enderc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 degeneration DK ability'si değilmiydi?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ozman ben sahsen neden bahsettigini anlamadim, oyunda kullanilan terimler ve oyunda yapilan espriler disinda, n yani acikcasi yani ornek ver arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 başlığın ve yazının konusunu anlamak bu kadar zormu yapmayın.Olay terimler değil hemen hemen bir "O kadar strong bir presence var ki" sendromu.Bütün mevzu işte budur; KingOfLoss said: Carebox. -xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oyun terimleri sorun degil bence, onlari başka şekilde kullanma şansin yok zaten, bunlara kaliplaşmiş bazi yabanci kelimeleride ekleyebiliriz. fakat yabanci forumlarda okuyup ogrenip direk buraya yapiştirmak guzel olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 iyi yere değinilmiş mesajı alan alır işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 allah belanızı givesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Selam Üzgünümde karşı taraf anladığı sürece hangi kelimeyi kullanmak daha kolaysa onu kullanırım İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 '' cookie cutter setupları top notch adamlar oynamamalı. '' örnek vermek gerekirse arena taktikleri anlatilirken bu tarz anlatirsan sadece ELIT tabaka anlar ne demek istedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geçen benim piç kılıcıyla neclaya bi hasar vermişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kaede said: Selam Üzgünümde karşı taraf anladığı sürece hangi kelimeyi kullanmak daha kolaysa onu kullanırım İyi akşamlar ilerde çocuğun olursa onu bu zihniyette yetiştirirsen 3 nesil sonra türkce diye bişey kalmaz. Zaten burdaki ciddi insanlar topicte neyin kastedildiğini anlamıs durumda oyun terimleri tabikide yabancı dil oluck ama gidip oyun içi chatte kullanılar WTF STFU QQ more FFS vb gibi harf öbeklerini burdakullanmanın manasını ben çözebilmiş değilim bunun nesini savunuyorsunuz acıklarmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oğluna mmorpg/chat/forum ağzını irl kullanmamayı öğretemiyorsan sen düşün onu np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ego tatmini burda daha kolay. sebep bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Abartılacak kadar dejenere olduğunu düşünmüyorum. Crysis oyununu Türkçe oynadık ama adı türkçe değildi. Ama içindeki konuşmalar Türkçeydi ve oyunun estetiğini de bozmuyordu. World of Warcraft'ı türkçeleştirmek olayı çığrından çıkarabilir. Geçenlerde Erimiş Çekirdek (Molten Core) zindanına girdik. Yaklaşık 40 kişiydik. Savaşçılar, kahramanlar (paladin) rahipler (priest), hırsızlar, büyücülerden kurulu bir gruptuk. Herkes hemen hemen 1. sıra (tier1) eşyalarını tamamlamıştı ama eksiklerimiz vardı. Önümüze çöp kalabalık (trash mobs) çıktı ve çok rahatça öldürdük. bazı arakdaşlar aramızdan ayrılsa da rahipler onları hayata geri dödndürdü kolaylıkla. Sonunda bir patronu kestik ve ölüsünden eşyalar düştü. Efsaneleşmiş silahlarımız için eksik parçaları tamamladık. Bunun yanı sıra üstüme diktireceğim yeni elbisem için "başlıca hava, başlıca su, başlıca dünya, başlıca gölge" ler toplamak için alt fırtına (netherstorm) böglesine gittim ve arkadaşlarla çiftçilik yaptık. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya cok abartiyorsunuz gibime geliyor. turkce elden gidiyor eyvahlar olsun. oyun oynuyoruz turkceyi heryerde kurtardik da bi wow ve oyundan gelen ufak ingilizce espriler yaraladi. dil anlasmak icindir bi de, orda dogru denmis, karsimdaki nasil anlarsa oyle konusmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu topic i ilk gördüğümde tomakinlerin aney parçasından bi kısım geldi aklıma... "Öfkemden dejenere oldum aneeeeeyyy" Kendimi forumun topic dragger (Konu surukleyici) ı seçiorm. Varmı daha başka boyuta taşıyabilcek?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Drakkahn said: Geçenlerde Erimiş Çekirdek (Molten Core) zindanına girdik. Yaklaşık 40 kişiydik. Savaşçılar, kahramanlar (paladin) rahipler (priest), hırsızlar, büyücülerden kurulu bir gruptuk. Herkes hemen hemen 1. sıra (tier1) eşyalarını tamamlamıştı ama eksiklerimiz vardı. Önümüze çöp kalabalık (trash mobs) çıktı ve çok rahatça öldürdük. bazı arakdaşlar aramızdan ayrılsa da rahipler onları hayata geri dödndürdü kolaylıkla. Sonunda bir patronu kestik ve ölüsünden eşyalar düştü. Efsaneleşmiş silahlarımız için eksik parçaları tamamladık. Bunun yanı sıra üstüme diktireceğim yeni elbisem için "başlıca hava, başlıca su, başlıca dünya, başlıca gölge" ler toplamak için alt fırtına (netherstorm) böglesine gittim ve arkadaşlarla çiftçilik yaptık. oldu mu? Okuduğumuzu anladık mı? TheFury said: Misal “Warrior” yerine savaşçı demek gibi.Oyundan gelen terimlerin bir kısmı kalabilir, oyun İngilizce’sinden gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aslında arkadaşın anlatmak istediği kendi dilimizi her alanda kullanmamı ve başka şeyler daha var. Ama bu konuyu başlatan arkadaşta. Kime ne anlatıyorsun ? Bu forumun yarısı senin ne anlattığını ne ima ettiğini anlayamayacak kadar kapasitesi olmayan insanlar geri kalanları ise birşeyleri kapmıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 neden boyle bi forumun yarisini gerzek diye nitelendirmek zorunda hissettin ki kendini, ne insanlar var ya. tartismayi bile sikistiginiz yerde SEN APTALSİN OZMANa ceviriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben katılmıyorum mtu sözlük açıyorum keyfime bakıyorum fakat bu oyunla ilgili terimler kullanıyorlar, in game itemlar, kuestler, bölge adları filan dışardan gelen bişey anlamıyor karakter özelliklerleri, spellleri, damageleri filan çok yanlış işler bunlar ya bu acayipliklerin ultima onlinecasınını yazcaksanız ya da bu bölüm kapansın, kınıyorum ve gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dory said: neden boyle bi forumun yarisini gerzek diye nitelendirmek zorunda hissettin ki kendini, ne insanlar var ya. tartismayi bile sikistiginiz yerde SEN APTALSİN OZMANa ceviriyosunuz. savunduğun yazım formatı bu mudur yanı ? Allahaşkına komik oluyorsunuz istenen belli, konuyu niye saptırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dory said: neden boyle bi forumun yarisini gerzek diye nitelendirmek zorunda hissettin ki kendini, ne insanlar var ya. tartismayi bile sikistiginiz yerde SEN APTALSİN OZMANa ceviriyosunuz. benim düşüncem bu seninki farklı sozum sana değil tabiki ama tartışmak istediğimiz veya kendimizi bir şekilde ifade etmek istediğimiz bir başlık olsa bile biri çıkıp cıvıtıyor ve her zaman bu boyle olmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Zindana sifaci araniyor. Son cagri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 biri çıkıyor da cıvıtıyor işte, forumun yarısı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bir polemik yaratmaktan ziyade noksanlığa işaret etmek için böyle bir başlık açtım.Umarım bundan sonra yönetici kadrosu biraz daha hassas olur. dory said: ya cok abartiyorsunuz gibime geliyor. turkce elden gidiyor eyvahlar olsun. oyun oynuyoruz turkceyi heryerde kurtardik da bi wow ve oyundan gelen ufak ingilizce espriler yaraladi. dil anlasmak icindir bi de, orda dogru denmis, karsimdaki nasil anlarsa oyle konusmak. Ben kendi çevremde bu durumu sürekli izah ediyorum, sizi de kendi çevremden gördüğüm için bu başlığı açtım.Sen boş ver, ben boş ver nereye kadar gider bu böyle ? Çarpıklığı gerçekten görmüyor musunuz ? 3 nesil sonra dilin bilinme oranı %30’a düşüyor.Böyle giderse hoş şeyler olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bu tarz oyunların bi literatürü olur insanların arasında anlaşmasını kolaylaştırı. Warriordır potiondır , hepsini türkçeye çevirmek gereksiz enerji kaybıdır. Sen bu oyunu oynuosan ve arkadaşlarınla konuşuosan bu dilde konuşacaksın. Türkçe'ye gelip Wow terimleri katmiyosun sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar