salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Umarım gene ertelenmez.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Kaynak link: http://www.gamespot.com/pc/rpg/warhammeronline/index.html Ayrıca bu linkte http://www.gamespot.com/video/520538/6194044/warhammer-online-age-of-reckoning-interview-6 oyun hakkında 15 temmuz tarihli en son röpörtajıda izleyebilirsiniz.
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Çıkış tarihi Eylül sonu olarak kesinleşti. 4 sınıfın çıkarılması ve pvpnin sadece 2 şehirde olacak olması bu sebepten. AoC gibi erken bir release olacak ama ben WARdan ümitliyim.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 early release = fail. ki zaten WAR'unki fail, fail, fail oldu artik. o kadar ay bekleyip, collector aldiktan ve betada yardim ettikten sonra sirf ac gozluluk yuzunden oyunu erken, yarim yamalak cikaricaklar. ve size garanti veriyorum, oyun ciktiginda en son derdiniz o oyundan cikarilan 4 class olucak. para vermeden 2 kere dusunun, es dostun veya fanatiklerin alip yorum yapmasini bekleyin derim ilk. offical forumlar bu durumda en yakin dostumuzdur kanimca.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oynamayacagım acık ve net. zaten zar zor zaman ayırabilcektim, hammererı cıkarınca adamlar sogudum ıyıce geregı yok. hatta closed betay accountunu satayım para ediyosa dfg
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bingildak said: para vermeden 2 kere dusunun, es dostun veya fanatiklerin alip yorum yapmasini bekleyin derim ilk. offical forumlar bu durumda en yakin dostumuzdur kanimca. perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. dediğine katılıyorum bingildak en azından bir süre oyunu almamak beklemek en mantıklısı... aoc'da yaptığım hemen atlamamak lazım :)
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bencede hemen alıcaksın kendin deniceksin öyle yorum falan okuyarak olmaz bu işler girersin oyuna bakarsın nası egleniyomusun eglenmiyomusun.
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oynamam ki. Ben sadece oyuncu olarak bu oyunun en az 5 6 ayı var diyorum hala adamlar anlamak istemiyor.
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 beta accountu olanlar ben oynamam artık, betaya bile girmek istemiyorum şu anda filen diyolar. böyle düşünenler benle beta accountunu paylaşmayı da düşünürler mi acaba? zaten şu saatten sonra satmak imkansızdır muhtemelen onları ki ben de para vermeyi düşünmüyorum öyle bişeye. sadece open betadan once bi bakmak istiyorum. bu arada hala WARa güveniyorum. zaten benim aklımda hiçbir zaman kötü çıkarsa WoWa geri dönerim gibi bir düşünce yoktu. WoW artık o kadar baydı ki minesweeper oynamak daha tatlı geliyor. cidden hala WoWa geri dönmeyi nasıl düşünüyor bağzıları anlamıyorum, girsem de dayanamıyorum artık.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bogachan said: Bencede hemen alıcaksın kendin deniceksin öyle yorum falan okuyarak olmaz bu işler girersin oyuna bakarsın nası egleniyomusun eglenmiyomusun. anlaşılır canım, şunca oyun oynamışlığımız var artık neleri aradığımız belli...
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 open beta ne zaman açılıyormuş. şu son gelişmelerden sonra herkes caydı ben dahil. open betada bi bakalım en azından.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bu kadar hatalı strateji nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 open beta "buyuk ihtimal" yapilmiycak denmisti. sanirsam o buyuk ihtimal yerinde bi yaklasim oldu.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bingildak said: open beta "buyuk ihtimal" yapilmiycak denmisti. sanirsam o buyuk ihtimal yerinde bi yaklasim oldu. e millet boşamı 20 ytl verdi open betaya
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ayni parayi bende verdim, betada hep o sorunun yaniti aradim ve hep "bi seyler dusunulur" dediler, tabii ki "release e daha cok var" da deniyodu ama belli ki yokmus.
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Open beta için gene zaman var , orjinal oyun eylülün 23ünde çıkıcağana göre 1 ay kala yani ağustosun 20sinden sonra açabilirler.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pek bi "anticipated" game oldu canım. ah ea ah.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 salyangoz said: Open beta için gene zaman var , orjinal oyun eylülün 23ünde çıkıcağana göre 1 ay kala yani ağustosun 20sinden sonra açabilirler. open betayi 1 ay erken baslatirlarsa bu 1 ay daha early release demektir, sonucta open betada server adam kaldiriyor mu testinden fazla pek bi sey yapilmiyor, oyun acisindan cok fena olur.
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ben alıcam kesin kararlıyım, AoC gibi bunada en az 1 ay ayıracam. Sonra AoC tarzı sorunlarla karşılaşırsam AoC gibi bu oyunada 1 sene süre vericem. Önümüzdeki sene mayız gibi AoC'u tekrar denerim, eylül gibi bunu tekrar denerim. Hala yok baba kendini kandırma modunda olursam gider paşa paşa WoLK oynamaya devam ederim.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tabi herkes böyle düşünürse ve 1 sene sonraya aoc ve warhammer kalırsa.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şimdi asıl soru Pre-Order Box alanlar için, CE alınır mı - alınmaz mı? CB'ya bakıp, baya soğumuştum açıkçası, şimdi de bu son olay tuz biber ekti. Gerçi büyük ihtimal Goblin Shaman oynicam (en zevkli mekaniklerden biri onda, bence) fazla dokunmuyor ilk aşamada ama, bilinmez.
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 odiflame said: tabi herkes böyle düşünürse ve 1 sene sonraya aoc ve warhammer kalırsa. Ya 1 sene dayanamıyacaksa bir MMO zaten o seneyi oynayarak geçirmek büyük kayıp olur benim gibi adam için .Zaten akşamdan akşama 2-3 saat ayırabiliyorum. Oda hergün olmuyor.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gamespot yazmış ama resmi bir kaynak göremedim.
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Iyı yada kötü oynayıp karar verilir ne kalmıs surda.
Öne çıkan mesajlar