 25 hp falan kaldı ölmeye derken aynı anda 3 undead rogue 60 lvl aynı anda cheap shot attılar bunlara fırsattan ben pot falan çektim 3 ünüde kesip bide farmladılar. Bu 3 adam benim için hala hero mertebesindedir.Böyle göğsüm kabarmıştı falan aLSKDJASd PS : Hikayeyi tam hatırlamıyorum ama sonuç böyleydi ahuah
sdexsde Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 priestim lvl 45 mi ne wsg yapıyorum can sıkıntısına.Hunterın biriyle kapışıyoruz.Can %40a felan indi o sıra yukarı bizim gy ye doğru kaçıyorum(ally yim ben) o sırada bi warrior huntera charge attı ama pet hala üstümde ne yapacamı şaşırdım pet öyle bi yarılıyoki cast bile yapamıyorum tam o sırada pete fear atıp bi heal atayım dedim bi baktım petle beraber 2 tane rogue de kafalarında kuru kafa sağa sola doğru koşuşuyorlar.Meğersem adamlar tam yanaşmış son vuruşu yapacaklar.Onlar öle koşarken ellerim felan titriyodu:)
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kaplumbağa içine saklanan gnom'a hala gülüyorum :)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Burning Legion zamanlarında Engineer Frost Mage'im var. 3v1 Warrior falan kesebiliyoduk o zamanlar. Burning Steppeste drake farmlıyorum. O zamanlardaki UImde isim görünmüyo uzaktan, çok yakına girince okuyabiliyorum. Bir adet warrior geçti shieldı falan var, dedim bunu alırım güle oynaya. Attım Polymorph /cry yaptım. Başladım frostbolt atmaya. Shield i var diye Ice barrier falan gerek yok diye geçiriyorum içimden. Intercepti bastı shield kayboldu, turuncu bişey parladı elinde. Hand of Ragnaros çıkardı adam. Hikayenin sonu belli. ---- Eternal'la STV de level 48'iz fire mageiz 2mizde. Çalıların arasına girip dürbünle Gurubashi Arenanın ordaki düz yoldan gelenlere bakıyoruz. Yaklaşınca çift pyro-fire blast atıyoduk. Sonra belli ki general chatte isimlerimiz geçmeye başlamış 10 kişi gelip parçalamıştı bizi. ---- Tarren Mill'de 5 mage ölüyoduk sonra ghost halinde toplanıyoduk. Hordeların bol olduğu anda reslenip Arcane exp. spamlıyoduk bir anda.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sdexsde said: priestim lvl 45 mi ne wsg yapıyorum can sıkıntısına.Hunterın biriyle kapışıyoruz.Can %40a felan indi o sıra yukarı bizim gy ye doğru kaçıyorum(ally yim ben) o sırada bi warrior huntera charge attı ama pet hala üstümde ne yapacamı şaşırdım pet öyle bi yarılıyoki cast bile yapamıyorum tam o sırada pete fear atıp bi heal atayım dedim bi baktım petle beraber 2 tane rogue de kafalarında kuru kafa sağa sola doğru koşuşuyorlar.Meğersem adamlar tam yanaşmış son vuruşu yapacaklar.Onlar öle koşarken ellerim felan titriyodu:) Bunun zeplinde daha komiğini yaşadım ben. Böyle zulgrub zamanları gromgol yolgeçen hanı bir gün yine zeplin full horde kaynıyor öylesine coc attım 2 tane night elf çıktı onları görünce bide frost nova çaktım 7-8 kişi daha çıktı ve 3 sn de falan öldüler aslşkdjasd
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 terokkr forestta ne druidimle uçuyorum, kuleleri ele geçirmeye çalışan 1 be pala ile bir orc gördüm. epic ff etraflarında uçarken baktım pala bana bilumum /lol falan yapıyo. ben yükseldim pala da yükseldi, baya bi yukarı çıktık. mal herif bana vurmak için dismount yapıp havada adını bilmediğim sarı sarı bi pala skillle vurdu, sonra bubble açtı. bence epic ff peşinden iniyorum, ne kadar yükseğe çıktıysak bunun bubbl bitti , çakılınca öldü :D
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Aket-Atum said: terokkr forestta ne druidimle uçuyorum, kuleleri ele geçirmeye çalışan 1 be pala ile bir orc gördüm. epic ff etraflarında uçarken baktım pala bana bilumum /lol falan yapıyo. ben yükseldim pala da yükseldi, baya bi yukarı çıktık. mal herif bana vurmak için dismount yapıp havada adını bilmediğim sarı sarı bi pala skillle vurdu, sonra bubble açtı. bence epic ff peşinden iniyorum, ne kadar yükseğe çıktıysak bunun bubbl bitti , çakılınca öldü :D aasdfadsf epic fail :D
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dunemaul pvp sunucusundayım 1* oyun hayatımda ilk defa bir world pvp ortamına çıkıyorum, level 20 falanım barrensın kuzeyinden ashenvalea. yolu takip edeyim bakayım nereye gidecek mantığıyla ilerlemeye başladım ve karşıdan alayı kırmızı isimli tonla tip gelmeye başladı, hepsinin de levelı skull gözüküyor. anam dedim bunlar ne, bastım 1 numaralı hotkeye, başladım wrathi castlemeye. o wrath elimden hiç çıkamadı. 2* oyuna honor sistemi yeni eklenmişti, birkaç gün oluyordu. tabi o zaman şimdiki gibi bgler yok, hatta ilk bg olan WSGnin daha adı bile geçmiyor. XRde bir arkadaşım duel teklif etti. onca sene counterdan sonra daha honor sistemi hakkında hiçbirşey bilmeden, kill-death şeklinde bir menü hayal ediyorum ve doğal olarak yenilmek de istemiyorum. arkadaşım kıt kanaat beni aynı fraksiyondan oyuncuların birbirini öldürmesi yada duel yapması halinde honorda bi değişiklik olmadığına ikna etti. daha level 15 falanım. duel yapmak için pvp flagin açık olması gerektiği gibi bir kanıya varmışım nedense, /pvp yazdım. nese efenim, accept duel, 3, 2, 1.. daha ben arkadaşıma vurmadan backstable öldüm. sonra guardlar da o elf rogu bi güzel benzettiler. to be continued..
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 wow pvp ile en iyi anım chromaggus serverında undead rogueım vardı kazui nickli bu dives zamanları işte AV girdim ama 10 oyunun 9nu biz kazanıyoruz ally cok ezik o derece yani neyse bir gece bunlar 1 oyunda harbi bastırdı bende gectim bizim en son gy ye flag cevırmesınler dıe beklıyorum resmen 3-4 saat sıkılmadan geleni kestim yeri geldi kesildim ama top ally o gy alamadı haha fıtık olmuslardı sanırım oyunu bizim baseden cevırıp kazanmıstık sonra forumlara acıp sovmuslermıdır benım hakkımda bilmem ama efsane bir oyundu :P
syd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu pvp anısı degıl ama malum ınsanların pvp titleleri var sr gearı kasarken blizzard bana Syd,Void Killer titlesi verirmi dite dusunmedım degıl :s
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 biz av de antlaşma yapmıştık hordelarla... kimse kimseyi kesmio direk boslara :D böle 40 horde 40 ally nin yanında geçerdi :D
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eregorn2 said: biz av de antlaşma yapmıştık hordelarla... kimse kimseyi kesmio direk boslara :D böle 40 horde 40 ally nin yanında geçerdi :D adsgsa burning legionda'da reinforcement olayi gelmeden önce hep öyle yaparlardi hatta başka bi realmdeki arkadasin charla avye girmiştim millet birbirine daliyordu fln baya sövmüştüm napiyorsunuz gerizekalilar fln diye xD
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ve sizde "biz av yapıyoruz" diyosunuz di mi kendi aranızda?
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 işte en güzel anım ally ların ..zına verirken
syd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu resmen pvp droplu pve raidi olmus. insan allylere dalmadan av mı yaparmıs
geffen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Barbekü said: işte en güzel anım ally ların ..zına verirken auhauahu.. orc adam ya.. yazısı da böyle oluyor
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 benim anlamadığım azına kelimesini niye sansurledin de verirken kelimesine dokunmadın. ağız yasak, kötü bir kelime değil yani rahat ol
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 barbu said: benim anlamadığım azına kelimesini niye sansurledin de verirken kelimesine dokunmadın. ağız yasak, kötü bir kelime değil yani rahat ol zına vermek lafını çok seviyorum
Öne çıkan mesajlar