Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis Amcalarla Muhabbetlerimiz

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce polisle olan diyalog..

evimin 50 metre ilersinde çevirme..

yaklaşırken içerden ışık yaktım vs.

1 polis arabanın yanında, arkada 3 tane daha asayiş
camı açtım:

polis- hayırlı akşamlar
ben- iyi akşamlar

p- birşeyler var mı?
b- nasıl ya? ne gibi?

herif sinirlendi:

p- ne demek ne gibi.. tabanca, bıçak, esrar, kokain, eroin, ceset, çalıntı eşya vs..

saydıkça saydı adam

b- yok olur mu?
p- bilmem var mı?

arkadaki 3 polis hep bir ağızdan bağırıyor:
- AL ARKADAŞI AL.. KARDEŞİM ÇEK ŞÖYLE

p- bi susun lan.. karışmayın işime..
bana döndü: sende bas git lan sinirlendirme akşam akşam..

b- iyi akşamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bostancı sahilde sabaha karşı olan çevirmelerden bitanesinde ;

P: Günaydın..
B: Günaydın abicim.

P: Kimlik ver bakalım.
B: Buyur.

P: Alkol var mı alkol ?
B: Yok.

P: Emin misin?
B: Evet.

P: Hmm peki.. * kimliği kontrol eder laga luga falan*

Bi anda taramalı tüfek gibi,

P: Ot, kubar, asit, eroin, heroin, x vs. vs. vs.... var mı ?

bilimum abartısız onlarca şey saydı..

B: Yok abicim.
P: Yok mu kalmadı mı ? Senin gözlerin altı baya bi mor çünkü..

B: Yok walla.
P: İyi peki.. sisleri kapa devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
pederle ankaradayız, ilk gidişimiz daha tam bilmiyoz yolları, yanlış yola girdik.
baktık ileride bi kavşak var ama U dönüşü yasak, "burdan döneriz ya nolcak" dedik.
döndük hemen ileride ekip varmış çevirdi.

polis: beyefendi U dönüşü yapılmayan yerden U dönüşü yaptınız.
babam: eheh memur bey biz ankaranın yabancısıyız da...
polis: beyefendi tüm dünyada U dönüşü yapılamaz işaretleri aynıdır.
crit.

neyseki peder asker olduğundan cezayı yemedik, ama aldığımız ayar yetti bize.

ahaahahah kahkaha attım resmen. zeki insanlar fark yaratıyor, bak artık unutmam bu ayrıntıyı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:
aynı narkotik madde + silah sayma muhabbetini bana yaptı işte ama etiler'de... =))

Onu her yerde yapıyorlar. Ben bir kere dalga geçecek oldum, pis patlıyordu. Bizim evin yakınında Anadolu yakası Hal olduğu ve kamyoncu abiler de esrar sevdiği için polis akşamları düzenli çevirme yapıyordu bir ara. Derken beni de almışlardı bir gün. Ben de daha genç talebeyim, ehliyeti alalı bir sene olmuş.

İlk önce bir sürü soru yağdı ama nereden girse tutunamadı polis. Ev neredeye "Şurada", "Kaçırdın mı babanın arabasına?" sorusuna ise "Araba benim üstüme" yanıtlarından sonra can alıcı soruyu sordu.

P: Arabada şüpheli bir şeyler var mı genç?
B: Şüpheli derken? (artık iyice kıl olmuşum, vurgulu vurgulu genç diyor iyice ayar etmiş beni)
P: Ne bileyim uyuşturucu olur, yasadışı şeyler olur, mesela silah olur bagajda falan...
B: Aaaa... eeö... o zaman bagajda silah var.
P: Ne? Silah mı var? Ne silahı var?
B: Tank var.
P: Tank mı? Ne tankı?
B: Maket tank var memur bey? Silah değil mi tank, siz sordunuz söyledim, yok mu diyeyim?

Polis kızardıı, bozardııı, sonra okkalı bir küfürle "Sansür buralardan, kaybol, evine git görmeyeyim seni" dedi, ben de içimden keh keh gülerek "kayboldum". Sonra düşündüm de iyi ki daha da ters gitmemiş polis, ben de eceli gelen köpek misali kaşınmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

-Hayırdır komserim radarı farketmedim
*Hatalı solladınız o yüzden
-Ruhum kararmıştı ya sollıcak yada uyuyacaktım.
*Bizde kahvaltı etmedik, gözümüz kararıyor ama böyle bahane olmaz.
-Pastırma var bagajda beraber kahvaltı edelim mi?
.
.
.
*Bir daha hatalı sollama yazık gençsin bu sefer böyle hallettin bir daha olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Fizik 1 sınavından çıkmışım, neticesi de güzel gibi onca ders alımından sonra. Mevsim yaz, günlerden cmts. Boğaziçi Köprüsü'ne Yıldız katılımından dâhil oldum, ilerliyorum.
Hemen bağlantı noktasının orada polis çevirdi. Saat 10,5-11 civarı. Üstümde olayın hararetini gösterircesine atlet var sadece, tshirt falan arka koltukta defterlerin ve notların yanında. Yıl 1999 veya 2000.

-Ruhsat alalım.
-Buyrun...
-Senin muayene tarihin geçmiş...hemde 13 ay...
-Hadi yaa!!!
-Bunun cezası yüksektir, egzoz muayenen de yok...
-Cmts sabahımı zehrettin şimdi...
-Öğrenci misin?
-Evet, hemmen şu arkadaki üniversitede, yıldızda
-Ne yapsak ki şimdi?
-Evet ne yapsak ki (rüşvetten utanan genç profili)
-Sen çekiciye git, at çorba parası
-Peki abi... (araçta koltuğun üstündeki ajanda açıktır, içi 20'lik doludur. 3milyon bırakılır)
-Tamamdır abi
-Hallettin mi genç
-Tek kişi olduğunu düşünerek, ona göre bıraktım çorba parasını abi
-İyi iyi... şimdi al bakalım ruhsatını, haydi yoluna.
-Abi bari bak bakalım başka eksik falan var mı araçta :)
-Tamamdır koçum, haydi yoluna (sıkıldı)
-O zaman bir anons yap da, Göztepe'ye kadar çorba parası dağıtıp durmayayım.
-(Dumur) 34ENM99 için uyarı yapılmıştır, istikameti Göztepe.
-Saolasın abi
-Haddi len yoluna (sırıtır)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bodruma giderken sokedeki dumduz yolda yardirmis gidiorz polis cevirdi..

P: gencler olmuo ama boyle
A: hayrola abi
P: yardirmis gidiosunuz. Hiz siniri 90 hadi yuzde 10 u var 100 oldu. Hadi bugun hava guzel yuzde 10 da ben vereyim 110. Ama siz de 114le gectiniz bak 115 de agir ceza zaten
A: usta sizin radar bozuk olmasin?
P: (dumur) nasil yani?
A: (arkaya donup) abi biz ne zaman 114 e dustuk?
P: ... Gel bi disari sen en iisi

P: ogrenci misin sen?
A: evet
P: odeyebilcen mi bu cezayi (azck rusvet ver ikimz de karli cikalim dese vericem walla)
A: oderim ben sen merak etme
P: ama bak az degil
A: yahu altimda arabayla geziorm ceza odeyecek param mi olmicak?
P: ben seni dusundugumden..
A: acelemiz var abicim yaziverirsen hemen gidelim artik
P: eeh tamam be gidin hadi yarim saat sizle mi ugrasicam.

Ve adam bakti bisi alamicak sinirlenip ceza bile yazmadan birakti..

Bi de istanbulda ilginc bi cevirme geld adamlar 48 plakayi gorunce dayanamiolar

P: ehliyet ruhsat lutfen.
Verdm ehliyeti ruhsati
P: ardacim muglanin plaka numarasi kac?
A: nalaka smdi?
P: ehliyeti ordan almssn dio pek guvenemedm
A: 48 olmasin, bi plakaya baksam?
P: emin degil misin?
A: 48 plakali bi araci cevirip bu soruyu sormaniz sacma geldi sadece onu anlatmaya calisiorm.
P: .. Okuo musun sen?
A: eet
P: nerde?
A: nalaka ama simdi bu?
P: olm solesene
A: robert
P: kolej dimi o.. Belli pek bi ukalasin
A: peki. Gidebilir miyim?
P: yok sevmedm seni ac bakayim bagaji

Bagajda bsi bulamaz
P: o zaman bi de torpidoya bakiim
A: peki..
P: (3 tane efes ficiyi gorur) ooh iimis burasi
A: kapali hepsi ceza veremicen yine
P: farkettm yine yirttn
A: abi cok mu skildn sen burda? Al bi bira kendine gelirsin
P: rusvet mi bu simdi??
A: yahu ceza falan yemedim ne rusveti vericem insanlik yapiorm surda
P: istemiorm senin birani git hadi evine..

Manyak bunlar ya =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün üniversiteden bir arkadaşla konuşup anılarımızı yadederken bir tane daha çıktı. Arkadaşların ağzından aktarmadır.

Sene 2003 veya 2004 onu tam hatırlayamadık. Haziran ayı finallere yelken açmışız, zeki bir arkadaşımız da önceki geçe içip içip bir arkadaşında uyuyakalmış. Sabah ayılınca "Eyvah final!" diyor, kaldığı arkadaşın babasının arabayı alıp fırlıyorlar İstanbul Üniversitesi'ne yetişmeye.

Tabii önceki geceden damarlarda gezen alkol, sabah mahmurluğu, panik birleşince sürücü arkadaş bütün sapakları kaçırıyor, kendilerini Sirkeci'de buluveriyorlar, oradan nasıl geleceklerini bilememekteler (insan tramvaya alışınca haliyle). Tabii ki Türklük yapıp "bir şey olmaz" diyerek tramvay yoluna dalıp vuruyorlar yokuş yukarı, sınava 15 dakika kala.

Yetti mi, yetmedi. Sultahahmette travmay duraklarında çaprazlama duran iki tramvayı da makaslıyorlar... nınını nııın, hemen ileride trafik polisi ve ekip otosu kavşağa çekmiş. Tabii polis gelen keklikleri görünce geliyor tramvay yoluna doğru, işaret ediyor "gelin canım öpücük vakti" diye.

Neyse duruyorlar, ehliyet ruhsat... Ruhsat yok! Polis başlarında, bunlar iyice panik, sınava kalmış 10 dakika. Polis anlıyor en sonunda, "Nereye gençler böyle acele?" diyor, başlıyorlar ağlamaya "Abi öğrenciyiz 10 dakika sonra sınav var valla yolu kaybettik acelemiz vardı buradan çıktık araba babamın ruhsat içinde yok evde kalmış böhühühü" diye.

Polis bakıyor işler karışık "Tamam gençler üzülmeyin, atın bir şeyler gidin yolunuza" diyor. Bizim kafadarlar cüzdana davranıyor, birinin cüzdan evde kalmış, sürücününkinde 5 lira var. Sınava girecek arkadaş cebinde 10 lira buluyor, süklüm püklüm veriyorlar. Tam arabaya tekrar binip devam edecekler, polis "Gençler bir saniye!" diyor. "Eyvah" diyorlar, arıza çıkacak. "Gel" yapıyor arkadaşa, gidiyor arkadaş. Polis cüzdanını çıkartıyor, "Talebe çocuklarsınız, hadi size öğrenci yapayım" deyip arkadaşa 5 lira veriyor. "Hadi sınava, dolanmayın tramvay yollarında" deyip salıyor bizimkileri.

Sonuçta arkadaş suratında aptallaşmış bir ifadeyle sınava 10 dk geç girdi. "Noldu?" deyince de, "Abi rüşvetin tarifesi varmış!" diye anlatmıştı.

Coup de Gracé olmuş mu Paracım?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyedeyken 3 seneden fazla araba kullandım sadece 2 kere çevirmeye girdim,şansıma :) Birinde işten dönüyodum,yorgun argın,adam ehliyet ruhsat,alkol kontrolü yapıp yollamıştı,rutin kontrol.

Diğerinde ise,hayatta alkolle araba kullanmayan ve kullanmamış ben,alkollü olarak direksiyon başındaydım.eve 5 dakka kala çevirmeye girdik ve öyle biyere durmuşlarki,viraj var,virajı aldıktan sonra kaçışın yok,kabak gibi görünüyosun karşılarında.Adam değiştirelim desek herkes sarhoş zaten.Arabanın önünde anayasa mahkemesi sticker'ı var(peder orda çalıştığından).Hakimlerin dokunulmazlığı varmış sanırsam trafikte,netekim babam hakim değil.Herneyse,o kadarki daha elfreninin yanında sex on the beach var 1 şişe,kucaklarımızda,elimizde bardaklar falan.Çevirmeye girdim,adam sticker'ı gördü,tamam sen geç dedi :) yakalasa vermiştim ehliyeti.Baya bi şanslıyım bu konuda ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Bu pek muhabbet diil de ilginç bi anı...

Arkadaşın babasında A8 long var siyah. Bu da gitmiş ızgaraya mavi kırmızı ışıklar telsiz megafon falan taktırmış arabaya, açmış hepsini sirenle falan sol şeridi boşalta boşalta gidiyoruz.

Sonra ilerde polis çevirmesi geldi, polis ışıkları falan gördü hemen el etti durdurmak için. Ben dedim eyvah sıçtık yiyecek 3 milyar cezayı.

Tam bittik derken ben arkadaş davrandı megafona "çekilin zeki sezere yetişmem lazım" falan dedi.

Polisler de selam durdu geçtik hahahahahhaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...