Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polis Amcalarla Muhabbetlerimiz

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Evet diğer konudan gordugum uzere bu konuda herkesin diyecek bir şeyi var. Kiminde bir kaç anı kiminde bir çok anı.
İlk ben başlayayım.
Olay bodrumda geçiyor. Şehirmerkezinde pttnin onunden geçtikten sora yol sağa doğru bi kıvrılıyor. Palmiye pastanesinin onundeki yol. 5dk okula bi faks çekmem lazım acil. Arabayı sağa çektim, orası da biraz dar oldugundan sag tekerleri kaldırıma cıkardım, arabalar rahat geçsin diye.
Daha arabadan inmeden bi polis arabası geldi, ilerde durdu. Adam indi geldi yanıma.Ehliyet,ruhsat istedi. Ben de genç gosteriorm die, bunun ehliyeti yoktur diye kontrol ediyordur sandım. Verdim baktım arabanın kaputuna koydu makbuz defterini filan. Dolduruo bişiler.Arabadan indim, baktım bişiler yazıo. Sora telefon etti bi de, arabanın bi eksiği varmı diye yada çalıntı mı değil mi diye kontrol ettirdi.(Yazdığı ceza yetmedi bi de üstüne ne kadar geçirebilirim diye uğraşıyo).
Ben:Hayırdır abi.Ceza mı yazıosun?
Polis:Evet.
B: Uyarsan olmaz mıydı, çekerdim arabanın içindeydim zaten.
P: Kaldırıma çıkmasan uyarırdım, niye çıkıosun kaldırıma. çok sinirlendim kaldırıma çıkmana
B: Arabalar rahat geçsin diye, az once de kamyon geçti kocaman, çıkmasam nasıl geçicekti.
P: Ben anlamam. Çıkmayacaktın kaldırıma.
B: Nasıl yani, sizin işini vatandaşa yardım etmek değil mi?Keyfimden değil arabalar rahat geçsin diye çıktım. 5dk faks cekcektim, arabadan bile inmedim. Uyarsan çekerdim arabayı.
P:...
B: Benim babam da devlete hizmet verdi 15 sene başsavcılık yaptı, daha bole yaptıgını gormedim.
P: Naptı baban?(duyamaz)
B: 15 sene başsavcılık yaptı.
P: önceden soleseydin ya.
B: Ne farkediyo ya, herkes aynı devletin vatandaşı değil mi sonuçta.

Velhasılkelam, biz cebimize 50 liralık ilk trafik cezamızı 1.5 sene sora hatalı parktan yemiş olduk. Ustelik arabanın icinde olmama ragmen.Bir türlü giremedim baba muhabbetine, girene kadar adam cezayı yazdı.Siz siz olun, bekleme yapmayın, acele girin muhabbete.
Ben faksı çekemedğim halde ceza yediğime mi yanayım, bi turlu peder muhabbetine giremediğime mi yanayım bilemedim..
Sosyal ağlarda paylaş

Bana çok ceza yazdılar önceki arabamda hiçbirini ödemedim. Mayıs ayında aracın satısını yaptım vergi dairesinde de hiçbişey çıkmadı. Halada hiçbişey çıktığı yok. Cezaları toplasam 5 6 milyarlık ceza yemişimdir karşıma çıksa faizleriyle 10 milyar öderdim herhalde ama şansa bişey çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

benimkisi amcalarla degil polis bayanlarla oldu :)

bir gece saat 2 gibin iki cok seksi bayan polis durdurdu

biri 1.75 sarisin biride esmer, ehliyetimi ruhsatimi ve kiz arkadasimin olup olmadigini sordular.

sonra beni cok begendiklerini soylediler, ekip otosuyla evlerine gittik

lan dur bu benim ruyamdi :)

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın Porsche 911 iyle gidiyoruz bi gece çevirmeye girdik. Alkol diil ama bişey arıyolar bizi de durdurdular arabayı aricaz diye.

İyi dedik indik, içine baktlar sonra adam arkasına geçti arabanın, bagajı nerden açılıyo bunun bagajını açın falan dedi

arkadaş ta "abi bagaj önde bunda" dedi

polis durdu durdu, sonra bağırdı "biliyodum zaten" diye sinirlendi ii hadi gidin dedi :D

öndeki bagajı açsaydı 10 kilo saf eroin i bulucaktı az kalsın

(son kısım yalan tabi)
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
benimkisi amcalarla degil polis bayanlarla oldu :)

bir gece saat 2 gibin iki cok seksi bayan polis durdurdu

biri 1.75 sarisin biride esmer, ehliyetimi ruhsatimi ve kiz arkadasimin olup olmadigini sordular.

sonra beni cok begendiklerini soylediler, ekip otosuyla evlerine gittik

lan dur bu benim ruyamdi :)

Bu ekip nerde alkol alıp geçelim ordan :P :D
Sosyal ağlarda paylaş

Öff hangi birini yazayım ki. Herhalde en koptuğum olay en iyisi.

2002 senesi, üniversite yolları taştan diyerek sabahın köründe arkadaşlarla Eminönüne iniyoruz vapurdan. Her sabah orada taksiler yığılıp yolu tıkıyor, 9.00 civarı da ekip otosu vapurun gelişine ayak uydurup yığılan taksileri kovalıyor, iki dakika sonra taksiler yine yığılıyor, öğlene kadar aynı kovalama muhabbeti, aynı ekip otosuyla taksiler köşe kapmaca oynuyor.

Olayın gerçekleştiği sabah, polis abinin canı sıkkın ki bir anda şöyle bir anons patladı: "Ticariler... Ulan her sabah her sabah bağırtıyorsunuz beni şerefsiz herifler, dağılın yoksa yakarım bulduğumu, yeter beee!"

30 saniye sonra hayatımda gördüğüm en boş iskele önlerinden birine bakıyordum, polis abiyi takdir ettim.

Matama, o ekip noktasını söyle de bizim de cezamızı kessinler, değil mi canım?
Sosyal ağlarda paylaş

pederle ankaradayız, ilk gidişimiz daha tam bilmiyoz yolları, yanlış yola girdik.
baktık ileride bi kavşak var ama U dönüşü yasak, "burdan döneriz ya nolcak" dedik.
döndük hemen ileride ekip varmış çevirdi.

polis: beyefendi U dönüşü yapılmayan yerden U dönüşü yaptınız.
babam: eheh memur bey biz ankaranın yabancısıyız da...
polis: beyefendi tüm dünyada U dönüşü yapılamaz işaretleri aynıdır.
crit.

neyseki peder asker olduğundan cezayı yemedik, ama aldığımız ayar yetti bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ehliyeti almamıştım annemi arabasını kaçırdım turluyorum. Bir de gerizekalı olduğum için daha rahat çevirsinler diye gece dolaşıyordum(nası hastalıklı bir dönemmiş..). Sağolsun bir abi çevirdi ehliyet ruhsat dedi. Ruhsatı verdim bekliyorum. Ee? diyince abi dedim cüzdanımı unutmuşum. Nüfus kağıdı ver ordan bakim dedi abi yok cüzdan dedim. Valla varmı ehliyetin dedi, var dedim. Valla de bakim dedi, Valla dedim geçtim. Böyle anlayışlı abilerin hastasıyım.

Geçen de yine çıktık arkadaşımla ben içiyorum o kullanıyor. Beşiktaş'tan gelirken köprüye çıkarkenki son çevirmede yakalandık. Arabada bir sürü bira şişesi. Memur abi arkadaşıma içiomsn die sordu ben çıktım camdan yok abi ben içiyorum diye. Hayrola diyince kız meselesi dedim. Anons yapim istersen felan dedi güldü geç dedi hehe. Aslan memur abim.
Sosyal ağlarda paylaş

gerekli bilgiler1: azerbaycanda subay bekar erkek demek..
gerekli bilgiler2: polisler polis olabilmek için çok büyük rüşvet öderler ve bunu bi şekil çıkarmak isterler

eleman azerbaycan'da kurallar dahilinde, nromal hızlarda otomobil sürmektedir. polis, arkadaşı çevirir. dialog kabaca şöyledir
-nooldu memur bey
+türk müsün sen?
-evet türküm
+ehliyetine bakalım
-... (çıkartır ehliyeti, uzatır)
+ne iş yaparsın?
-subayım
+anladım.. ne iş yapıyorsun?
-e ben subayım
+benim hanım da annemlere gitti ben de subayım
-siz polis değil misiniz?
+ >:( POLİSİM TABİ! sen ne iş tutarsın.
-subayım dedim ya!
+subaysan karı tutarsın! İŞİN NE BE ADAM!

uzun tartışmalar sonucu subayın bekar anlamına geldiğini öğrenir arkadaşım.. geçmiş olsundur keza ceza da keserler fasarya sebeplerle..

tabii bi de round2'si var bunun..
çevirme yaparlar ve fakat bu sefer arkadaşımız hazırlıklıdır. en azından subayın ne anlama geldiğini biliyordur. 2polis gelir. biri ön camdan konuşur. diğeri arka koltuğa oturur ve kağıtlarını çıkartır.
[burada hız yaptın derler hede hödö, ehliyet geyiği falan döner ve işlem yapmak maksadı ile ehliyeti alırlar]
-ehliyetini alayım ben
+al bakem
-.. [alır ve arabanın arka koltuğuna oturur]
-biz şimdi sana bu ehliyet yerine bu kağıdı vericez.
+nası yani!
-karakoldan cezayı ödeyince ehliyetini alırsın
+e iyi de ben türkiyeye dönücem
-anlamam ben. bu kağıtla araba kullanabilirsin
+[kağıdı alır bakar] ben bu kağıdı türkiye'de polise versem tuvalet kağıdı yerine kullanmaz be!
- [kendi verdiği evraklara hakaret edilmesine bozulur] resmi belge be o!
+hem ben cezamı da ödemem.. giderim türkiye'de ehliyetimi kaybettim derim. yenisini çıkartırım..
- o_O!
+beklemeyin beni diyorum yani. gelmem ben hiç ceza ödemeye. iş bittisye ben bu kağıtla buradan ayrılayım

resti yemeyen polis amca ceza meza yazmaz. az biraz bahşişini alır, ehliyeti geri verir ve arabadan iner.

tüm bunlar olurken baştan beri arka koltukta oturan diğer polis ise tüm olanlara epey bi gülmüştür.

rusya geyikleri de vardı ama onları hatırlamıyorum hiç.. bunları daha yeni duydum. biraz daha net hatırlıyorum ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

ginaly said:
pederle ankaradayız, ilk gidişimiz daha tam bilmiyoz yolları, yanlış yola girdik.
baktık ileride bi kavşak var ama U dönüşü yasak, "burdan döneriz ya nolcak" dedik.
döndük hemen ileride ekip varmış çevirdi.

polis: beyefendi U dönüşü yapılmayan yerden U dönüşü yaptınız.
babam: eheh memur bey biz ankaranın yabancısıyız da...
polis: beyefendi tüm dünyada U dönüşü yapılamaz işaretleri aynıdır.
crit.

Çok acımasızmış be polis de. Memurum heybetlim coup de grâce yapmış resmen.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

BoDrUmLu said:
Vodan said:
Entel moderatör istemiyoruzzzz

+1
anlamadım para ne dedi =)

"Kuğ dö gra" yapmış polis. Türkçe'ye "Hacı sen pantalonu da bırak çık, hadi canım uzatma" şeklinde de çevrilebilir. :D Aslen "bitirme hareketi" demek olan bu sözcük grubu, bilgisayar oyunlarına aşina arkadaşlarca "Finiş him" olarak da tanınır. Para forumun kültürel seviyesini derin dalgalarla yükseltmeye çalışıyor da, burası "créme de la créme" (gaymahlı ekmeh gadayufu) insanların takıldığı bir ortam değil Paracım, geçelim bunları, sonra azıtır coup d'état yaparız tatsızlık çıkar :D

Türkçe gibi dili bulmuşsun, kendini ifade edemeyip Fransızca alıntılar da yapıyorsan yuh sana cibilliyetsiz adam!
Sosyal ağlarda paylaş

4 ay öncesi bmw nin olduğu zamanlar. Kız arkadaşımı aldım akşam evinden ankara tunalıya cafeye gidicez. Sisleri felan açdım gayet güzel seyir ediyorum. Yandan bi ses kırmızı spor bmw çek kenara çek çek diye adamlar önümden işaret etmişler görmemişim. Çekdim kenara aha dedim sislerden egzosttan yedircekler cezayı. Camı açdım polis geldi evladım sislerin açık dedi. Evet abi açık dedim. Bence kapat birisi bozuk çok kötü görünüyor dedi. Ben dumur polis dumur :D tamam abi dedim hadi iyi akşam iyi çalışmalar.. Sonra yola devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

kenzap said:
4 ay öncesi bmw nin olduğu zamanlar. Kız arkadaşımı aldım akşam evinden ankara tunalıya cafeye gidicez. Sisleri felan açdım gayet güzel seyir ediyorum. Yandan bi ses kırmızı spor bmw çek kenara çek çek diye adamlar önümden işaret etmişler görmemişim. Çekdim kenara aha dedim sislerden egzosttan yedircekler cezayı. Camı açdım polis geldi evladım sislerin açık dedi. Evet abi açık dedim. Bence kapat birisi bozuk çok kötü görünüyor dedi. Ben dumur polis dumur :D tamam abi dedim hadi iyi akşam iyi çalışmalar.. Sonra yola devam :)

Seni tayyipin oğlu sanmışlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...