Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bilgisayarımın cok iyi oldugunu söylenemez :).geceleride sıkılıyorum cnm oyun oynamak istio acıkcası.gunlerdir oyun arıyorum ama aradıgım oyunu bi türlü bulamadım. her turlu oyuna kapım acık 99-2000-2001 veya daha eskisi farketmez.grafik bakımından hani oynanmicak derecede olmasın yeter.vede cok yeni olmasın. bide netten indirceğim için düşük kapasiteli olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Deus Ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Final Fantasy VII Final Fantasy VIII Grandia 2 Breath of Fire IV Oni + EPSXE emusu ile tüm iyi PSX oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Suikoden 2 (Hala Aylık Sekanslarla Açar Oynarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 teşekkürler bakıorum tek tek oyunlara :) mesela wolfenstein oynadıydım yine geçenlerde.deus ex sanırım onun gibi.başka fps varmı kolaycan oynanabilcek bu tarz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 xiii =p 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 deus ex i rhatcana oynayamazsin, sirf fps degil yani. deus ex system shock 1 veya 2 bunlari oynadim, gordum demek lazim en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 metal gear solid 1 den başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 geçenlerde Mafia'yı baştan oynadım. Hazır mafia 2 de gelicekken bi ön hazırlık olur. Eski sistemlerde çalışabilen bi oyun dost canlısı sevimli güzel cici oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 said: Oyniyabileceğim eski oyunlar Bu yüzden ayar vermeye girmiştim ama benim de geceleri eski oyun arama triplerim aklıma gelince duygusallaştım birden :/ Deus Ex'i kesin oyna, ama sakın ikincisini oynama! Unreal Tournament yükledim ben mesela geçen, tam zaman öldürmelik süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar