Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 www.fezakonsol.com Gidiyorsun adam seve seve alıyor senden di'cim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hmm, god of war collection ve gow3'ü ne kadara alır acaba :) bunları satıp god of war trilogy yada gelirse ultimate edition almak istiyorum da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Satma konusunu bilmiyorum, ben genelde takaslıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 21 saatte titan mode bitirdim. parmaklarım ağrıyor, gözlerim felaket : ama değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 isteyen varsa satıyorum arkadaşlar. veya heavy rain ile takas da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 95'e okutamazsınız yalnız. benimki şans oldu biraz. alacak adam 180'e almayı planladığı için 95'i duyunca kaptı hemen heh. yoksa 90'a satarsanız iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şu an gittigidiyor' da 110 liraya satıyorum oyunu. 95 e satamazsınız falan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu kadar yeni 110'a satmak biraz zor nitekim kampanyalar yeni bitti ama bir yandan da şu var, stoklarda bitti :) Oynamak isteyen birçok adam efil efil oyunu arıyor. Aslında satmak için şuan uygun bir zaman oyunları ki 100-110'a gider sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Bitti, rahatladım :p Son 1 saat inanılmaz zevkliydi, kendim yapıyorum sandım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mclovin said: şu an gittigidiyor' da 110 liraya satıyorum oyunu. 95 e satamazsınız falan nedir http://forum.donanimhaber.com/forumid_629/tt.htm şuraya bir bak bakalım kaç tane gow3 var 90'a. hatta 85'e jelatininde satanlar var. 99'a satılan oyunu 110'a satmak pek mantıklı değil. anca oyuna susamış ya da bilmeyen adam alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bitti ama bende bittim : )) 5 ps3 oyununa geri verdim oyunu oyun merkezine :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben şahsen gow3, heavy rain gibi oyunları oynamak icin cok acele etmiyorum. bu aralar meşgulum zaten, almaya kasmadım. ucuzlar elbet, alırım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fizban said: ben şahsen gow3, heavy rain gibi oyunları oynamak icin cok acele etmiyorum. bu aralar meşgulum zaten, almaya kasmadım. ucuzlar elbet, alırım diye düşünüyorum. aynen. oyunları çıktığı fiyattan alınca insan maddi olarak göçüyor. ps3 için oynanacak iyi oyun sayısı zaten çok. oyun ucuzlayınca alacaksın sonra da takas edeceksin işte en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 titan modu zorlayıp satıcam ya da takas edicem bide oyun içi aldığımız itemlar ne işe yarıyor tekrar oynayınca ben bir fayda göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Gangren said: www.fezakonsol.com Gidiyorsun adam seve seve alıyor senden di'cim :p abi bu ne güzel bir olaymış eski spor oyunlarını bile alıyor adamlar direk gidip vericem şu bendekileri vize bitince o sayede heavy rainide alırım oynaırm :) acaba god of warıda versem mi diye düşünüyorum epic oyun abi sıkıldıkça oynanır bence takas etmeye içim el vermyior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fiyatı yüksekken ver, hafta başında 129'a alıyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 VERSEM MI ya ne bileyim abi oyun bildiğin epic ya... neyse şu aralar oynamam herhalde tekrar o yüzden vereceğumdur ilerde canım çekerse yine aynı yerden alırım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 piyasa doyduğunda bolluktan fiyatı iyice düşer ileride. o zaman koleksiyon ve yine oynamak için tekrar alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o değilde seslendirme kadrosuna bakarken michael clarke duncan'ın üçüncü oyunda da atlas'ı seslendirdiğini gördüm Stig abim oyunun sonunda gereksiz gördükleri için bir titan boss fight çıkardıklarını ve ücretsiz dlc ile daha sonra oyuna ekleneceğini söylemişti. boşlukları siz tamamlayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 nisan sonunda gow trilogy çıkıyor ve fiyatı 48 pound. bence takaslayın gow3leri ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu hafta hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ya ultimate edition gelseydi ben onu yapacaktım, ama trilogy'nin bir olayı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Off son 40-45 dk fenaydı. Zeus phase 2yi geçemedim normalde, gece 3'te bitsin hemen diye easy'e aldım. Utanıyorum kendimden. Şu olympian challenge'ın get stoned'unda takıldım çok zor yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben bare hands kısmında zorlandım. çıldırttı ya. 1-2sn ile kaçırdım kaç kere. şans lazım. Stone Statue leri dışarıya atınca kolay ama atana kadar kan getiriyor. bazen saçma sapan taşa yapıştırıyorsun sentryleri zaman kaybı iyice. ama sonunda inat edip bitirmiştim 30dk falan sırf bare hands ile uğraşıp. trophylerde bir tek Labyrinth i ölmeden tamamlama kaldı. bi ara easy mode başlayıp onu yaparsam ilk defa 100% trophy bitirmiş olucam bi oyunda :p bu arada zeus fightı oyunun en kolay olanı ya. easy e geçirmeseydin keşke. özellikle phase 2 de Nemesis Whip ile çok kolay. Kalbe L1+ Kare ile dalıyorsun zaten durmadan spamliyor. Zeus ve mirror lara dalarken L1 + O . Magic harcamadıysan zaten Nemesis Rage kullanıyorsun mirrorlar çoğaldığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Herhangi bir AoE işe yarıyor orada, ben Blade of Exiles ile çok rahat geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar