nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Çıktım yatıcam. Hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yalancıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Valla lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tamam ben de cevap atıyım anladın sen sdfgdg 2 dk msn e gir ya kuzen mi kızıcak? :D edik: eheh hayır anlamadın :D edik2: bi resim göstericem sdfg (sdfsdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 erenköyde bi pipi yok. tabak gibi sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 göztepede vardı ya fırtına :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 osurdum ben, esintisi gelmiştir istanbul'a korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne varoş komuniti lan burası. hep şehre uzak yerlerden patiler. leventtir, anadolu hisarıdır, maslaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence senin sehir kavramin biraz yamuk.. sana gore sehir ici nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 istanbulda şişlide akşam baya hissedildi bu fırtınamsı olay ben sahsen cok güzel bir görüntü oldugunu ve rüzzgar sesininde vcok seksi olduunu dusundum ama bilemem tabi siz ne dsundunuz! + burda hala devam ediyo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben yatarken sıcaktan ölüyodum cıbıl cıbıl yattım tüm camları filan açarak sabah her yerim tutulmuştu :D hava değişmiş, soğuk, yağmur yağmış filan ohoo bebek yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 antalyadan sesleniyorum: ölümün eşiğindeyiz, biraz gönderin o rüzgarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 İzmitte feci yağmur vardı sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 zannederseın kasım ayındayız ole bır hava var dısarıda karanlık kasvetlı ve ruzgarlı yagmur yagdı yagacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 offff antalyaya ne garezi varki bu havanın :( burasıda serin olsun kapalı olsun yağmurlu olsun ya! dışarı çıkıcam ölcem diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bu fırtınanın arkasının yağmur olacagı belliydi ghghgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar