Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Patch yeni bug...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi şöyle, acc.ım'daki tüm charlarıma girip istediğim kadar mutlu mesut oynayabiliyorum fakat şu an oynamak istediğim karaktere girdiğimde bilgisayar kendini resetliyor 3sn sonra. Neden diğerleri değil de o? Ve neden oluyor? Bir ara haritanın problemli yerlerine geldiğinde dc yiyip gm başka yere çekene kadar login olamıyordum onu anladım da makinenin kendini resetlemesi ne demek allah aşkına ya :S

Bir lvl sonra mangle açılacak ühühüh
Mesaj tarihi:
toggie said:
anetheron'dan infernalların cıkarılması fightı rezil etti ya. biraz mucadele olmalı sonucta. 25 kisi 5 man heroic yapar gibi oynuyoruz.

Öle deme iyi oldu solo tankladım pala ile hyjal i dün kaz harici
Anette infernal olmayınca 1900 civarı tps ile bitti combat :D
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
bende ticket atmışım kutusundan nefret ediorum

hayır bi de uzamış sola dogru salak salak duruo orda :S

Bende de oldu aynısı. Tek tek addon'ları denedim. Titanbar yüzündenmiş. Yeni sürümünü kurunca düzeldi.
Mesaj tarihi:
Dün badge run kara ettik Moroes'ın add'leri değişikti ilk defa 1 priest adı dorothe deil ama =) digerleri melee ilginç geldi bana birde normal trash mob gibi saniye sürmedi ölmeleri blizz çaktırmadan karazhan'ıda mı nörfledi acep?
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Dworgian said:
bende ticket atmışım kutusundan nefret ediorum

hayır bi de uzamış sola dogru salak salak duruo orda :S

Bende de oldu aynısı. Tek tek addon'ları denedim. Titanbar yüzündenmiş. Yeni sürümünü kurunca düzeldi.

hmm deniyim tenk you :D
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
fixlenmedimi anatheron hotfix yapıldı diyodu

bug değil ki, undocumented change olarak geciyor.
neyse hotfixlenmis, bugmıs meger.
demek ki bundan sonra worldofraids'e girmiyoruz.
Mesaj tarihi:
Julifton said:
+ başka bir bug warrior'ların overpower far away hatası veriomuş sanırsam gg.

olabilir wallahi dün arenada deli oldum... lag da olabilir fakat adamın içinde koşuyorum gene vuramıyodum...
  • Yeni Oluştur...