ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet bir arkadaşımda mevcut. internetten yaptığımız araştırmalarda baya bilgi elde ettik. ancak aramızda ameliyat olan var mı? tanıdıgı bi doktoru olan? ne kadara mal olur ameliyat vs.. bilgilerinizi paylaşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bir arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dynun said: bir arkadaşın? bende olsa hemoroidim derim. sonucta hastalık bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dalga gecmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 baasur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 post kasmak yerine ''insan'' olup yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Neden ameliyat olmayı düşünüyor en son seviyedemi şu an hameroidi. yani sürekli dışarda mı duruo şişiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: Neden ameliyat olmayı düşünüyor en son seviyedemi şu an hameroidi. yani sürekli dışarda mı duruo şişiklik. ameliyat olucak sanırım. ancak daha doktora vs gitmesi lazım. onun için bildik iyi bi doktor varsa dedim. arkadaşın ssk olayı da var okudugu için annesinin ssk'sından yararlanabiliyor. okuduklarıma göre 1. evre olması lazım sadece kan geliyor bir meme oluşumu varsa bile içerde herhalde. muayenede dha detaylı öğrenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 anladım o seviyede ameliyat olmasa yediklerine dikkat etse daha mantıklı bi çözüm olur gibime geliyor. Çünkü belli bi süre dikkat edince düzelio sorun çıkmıyor. ama neyse ameliyat olmaya karar vermiş madem. bu konuda yardım edemiorum ne yazık ki tavsiye edebileceğim bi doktor yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mortis said: anladım o seviyede ameliyat olmasa yediklerine dikkat etse daha mantıklı bi çözüm olur gibime geliyor. Çünkü belli bi süre dikkat edince düzelio sorun çıkmıyor. ama neyse ameliyat olmaya karar vermiş madem. bu konuda yardım edemiorum ne yazık ki tavsiye edebileceğim bi doktor yok bende düzelir die biliodum ancak o şekilde kalırmış. git gide büyür ve bir gün meme olarak geri dönermiş ne yazıkki. o yuzden en azından bi muayeneye gitmesi lazım. tanıdık doktor ii olur bi bulsak. ameliyat diye tutturmuyorda kolon kanserinin başlangıcı bile olabilir die bi makale okumuş :) o yuzden muayeneye seve seve gidicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o kadar da panik yapmayın. acı yemeyi kessin, geçer zamanla. sokakta gezen iki kişiden birinde var zaten hemoroid. kaldı ki ameliyat ondan çok doktorun kararına bağlı. sabah erken herhangi bi devlet hastanesine gitsin, kendisine en yakın olanına mesela. tavsiye: doktor ameliyat olsa da olur olmasa da diosa, olmasa daha iyi olur. genelde doktorlar keselim gitsinci oluyor her konuda. gerenk yok ameliyat masasına koşa koşa yatmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yalan değil gerçek bunu bi doktora sorduğumda kestaneyi çizdirmek diye bir tabir kullanmıştı ibiş doktor. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hangi şehirdeydin, izmir'deysen babamlara sorayım mutlaka vardır tanıdığı iyi bir doktor önereceği hastane falan filan. Yanılmıyorsam dedem olmuştu bu ameliyattan 6-7 sene önce yaklaşık.. Geçmiş olsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 pek kötü bi hastalık yav. teyzem olmuştu da, ileri seviyeydi onun da.. farkında olmadan zaart diye bırakıyodu. tutamıyodu. bi an önce gidin doktora.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Öncelikle hemoroid kanısına siz mi vardınız onu anlayamadım. Eğer öyleyse farklı şeylerde olabilir. Benim de başıma böyle bir olay gelmişti, 2 gün yerle bir ettim tüm neti ve kesin hemoroid olduğum kanısına varmıştım, muayeneden sonra doktor kılcal damar çatlamasından dolayı kanama olduğunu söylemişti, o an nasıl sevindiğimi anlatamam, 2 merhemle çare oldu derdime. En kötüsünü düşünmemek lazım her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bugun gitti eleman. 1. seviye hemoroid. ilaç + diyet vermiş doktor. bol bol yeşillik falan. ne iğrenç hastalıkmış yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bol bol yeşillik yenmeli evet, çünkü lifli gıdalarla dışkı çıkışı yumuşatılır ve hassas bölgeyi tahriş etmez. Bu da hemoroid olan kişinin rahat tuvalet ihtiyacını karşılar. Acı yemek, aşırı tuzlu yemek, fast food, gibi etkenler hemoroid i azdıran şeylerdir. Bende de başlangıcı vardı, ilaç tedavısı uyguladım. Ameliyat gereksinimim olmadı ama arada bir şişiyor hala, çiköftenin zararları. Yenilen şeylere çok dikkat etmek gerekli çünkü 1 gün sonrasındaki tuvalet ihtiyacında anında hissediyorsun bir gün önce yediğin yemeğin acısını. Umarm daha fazla ılerlemez acısı dayanılmaz oluyor, ameliyatla da çözüm allahtan mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ohyeah said: Dynun said: bir arkadaşın? bende olsa hemoroidim derim. sonucta hastalık bu.. selam. ben bunu dalga geçme amaçlı yazmadım. hani bir arkadaşım geyikleri meşurdur aklıma o geldi ondan yazdım. espiriyle karşılarsın diye düşündüm de tam tersi olmuş. kusura bakma. çok da alınmışsın gerek yok hiç. "insan" olmaktan falan bahsetmişsin. kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İleri safhalarda ameliyat ediyorlar benim bildiğim. Başlangıç evresi ise korkulacak bir durum değil. Ameliyatsız çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 alternatif tıbbı da denesin arkadasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 peki hemoroide neden olan etkenler ne agalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 acı yiyecekler, kabız olmak ve stres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bir çıkınca bi daha geçmez hep tekrar eder falan diyolardı, bende başlangıcı olmuştu bir ay ilaç kullandım geçti, bi daha da çıkmadı her türlü acı ve tuz abanmama rağmen =p ballıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kabız ertesi oldu bana. ilaç sürdüm fln tanıdıktan alıp rahatsız ediciydi tabi ilaç sürme evresi. geçti sonra tabi sorun yok şuan bölgelerimde:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar