Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://ps3.ign.com/articles/889/889838p1.html
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Çoktandır biliniyordu ama oyunun çıkış tarihi küfür edilesi
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Masticore said: Çoktandır biliniyordu ama oyunun çıkış tarihi küfür edilesi There is no release date set for God of War III yet. Demişler de başka yerde söylenmiş mi bir çıkış tarihi?
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben biryerde 2010 diye okuduğuma eminim ama kaynak nedir hiç hatırlamiyorum
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 trailerlar yayınlandı hd için normal ( normal de neyse artık )
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ohaaaa öküzoğluöküzün biri de şöyle yazmış this is way better than mgs4(but its great)...the teaser rules!!!
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Eğer 30 yaşında falan olsaydım mgs 4 ü bitirdiğim zaman tamam bunun üzerine başka oyun oynamam diyecektim ama çok gencim : ( Gelsin kratos abimiz bekliyoruz
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 MGS ne ya off, God of War varken yanından geçmem ben Solid Snake'in. Kratos alır aşağı valla :D
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 nileppezdel said: MGS ne ya off, God of War varken yanından geçmem ben Solid Snake'in. Kratos alır aşağı valla :D hacı biz hiç Dante ile Sam Fisher'ı karşılaştırıyor muyuz? Olur mu öyle şey?
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Dev said: nileppezdel said: MGS ne ya off, God of War varken yanından geçmem ben Solid Snake'in. Kratos alır aşağı valla :D hacı biz hiç Dante ile Sam Fisher'ı karşılaştırıyor muyuz? Olur mu öyle şey? onlarıda döver Kratos :) İki tanrı öldürmüş dante yi mi kesemeyecek :)
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Kratos daha spartada saklambaç oynarken, Solid abimiz gizli görevlerde terörist kovalıyodu.. İkiside müthiş oyunlardır, Fakat Mgs nin mazisi var
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Daha önce çıkmış olması daha iyi oyun yapmaz. Hiçbirşey daha iyi oyun yapmaz çünkü zevkler farklıdır, değişir :)
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Biz de diyoruz ki, kulvarlar farklı zaten. GoW fanboyunun MGS serisini beğenmesi zordur, istisnalar vardır ama zordur. Arada dağlar gibi fark var iki oyun arasında. Bunları karşılaştıran adam, yarın öbürgün birayla tekilayı da karşılaştırır. Vay ki vay, hey ki hey
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Gerçi GoW, PS2'nin en iyi oyunu seçildi bikaç kere, yanlış hatırlamıosam :p
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 MGS oyunlarının oynanışı güzel, o tarzı severim aslında. Ama senaryosu ve videoları saçma geliyor bana. Yok arı kolonisine dönüşen yok elektik atan pokemon gibi adamlar tutturmuşlar dünyayı yok edelim falan. Tamam pek bilmiyorum senaryoyu ama saçma geliyo bana yine de. MGS3'te videolarda kahkaha atıyordum yani. No offense! Farklıyız sonuçta hepimiz :)
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Pek bilmediğin için saçma geliyor olmasın? Çünkü MGS4'ün en çok sevilen yönlerinden biri kurgusu ve konusunun anlatımıdır. Aksine bir çok kişi kontrolleri beyenmez. Sen de tam tersi olmuş yaws ::o
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 olay piyasadaki bir oyunla daha videosu ilk defa çıkmış bir oyunun karşılaştırılması
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ya ben mgs serisinin konusunu hiç sevemedim. Solid Snake karakterini hiç karizmatik bulamadım. Kratos'un karizması çok daha büyük bence :D
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sen umutsuz vakasın o zaman. Anlaşıldı seni aramıza alamıycaz :( . Ne yazık ki seni öldürmekten başka şansımız kalmıyor o zaman da. MGS beyenmelere ölüüüümmmmmm>:D<
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kratos, the buttonmashing killer of gods
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: MGS oyunlarının oynanışı güzel, o tarzı severim aslında. Ama senaryosu ve videoları saçma geliyor bana. Yok arı kolonisine dönüşen yok elektik atan pokemon gibi adamlar tutturmuşlar dünyayı yok edelim falan. Tamam pek bilmiyorum senaryoyu ama saçma geliyo bana yine de. MGS3'te videolarda kahkaha atıyordum yani. No offense! Farklıyız sonuçta hepimiz :) hacı yanlış anlama ama dinlemeden falan mı izledin vidyoları? mgs serisi senaryo açısından en iyi oyunlardandır, herkes te anlamaz hem, baya uğraşmıştır kojima. ha, bossları sevmezsiniz, o kojimanın standart takıntısıdır anlarım, ama senaryoyu başarısız bulmak, vidyolara kahkaha atmak, seriye 1'den değil de, 3'ten giriş yapıp, uzun bir oyun geçmişine hiçe saymaktır, morrowind i duymamış oblivion çocuğu olmaktır.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: Ya ben mgs serisinin konusunu hiç sevemedim. Solid Snake karakterini hiç karizmatik bulamadım. Kratos'un karizması çok daha büyük bence :D Oha okuduklarıma inanamıyorum holi şit!
Öne çıkan mesajlar