Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 settingse falan baktınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bu dediğin xboxta assassins creed oynarken bana olmuştu ama oyun korsandı dsafdf gow collection'da çok emek var, sony'nin gözbebeği. Bluraylerde bir sorun vardır belki ama oyunun doğal hali sağlamdır senin şanssızlığındır diye düşünüyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 abi ole zannetmem oyunda bi orun oldugunu b nim tahminim bi opsyon yada tv ses olaylarinda bi sikinti war tvnin ekolayziri war i acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Diğer oyunlarda aynı sorun yoksa aldığın kopyada problem olabilir diye düşündüm ben. Sonuçta ekolayzer diğer oyunları bozmuyorsa gow'un da çok farklı değildir ses modu çünkü başka insanlar ekolayzerları aynıyken farklı oyunlarda da bunda da sorun yaşamamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 BonePART said: ya muzik cok baskin oluyo yada direk sesler cok boguk oluyo aynı sorun bende de olmuştu berkay.. genel bir durum zannetmiştim ama değilmiş demek.. neden acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Spiegel said: Bnm cok degisik bir sorunum var. Oyunun ilk basindaki o kutugu kaldiramiyorum r1 e basiyorum sticki oynatiyorum bana misin demiyor. Yardim lutfen. pardon sunu nasil yapicagimi bilen yok mu, biri bir yardim etsin lutfen, agaci kaldiramiyorum 2 gundur onumden, r1 stick calismiyor bi turlu beceremedim, nasil itmem gerek sticki, acaba controllerim mi bozuldu ama her tus calisiyor normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Spyro said: BonePART said: ya muzik cok baskin oluyo yada direk sesler cok boguk oluyo aynı sorun bende de olmuştu berkay.. genel bir durum zannetmiştim ama değilmiş demek.. neden acaba.. abi entresan bisi ama aldigimiz kopyada nasi hata olcak ki milyonlarla basilan bi urun bu abi hane driver felan yok herese ayni seler war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ağaç derken gaia nın eli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ilk oyunun basinda bi agac kutugu var artik eli midir nedir bilmiyorum, ne yapsam kaldiramiyorum r1 yap dior sonra sticki salla diyo salliyorum kalkmiyor ama yerinden oynamiyor kutuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hatırlayamadım ama kesin bişiyi yanlıs yapıosundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bone settingslerinde belki 5+1 stereo seçenekleri fln vardır, stereo olmasına rağmen 5+1 e ayarlanmış olabilir, bazen pc oyunlarında da oluyor böyle. spiegel ağaç dediğin gaia :D bitirdin titanların anasını, orda yanlış hatırlamiyorsam O ya basmıyormuyduk ağaç dalını kaldırmak için. bide oyunu bitirdikten sonra videoları seyredin mutlaka, abi o ne güzel çalışma ortamıdır, yemin ederim game developer olasım geldi o videoları seyrettikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 haha, valla herseye bastim olmuyor, ilerleyemiyorum oyunda bu yuzden, saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Spiegel said: ilk oyunun basinda bi agac kutugu var artik eli midir nedir bilmiyorum, ne yapsam kaldiramiyorum r1 yap dior sonra sticki salla diyo salliyorum kalkmiyor ama yerinden oynamiyor kutuk. şimdi baktım youtube'dan.. sticki salla demiyor orada.. daireye hızlı hızlı basman gerekiyor =).. tüm gow serisindeki kapı açma kombinasyonu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hmm aceba ps3un ayarlarindan i yoks aoynun kendi ayari wa rmi aksam bi bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 senko said: bide oyunu bitirdikten sonra videoları seyredin mutlaka, abi o ne güzel çalışma ortamıdır, yemin ederim game developer olasım geldi o videoları seyrettikten sonra. santa monica güzel gerçekten de.. çalışma ortamı diyince naughty dog studioları da yönetir abi heh.. bir de black box'ın vancouver'daki mekanlarını görmüştüm.. o da iyidi baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yabancı forumlara baktım da.. baya kişinin başına gelmiş cutscenelerde sesin azalması falan.. herifin biri 2-3 gün açık kaldı ps3 diyor.. sonra tekrar gow collection açtığımda sesler normal geliyordu diyor.. çok saçma ehue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 evet O tusuna basmak lazimmis, ben onu ekranda sanki sticki oynat demek istiyor gibi sandim, hallettim agaci valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sdfsdf stick'i oynatman gerektiğinde anlayacaksın zaten bende ultra hard'ta devam edeyim oynamaya, bosslar tek çekiyor... mini bosslarda da 2 vuruşta yatıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Spyro said: yabancı forumlara baktım da.. baya kişinin başına gelmiş cutscenelerde sesin azalması falan.. herifin biri 2-3 gün açık kaldı ps3 diyor.. sonra tekrar gow collection açtığımda sesler normal geliyordu diyor.. çok saçma ehue.. abi mesela gow 1 de bi hades bana ability werdi annem ben kizkardesim ucumuzde inglizce biliyoruz bi kelime anlamadik sesler zaten boguk bide hadesin ses daha boguk homour homur homur dedi bi saat adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gow1 de hadesle muhabbetimiz varmıydı ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 war abi spoyler olmasin ya pandoras boxda zeus hades ve poseidonun ayri odalari war di ya. hatta hadesin odasinda demir minatoru dovduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sipiro abi ben ps3 sound settingsden 2 channel 44 88 ve 1bilmemkac destegini actim sanki duzeldi gibi bi bak yaw tabe bide tvyi music ekolayzirindan movieye gecirdim bilemiyorum hangisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 satmıştım ve fiyatının düşmesini bekliyodum şimdi tekrar satın alma zamanı. satmak için geç kalmayayım diye yapım videolarını bile izlememiştim, alayım da sindire sindire tekrar oynayayım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ya şu hermesi öldürcem 4 yöne random yarım daire şeklinde ok çıkıyor ne yapmam gerekiyor orda bayılcam sinirden geçemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 analoğunu o daire şeklinde hareket ettircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar