Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. el araba 15binytl ye kadar

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Denk geldi bende dünden beri kız arkadaşım için o civarda araba bakıyorum da..

Bu konudan faydalanayım bende hehe. Yakıt tüketimi fazla olmayan benzinli araba. Corsa 1.4 16V'ler var 2001 model fln fiyatlarıda çok uygun 12.500 YTL civarında ama tüketimi nasıldır bilemedim. Araştırdım biraz 8lt'lere ulaşabiliyor.

Birde Nissan Micra'lar var 15 16 bin lira ama o biraz daha uygun fiyatlı birşey istiyor.

Sende C3 bakabilirsin 16 bin YTL'lere çıkarsan iyi durumda dizelleri mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

leoneo5 said:
Üstüne 3-4 daha koy Dacia Sandero geldi ülkeye.

19 a sıfır 1.6 klimalı falan araba daha ne istersin 3 sene de garantisi var

bu arabaların güvenlik(NCAP) testleri çok düşük.Bu yüzden ucuzlar zaten.

Ya bakıyorum sahibinden.com a falan yok bulamıyorum Hep getz var fena araba değil aslında.
15bin üst sınır zaten. :/ Çok iyi bişey bulursam zorlarım belki ama 16diyipte dahada yükseltmek istemiyorum fiyatı.

C3 bakıyorum şimdi ondada 16binin aşşağısına yok
Sosyal ağlarda paylaş

C3 tavsiye etmem. 6 ay kadar öncesinde birer ikişer hafta arayla üç arkadaşım birden ikinci el C3 aldı. Üç araba da durmadan serviste. Biri otomatik, ikidir şanzımanda sorun çıkartıyor, diğerinde de komik şekilde debriyaj sorunu var kendini tekrarlayan, üçüncü arabada da klima kafayı yedi, motor beyni bozuldu, vs vs... Ki üçüne de söylemiştim "Almayın şu arabayı" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
leoneo5 said:
Üstüne 3-4 daha koy Dacia Sandero geldi ülkeye.

19 a sıfır 1.6 klimalı falan araba daha ne istersin 3 sene de garantisi var

bu arabaların güvenlik(NCAP) testleri çok düşük.Bu yüzden ucuzlar zaten.

Ya bakıyorum sahibinden.com a falan yok bulamıyorum Hep getz var fena araba değil aslında.
15bin üst sınır zaten. :/ Çok iyi bişey bulursam zorlarım belki ama 16diyipte dahada yükseltmek istemiyorum fiyatı.

C3 bakıyorum şimdi ondada 16binin aşşağısına yok

Valla düşük dediğin NCAP i 3 yıldız...

Onu geçtim 15 milyara alacağın başkasının eskisinden çok daha güvenli olur sıfır araba...
Sosyal ağlarda paylaş

2001-2002 corolla vvt-i motor 1,6sol al derim.

Acayip dayanıklı bir araba biraz yere yakın seri ve parçaları çok dayanıklı. Ve yakıt olarak sanmayın ki çok yakıyor en az yakan arabalardan birisi. Sıralı sistem lpg ile 1,720 gaz fiyatı üzerinden şehir içi tüketimi km de 150ykr olarak ölçüldü.Bi ahrazı var işte 2001 lerde motor yağ yakıyor ama büyük bi problem değil zamanında garantiden değiştirdiler yağ yakanları o ara değiştirdiyse alcağın adam yada önceki sahibi yağ yakmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...