Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:
Çoktandır biliniyordu ama oyunun çıkış tarihi küfür edilesi

There is no release date set for God of War III yet.

Demişler de başka yerde söylenmiş mi bir çıkış tarihi?
Mesaj tarihi:
Eğer 30 yaşında falan olsaydım mgs 4 ü bitirdiğim zaman tamam bunun üzerine başka oyun oynamam diyecektim ama çok gencim : (

Gelsin kratos abimiz bekliyoruz
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
MGS ne ya off, God of War varken yanından geçmem ben Solid Snake'in. Kratos alır aşağı valla :D

hacı biz hiç Dante ile Sam Fisher'ı karşılaştırıyor muyuz? Olur mu öyle şey?
Mesaj tarihi:
Dev said:
nileppezdel said:
MGS ne ya off, God of War varken yanından geçmem ben Solid Snake'in. Kratos alır aşağı valla :D

hacı biz hiç Dante ile Sam Fisher'ı karşılaştırıyor muyuz? Olur mu öyle şey?

onlarıda döver Kratos :) İki tanrı öldürmüş dante yi mi kesemeyecek :)
Mesaj tarihi:
Biz de diyoruz ki, kulvarlar farklı zaten. GoW fanboyunun MGS serisini beğenmesi zordur, istisnalar vardır ama zordur. Arada dağlar gibi fark var iki oyun arasında. Bunları karşılaştıran adam, yarın öbürgün birayla tekilayı da karşılaştırır. Vay ki vay, hey ki hey
Mesaj tarihi:
MGS oyunlarının oynanışı güzel, o tarzı severim aslında. Ama senaryosu ve videoları saçma geliyor bana. Yok arı kolonisine dönüşen yok elektik atan pokemon gibi adamlar tutturmuşlar dünyayı yok edelim falan.

Tamam pek bilmiyorum senaryoyu ama saçma geliyo bana yine de. MGS3'te videolarda kahkaha atıyordum yani. No offense! Farklıyız sonuçta hepimiz :)
Mesaj tarihi:
Pek bilmediğin için saçma geliyor olmasın? Çünkü MGS4'ün en çok sevilen yönlerinden biri kurgusu ve konusunun anlatımıdır. Aksine bir çok kişi kontrolleri beyenmez. Sen de tam tersi olmuş yaws ::o
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
MGS oyunlarının oynanışı güzel, o tarzı severim aslında. Ama senaryosu ve videoları saçma geliyor bana. Yok arı kolonisine dönüşen yok elektik atan pokemon gibi adamlar tutturmuşlar dünyayı yok edelim falan.

Tamam pek bilmiyorum senaryoyu ama saçma geliyo bana yine de. MGS3'te videolarda kahkaha atıyordum yani. No offense! Farklıyız sonuçta hepimiz :)

hacı yanlış anlama ama dinlemeden falan mı izledin vidyoları? mgs serisi senaryo açısından en iyi oyunlardandır, herkes te anlamaz hem, baya uğraşmıştır kojima. ha, bossları sevmezsiniz, o kojimanın standart takıntısıdır anlarım, ama senaryoyu başarısız bulmak, vidyolara kahkaha atmak, seriye 1'den değil de, 3'ten giriş yapıp, uzun bir oyun geçmişine hiçe saymaktır, morrowind i duymamış oblivion çocuğu olmaktır.
  • Yeni Oluştur...