leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konu heralde buraya ait olsa gerek... Gittigidiyo da gezerken böyle bi ürün buldum http://urun.gittigidiyor.com/Tasinabilir-Cep-Telefonu-Sinyal-Kesici-JAMMER_W0QQidZZ11429426 fiyatı makul gelince baya ilgimi çekti. Epey eğlence çıkar yani bundan :D Cidden bi restoranda falan arklarla otururken masa altından çalıştırıp bütün mekanın alooo alooo sesin gelmiyo diyo inlemesini izlemek eğlenceli olur :D ama genede bi soriim dedim. cidden çalışıyo mudur böle şeyler? bi de daha önce gören, sahip olan falan var mı ne der bu ürün hakkında? ya da şeytan diyo ki al kendi gözünle gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çalışsa bile alo alo ses gelmiyo demezler direk şebeke çekmiyor sinyal almıosun. teorik olarakta arama olmıycagı için alo da olmıcak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nası yani adam konuşmanın ortasındayken açsam etki etmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 e direk konusma kesilir ses gidip gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Alcaksan 38.38'e burdan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yasak diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yasal mı bunlar ya? Olmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 biraz pahalı değilmi? piyasa fiyati 450 ytl fln diyor. bunun yerine bi psp alsam daha çok eylenirim ben açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 xaty said: Alcaksan 38.38'e burdan alabilirsin sağlam mı burası? GG da mal kötü çıkarsa paranı geri alman falan çok kolay oluyo ama 38 dolar da ucuzmuş beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 o site sağlam. şimdiye kadar 2 kere kendim sipariş verdim, birinde 89$ civarı bi siparişti, diğeri 12$ flndı. sorunsuz geldi, sadece biraz zaman alıyor gelmesi. ayrıca başka arkadaş da sipariş verdi, o da sorunsuz geldi. o site bence gayet güzel :) kargo parası da yok, mis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.casuscell.com/sinyal-kesici-jammer-/mobil-gsm-sinyal-keser-jammer.html burda da aynısı 720 YTL kafam karıştı iice biri 38 dolara satıyo diğeri yarım milyardan fazlaya :S acaba gümrükten geçirmiyolar mı ondan mı bööle yurt içinde satanlar kazıklıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 38$'lık birşeyin gümrükte sorun çıkarcağını sanmıyorum. eğer bi sürü ürün alırsan hepsini tek tek yazmıyolar zaten, bi iki tanesini yazıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 jammer kullanımı yasal değil agalar başınıza iş almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gittigidiyor da ürünü satan şahısta Dealextreme'den satın almış. Adaptörden belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 2813 sayılı madde 2813 sayılı Telsiz Kanununun 29 uncu maddesine göre Kanun kapsamında yeralan telsiz cihazlarının ithali ve imali izne tabidir. Bu izin, cihazların “Telsiz Telekomünikasyon Terminal Ekipmanları Yönetmeliği” ne ve AB tarafından uygulanan EMC (Elektromanyetik Uyumluluk ) direktiflerine uygunluğuna göre verilmektedir. GSM Jammer cihazları her iki mevzuata uygun olmayan cihazlardır. 29 uncu maddede aynı zamanda özel amaçlı cihaz kullanabilecek Kamu Kurum ve Kuruluşları da belirtilmektedir. Bunlar Türk Silahlı Kuvvetleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüdür. Bu kurumların ihtiyacı olan özel amaçlı cihazların imali ve ithali izne tabi değildir. bu maddeye bağlı olarak kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar