deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şimdi şöyle, acc.ım'daki tüm charlarıma girip istediğim kadar mutlu mesut oynayabiliyorum fakat şu an oynamak istediğim karaktere girdiğimde bilgisayar kendini resetliyor 3sn sonra. Neden diğerleri değil de o? Ve neden oluyor? Bir ara haritanın problemli yerlerine geldiğinde dc yiyip gm başka yere çekene kadar login olamıyordum onu anladım da makinenin kendini resetlemesi ne demek allah aşkına ya :S Bir lvl sonra mangle açılacak ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Addonları kapadım bir de reset yemeden önce hs çekmiştim düzelmiş şimdi addonları deneyelim bakalım, mapten mi addondan mıymış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben addon dan hacklenmiştim bir sürü addon kullanırdım şimdi omen gc ve cartg 3 addonum var gerisi boş duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 + başka bir bug warrior'ların overpower far away hatası veriomuş sanırsam gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 repair dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Merchanardaki assansörde ama log out olmayın instant dc etti beni uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bende ticket atmışım kutusundan nefret ediorum hayır bi de uzamış sola dogru salak salak duruo orda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Walla en baba bug aneteronun infernal summonlamaması :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evet öyle de bişi varmış. hoş zaten hyjal free loots archi dışında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Archinin de taktiği var, tank'n spank oluyor neredeyse xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Fixlendi diye biliyorum o abuse olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 anetheron'dan infernalların cıkarılması fightı rezil etti ya. biraz mucadele olmalı sonucta. 25 kisi 5 man heroic yapar gibi oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 arçi ve anateron nasıl ya, anlatın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 fixlenmedimi anatheron hotfix yapıldı diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 toggie said: anetheron'dan infernalların cıkarılması fightı rezil etti ya. biraz mucadele olmalı sonucta. 25 kisi 5 man heroic yapar gibi oynuyoruz. Öle deme iyi oldu solo tankladım pala ile hyjal i dün kaz harici Anette infernal olmayınca 1900 civarı tps ile bitti combat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Dworgian said: bende ticket atmışım kutusundan nefret ediorum hayır bi de uzamış sola dogru salak salak duruo orda :S Bende de oldu aynısı. Tek tek addon'ları denedim. Titanbar yüzündenmiş. Yeni sürümünü kurunca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 deadwoll said: Archinin de taktiği var, tank'n spank oluyor neredeyse xD Yok artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Off modlardan biri silebilir mi, spam vs diyordu mesaj gitmedi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Dün badge run kara ettik Moroes'ın add'leri değişikti ilk defa 1 priest adı dorothe deil ama =) digerleri melee ilginç geldi bana birde normal trash mob gibi saniye sürmedi ölmeleri blizz çaktırmadan karazhan'ıda mı nörfledi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Karazhanın nörflenmeyin yeri mi kaldı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Karazhan solo videoları çıkar zaten yakında asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mirage said: Dworgian said: bende ticket atmışım kutusundan nefret ediorum hayır bi de uzamış sola dogru salak salak duruo orda :S Bende de oldu aynısı. Tek tek addon'ları denedim. Titanbar yüzündenmiş. Yeni sürümünü kurunca düzeldi. hmm deniyim tenk you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sparkcaster said: fixlenmedimi anatheron hotfix yapıldı diyodu bug değil ki, undocumented change olarak geciyor. neyse hotfixlenmis, bugmıs meger. demek ki bundan sonra worldofraids'e girmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Julifton said: + başka bir bug warrior'ların overpower far away hatası veriomuş sanırsam gg. olabilir wallahi dün arenada deli oldum... lag da olabilir fakat adamın içinde koşuyorum gene vuramıyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar