Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence Cons haklı. edit = ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oper said: o mesajın üzerinde ekmek yazmış.. ona ithafen olsa gerek. Ama olmaz ki, açıkladım o kadar yine anlayamamışsın. Ne kadar salaksın Mehmet, ne kaddar salaksın. Sana o mesaj, üzülme hemen başkasına diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ekmek said: oper said: Asteroth said: oper, Cons'un mesajı anlamakta güçlük çekebilirsin, açıklayayım, imzayla mesajın yerini değiştiriyosun. o mesajın üzerinde ekmek yazmış.. ona ithafen olsa gerek. oper ortalıkta ossurup kim yaptı bunu diye ilk bağıran adamlara benziyosun ya. ;) ben ossurmam. sıçarım baboli. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tutmaz oldu diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 taraf değiştiriyorum. sıçan bir adam benim idolüm olamaz üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Asteroth said: oper said: o mesajın üzerinde ekmek yazmış.. ona ithafen olsa gerek. Ama olmaz ki, açıkladım o kadar yine anlayamamışsın. Ne kadar salaksın Mehmet, ne kaddar salaksın. Sana o mesaj, üzülme hemen başkasına diye. senin kadar olmasa da salak olabilirim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne BOŞ adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bLackcha0s said: tutmaz oldu diyosun neden tutayım ki aşşağıda ağzını açmış adamlar beklerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 cons kapatabilicek misin şu topici lütfen? anti dotaya +1 topicinden bana ayar ver topicine döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oper said: bLackcha0s said: tutmaz oldu diyosun neden tutayım ki aşşağıda ağzını açmış adamlar beklerken? aJHAHSDHASD TUTAMADIM:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oper said: Asteroth said: oper said: o mesajın üzerinde ekmek yazmış.. ona ithafen olsa gerek. Ama olmaz ki, açıkladım o kadar yine anlayamamışsın. Ne kadar salaksın Mehmet, ne kaddar salaksın. Sana o mesaj, üzülme hemen başkasına diye. senin kadar olmasa da salak olabilirim evet. hakkaten direk sıçıyomuş adam. çok başarısız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oper said: ben ossurmam. sıçarım baboli. ;) Fazla anal seksin zararları işte, tutamıyor adam, paçalardan akıyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Anal_sex#Anal_incontinence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 demek sen sıçmıyorsun.. hmm oralcı biri daha çıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1 er hafta bi hava alın gelin bakalım, temiz hava iyi gelir duzelirsiniz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahaha fail yaşamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Haklı olunmaz haklı dogulur olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 asteroth'a yazık oldu ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 asteroth, koyimde deep throat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vay vay vay neler dönmüş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Zegna said: 1 er hafta bi hava alın gelin bakalım, temiz hava iyi gelir duzelirsiniz belki. allah razı olsun cemmm (burhan abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 şu olayları çözemedim ki. onlar şimdi bitek garbage dan banlandılar yoksa mesela konu dışına da yazamayacaklar mı? demin konu dışında da yörünge dışı biri vardı. şimdi o kişinin neden yörünge dışına çıktığını diğer üyeler göremio dimi? yani "X kişi şu postundan dolayı bi hafta ban yemiştir" diye bi topic açılmıo ya da bi duyuru neyim yapılmıo mu? yapılsa ne güzel olma mı? hatta post atabilsek. cık cık cık yazsak mesela. kocaman adamsın yakıştı mı hiç desek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar