Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yazayım dedim. Sabahtan beri süren fırtına sağolsun güzelce yedik yıldırımı, evin tepesine düştü. Öyle çok şaşalı bişi yok, ama tüm prizlerden kıvılcım pörtledi, bi de monitör falan titredi. Digiturk yanmış. Çalışmıyor. Hiç ışık falan da yok. Onun dışında elektrikli eşyalarda sorun yok gibi. Bi de köpeğim son 1 saattir masanın altından çıkmıyor korkudan.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız :) inşallah cicitürk parayı sizden almaz yenisi için
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sağolun. Yazlıktayım şu anda, İstanbul'un Edirne yoluna doğru B. Çekmecenin ilerisinde bir site.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oyh iyiymiş.. geçmiş olsun valla. kuçuya sevgi gösterin =)
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paratoner yok mu be evde, sizi de çarpar bi gün.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Anten paratoner görevi yaptı heralde ona düştü diye tahmin ediyorum. Apartman falan da değil ki, yazlık ev sonuçta yüksek bir yer de değil. O yüzden paratoner yok. Sitenin ana binası var büyük onda var paratoner ama tuttu bizim evi tercih etti şanssızlık işte. Neyse 2 kere aynı yere düşmüyodu bu meret di mi, kurtardık artık :)
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 iyi düştüğü sırada elektrikli birşeyle haşır neşir değilmişsin geçmiş olsun
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aslında bilgisayarla haşır neşirim üstelik bayağı eski bir şey, power supply ı da yarım yamalak çalışıyor. Arada açılmaz falan voltaj yüzünden. 14' CRT monitör kullanıyorum tahmin edin artık 15 de deil, DVD sürücüm yok bırakın yazıcısını vs. Ama nasıl olduysa üstelik de açık olduğu halda bişi olmadı. Ben de şaşırdım. "Bunları artık eskisi gibi yapmıyolar" diyen amcalardan olacam sanırım :P
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ahaha :D (yukardaki mesaja sadece) geçmiş olsun(ilk mesaja)
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 allah korumuş resmen haa yangın falan çıkmadımı evde
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 depolasınıza %22 zamlı elektrik olan bi dönemde evine yıldırım düşüyor sen gelmiş forumda anlatıyorsun :P
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bizim tv patlamisti boyle bi keresinde, itfaiye filan gelmisti eve.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Llama said: allah korumuş resmen haa yangın falan çıkmadımı evde Yok ciddi bir şey yok. Allahtan öyle çamaşır bulaşık makinası vs yoktu ışık falan da açık değildi. Sadece bilgisayar açıktı tv falan da standby da işte. Şimdilik hepsi sağlam gözüküyor digiturk dışında.
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oy çok geçmiş olsun rew. digiturkü arayıp kavga edin niye bu akdar dandik yapıyosunuz receiverları diye hehaeh
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Onun yerine arayıp "yıldırım çarptı bozuldu bu" dedim, teknik servis elemanı cevap vermeden önce bi 30 saniye sessizlik oldu
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oha yıldırım çarptı nedir ya. geçmiş olsun. bi yandan düşününce insanın ne kadar ilkel bi varlık olduğunu anlıyorum aslında. sen kalk tüm dünyaya hükmet ortalığın azına sıç, doğayla cebelleş, uzaya çık hala yıldırım gelsin çarpsın. olacak iş değil
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Geçmiş olsun, ne şanssız adammışsın vallahi.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 fede said: dünyaya hükmet ortalığın azına sıç, doğayla cebelleş, uzaya çık hala yıldırım gelsin çarpsın. olacak iş değil Dunya nedir ki ? bir de onu dusun toz tanesi sadece kendi kum havuzunda oynayan cocuk gibiyiz
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ege bolgesinde bir cok yer yagıslı bugun
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oo geçmiş olsun. Bir tanıdığımın evine çarpmıştı yıldırım, tüm elektronik eşyaların bozulduğunu söylyürodu.. Allah muhafaza iğrenç bişey.
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu yıldırım neden iki kere aynı yere dişmüyodu, olasılık hesabı yüzünden mi? Yoksa hakikatten 0 mı dşme olasılığı?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aslında olasılık hesabı yüzünden düşmez deniyor. Ama arama-kurtarma eğitimlerinde söylendiği üzere bilimsel olarak esasında düşmesi çok daha yüksek olasılık. Biriken onca elektrik yükü vs dolayısıyla düştüğü yere kısa süre ardından tekrar düşmesi daha büyük ihtimal.
Öne çıkan mesajlar