bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ya arıyorum haftalardır aylardır bi türlü bulamadım 13-15bin dolaylarında ikinci el bi araç arıyorum. Hyundai Getz lere baktım güzel arabada pek içime sinmiyor.Başka da aklıma pek fazla araç gelmiyor. Yakıt tasarrufu iyi olan çokta yaşlı olmayan bir araç istiyorum. Önerileriniz? thnks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hyundai servisinde yaklasık 5 - 6 senedir calısan bir arkadasım var. Hyundai alıcaksan sadece getz al der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 clio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Toyota Corolla 97-98 model 1.3 xl işini fazlasıyla görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 alfa al alfa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 corolla güzel araba 93 ü vardı çok severdim ama 97-98 fazla yaşlı kaçıyor ayrıca yakıt tüketimi fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Üstüne 3-4 daha koy Dacia Sandero geldi ülkeye. 19 a sıfır 1.6 klimalı falan araba daha ne istersin 3 sene de garantisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Corsa olabilir. Hatta şöyle bi tane var http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=224697 Gerçi rengi güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Denk geldi bende dünden beri kız arkadaşım için o civarda araba bakıyorum da.. Bu konudan faydalanayım bende hehe. Yakıt tüketimi fazla olmayan benzinli araba. Corsa 1.4 16V'ler var 2001 model fln fiyatlarıda çok uygun 12.500 YTL civarında ama tüketimi nasıldır bilemedim. Araştırdım biraz 8lt'lere ulaşabiliyor. Birde Nissan Micra'lar var 15 16 bin lira ama o biraz daha uygun fiyatlı birşey istiyor. Sende C3 bakabilirsin 16 bin YTL'lere çıkarsan iyi durumda dizelleri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 leoneo5 said: Üstüne 3-4 daha koy Dacia Sandero geldi ülkeye. 19 a sıfır 1.6 klimalı falan araba daha ne istersin 3 sene de garantisi var bu arabaların güvenlik(NCAP) testleri çok düşük.Bu yüzden ucuzlar zaten. Ya bakıyorum sahibinden.com a falan yok bulamıyorum Hep getz var fena araba değil aslında. 15bin üst sınır zaten. :/ Çok iyi bişey bulursam zorlarım belki ama 16diyipte dahada yükseltmek istemiyorum fiyatı. C3 bakıyorum şimdi ondada 16binin aşşağısına yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 C3 tavsiye etmem. 6 ay kadar öncesinde birer ikişer hafta arayla üç arkadaşım birden ikinci el C3 aldı. Üç araba da durmadan serviste. Biri otomatik, ikidir şanzımanda sorun çıkartıyor, diğerinde de komik şekilde debriyaj sorunu var kendini tekrarlayan, üçüncü arabada da klima kafayı yedi, motor beyni bozuldu, vs vs... Ki üçüne de söylemiştim "Almayın şu arabayı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Fiat Punto ya da bulabilirsen Honda Jazz derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Honda Jazz o fiyata zor, daha komiği ikinci elini bulmak zor. C3 alan arkadaşların ikisi tanesi aslen Jazz peşindelerdi, kesinlikle aradık taradık bulunmuyor, ilan çıkan araba öğlenine satılıyor falan. Bu kadar matah bir araba mı anlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Getz baktım çok uygunda buldum birkaçtane bakalım.Pek içime sinmesede daha iyi araba bulamıyorum zor. Opel vectra alıyım 99-2000modellerden onlarında motor gücü yüksek üstelik çok yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aynı fikirdeyim. Altından değerliymiş bu Honda Jazz'lar! 2002 model araba 18.000 YTL'den aşağı satılmıyor breh breh ne arabaymış zamanında parayı Jazz'a yatırmak lazımmış diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bLackcha0s said: leoneo5 said: Üstüne 3-4 daha koy Dacia Sandero geldi ülkeye. 19 a sıfır 1.6 klimalı falan araba daha ne istersin 3 sene de garantisi var bu arabaların güvenlik(NCAP) testleri çok düşük.Bu yüzden ucuzlar zaten. Ya bakıyorum sahibinden.com a falan yok bulamıyorum Hep getz var fena araba değil aslında. 15bin üst sınır zaten. :/ Çok iyi bişey bulursam zorlarım belki ama 16diyipte dahada yükseltmek istemiyorum fiyatı. C3 bakıyorum şimdi ondada 16binin aşşağısına yok Valla düşük dediğin NCAP i 3 yıldız... Onu geçtim 15 milyara alacağın başkasının eskisinden çok daha güvenli olur sıfır araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 2001-2002 corolla vvt-i motor 1,6sol al derim. Acayip dayanıklı bir araba biraz yere yakın seri ve parçaları çok dayanıklı. Ve yakıt olarak sanmayın ki çok yakıyor en az yakan arabalardan birisi. Sıralı sistem lpg ile 1,720 gaz fiyatı üzerinden şehir içi tüketimi km de 150ykr olarak ölçüldü.Bi ahrazı var işte 2001 lerde motor yağ yakıyor ama büyük bi problem değil zamanında garantiden değiştirdiler yağ yakanları o ara değiştirdiyse alcağın adam yada önceki sahibi yağ yakmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 peugeot 306 gti al dicem ama severmisin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 abi yok ki 15 e çok baktım olanlarda kmsi fazla yaşlı araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şöyle bi Accent de mi istemezsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oww bu çok iyi saol bi değerlendiriyim. 18binde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 chris said: peugeot 306 gti al dicem ama severmisin ki ? Yaşlı Peugeot, hele 306 GTI alınmaz, intikamı acı olur, son gülen de servisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Quibble said: Şöyle bi Accent de mi istemezsin ? Ayıptır sorması "Karaş arabası" nasıl oluyor? Güzel bir şeyse biz de yaptıralım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cafein said: Ayıptır sorması "Karaş arabası" nasıl oluyor? Ahah, ayni seye bende takildim. Ilk basta aklim taa kahramanmaras a fln gitti, sonra heralde temizinden bi semt falan heralde, araba fazla hirpalanmadi demek isteniyor dedim gectim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cafein said: Quibble said: Şöyle bi Accent de mi istemezsin ? Ayıptır sorması "Karaş arabası" nasıl oluyor? Güzel bir şeyse biz de yaptıralım :P türkçem kıt kusura bakmayın alıcaksanız alın almıcaksanız sorgulamayın arabası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar