Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hemoroid

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
Neden ameliyat olmayı düşünüyor en son seviyedemi şu an hameroidi. yani sürekli dışarda mı duruo şişiklik.

ameliyat olucak sanırım. ancak daha doktora vs gitmesi lazım. onun için bildik iyi bi doktor varsa dedim. arkadaşın ssk olayı da var okudugu için annesinin ssk'sından yararlanabiliyor.

okuduklarıma göre 1. evre olması lazım sadece kan geliyor bir meme oluşumu varsa bile içerde herhalde. muayenede dha detaylı öğrenicek
Sosyal ağlarda paylaş

anladım o seviyede ameliyat olmasa yediklerine dikkat etse daha mantıklı bi çözüm olur gibime geliyor. Çünkü belli bi süre dikkat edince düzelio sorun çıkmıyor.

ama neyse ameliyat olmaya karar vermiş madem. bu konuda yardım edemiorum ne yazık ki tavsiye edebileceğim bi doktor yok
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
anladım o seviyede ameliyat olmasa yediklerine dikkat etse daha mantıklı bi çözüm olur gibime geliyor. Çünkü belli bi süre dikkat edince düzelio sorun çıkmıyor.

ama neyse ameliyat olmaya karar vermiş madem. bu konuda yardım edemiorum ne yazık ki tavsiye edebileceğim bi doktor yok

bende düzelir die biliodum ancak o şekilde kalırmış. git gide büyür ve bir gün meme olarak geri dönermiş ne yazıkki. o yuzden en azından bi muayeneye gitmesi lazım. tanıdık doktor ii olur bi bulsak.

ameliyat diye tutturmuyorda kolon kanserinin başlangıcı bile olabilir die bi makale okumuş :) o yuzden muayeneye seve seve gidicek :)
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar da panik yapmayın. acı yemeyi kessin, geçer zamanla. sokakta gezen iki kişiden birinde var zaten hemoroid. kaldı ki ameliyat ondan çok doktorun kararına bağlı.

sabah erken herhangi bi devlet hastanesine gitsin, kendisine en yakın olanına mesela.

tavsiye: doktor ameliyat olsa da olur olmasa da diosa, olmasa daha iyi olur. genelde doktorlar keselim gitsinci oluyor her konuda. gerenk yok ameliyat masasına koşa koşa yatmaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle hemoroid kanısına siz mi vardınız onu anlayamadım. Eğer öyleyse farklı şeylerde olabilir. Benim de başıma böyle bir olay gelmişti, 2 gün yerle bir ettim tüm neti ve kesin hemoroid olduğum kanısına varmıştım, muayeneden sonra doktor kılcal damar çatlamasından dolayı kanama olduğunu söylemişti, o an nasıl sevindiğimi anlatamam, 2 merhemle çare oldu derdime. En kötüsünü düşünmemek lazım her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Bol bol yeşillik yenmeli evet, çünkü lifli gıdalarla dışkı çıkışı yumuşatılır ve hassas bölgeyi tahriş etmez. Bu da hemoroid olan kişinin rahat tuvalet ihtiyacını karşılar. Acı yemek, aşırı tuzlu yemek, fast food, gibi etkenler hemoroid i azdıran şeylerdir. Bende de başlangıcı vardı, ilaç tedavısı uyguladım. Ameliyat gereksinimim olmadı ama arada bir şişiyor hala, çiköftenin zararları. Yenilen şeylere çok dikkat etmek gerekli çünkü 1 gün sonrasındaki tuvalet ihtiyacında anında hissediyorsun bir gün önce yediğin yemeğin acısını. Umarm daha fazla ılerlemez acısı dayanılmaz oluyor, ameliyatla da çözüm allahtan mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
Dynun said:
bir arkadaşın?

bende olsa hemoroidim derim. sonucta hastalık bu..

selam. ben bunu dalga geçme amaçlı yazmadım. hani bir arkadaşım geyikleri meşurdur aklıma o geldi ondan yazdım. espiriyle karşılarsın diye düşündüm de tam tersi olmuş. kusura bakma. çok da alınmışsın gerek yok hiç. "insan" olmaktan falan bahsetmişsin. kötü olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...