Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 naı olcak nası geçicek bu hayat tvye bakıyom hakket önüne gelen juri bilmem ne hacı bende soyunurum sorun değil bende manken sevgili istiyom bende bodrumda basılayım bende juri olayım bende kolay para kazanayım yavvv ne olcak ya neyim eksik benim bu adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 you are more than wellcomed to garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 soyunsak belki oluruz ya :/ /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kişisel plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ölmeden ünlü olsam canım sıkkın içim sıkkın çünkü saçım sarı değilki yüzüm güleç durmazki örfden adetten anlamam dedikodudan pek hoşlanmam herkese ısınmamki car car car konuşmamki gerdanımı kıramam reklam için soyunmam ama ne yapsam ne yapsamm ne yapsamda ben ölmeden ünlü olsam magazin programına sunucu olsam ben ölmeden ünlü olsam bi evde gelin olmak icin yarışsam ben ölmeden ünlü olsam magazin programının rüküşü olsam ben ölmeden ünlü olsam canlı yayında bol bl ağlasam manşetlik hayatım yok hırsım ne az ne de çok arkanızdan konuşsam yüzünüze bakamam peki ne yapsam neler yapsam neyi satsam da ben ölmeden ünlü olsam magazin programına sunucu olsam ben ölmeden ünlü olsam bi evde gelin olmak iin yarışsam ben ölmeden ünlü olsam magazin programının rüküşü olsam ben ölmeden ünlü olsam canlı yayında bol bol ağlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 canımız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 @dory valla ben de aynısını söylemeye gelicektim hll. Üçnoktabir - Ölmeden Ünlü Olsam armağan ediyoruz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hepimiz ünlüyüz... çok güzel bi teorim var bu konuda... walla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hi mom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eregorn2 said: hepimiz ünlüyüz... çok güzel bi teorim var bu konuda... walla bakoha yani ben almıyım siz daha da ünlenin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bir gün herkes 15 dakikalığına ünlü olacak -Andy Warhol Youtube. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 acaba bu işin de suyunu cıkarıp 23 nisanda falan benim yerime gec sen unlu ol diye bi olaya cevirirlermi... aslında suyu zaten cıkmıs bi olay ... biliyorum...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 haha benim de direkt o üçnoktabir şarkısı gelmişti aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar