Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSM Jammer bunu alayım mı?

leoneo5

Öne çıkan mesajlar

Konu heralde buraya ait olsa gerek...

Gittigidiyo da gezerken böyle bi ürün buldum

http://urun.gittigidiyor.com/Tasinabilir-Cep-Telefonu-Sinyal-Kesici-JAMMER_W0QQidZZ11429426

fiyatı makul gelince baya ilgimi çekti. Epey eğlence çıkar yani bundan :D Cidden bi restoranda falan arklarla otururken masa altından çalıştırıp bütün mekanın alooo alooo sesin gelmiyo diyo inlemesini izlemek eğlenceli olur :D

ama genede bi soriim dedim. cidden çalışıyo mudur böle şeyler? bi de daha önce gören, sahip olan falan var mı ne der bu ürün hakkında?

ya da şeytan diyo ki al kendi gözünle gör
Sosyal ağlarda paylaş

o site sağlam. şimdiye kadar 2 kere kendim sipariş verdim, birinde 89$ civarı bi siparişti, diğeri 12$ flndı. sorunsuz geldi, sadece biraz zaman alıyor gelmesi. ayrıca başka arkadaş da sipariş verdi, o da sorunsuz geldi. o site bence gayet güzel :) kargo parası da yok, mis gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.casuscell.com/sinyal-kesici-jammer-/mobil-gsm-sinyal-keser-jammer.html

burda da aynısı 720 YTL kafam karıştı iice

biri 38 dolara satıyo diğeri yarım milyardan fazlaya :S

acaba gümrükten geçirmiyolar mı ondan mı bööle yurt içinde satanlar kazıklıyo?
Sosyal ağlarda paylaş

2813 sayılı madde

2813 sayılı Telsiz Kanununun 29 uncu maddesine göre Kanun kapsamında yeralan telsiz cihazlarının ithali ve imali izne tabidir. Bu izin, cihazların “Telsiz Telekomünikasyon Terminal Ekipmanları Yönetmeliği” ne ve AB tarafından uygulanan EMC (Elektromanyetik Uyumluluk ) direktiflerine uygunluğuna göre verilmektedir. GSM Jammer cihazları her iki mevzuata uygun olmayan cihazlardır. 29 uncu maddede aynı zamanda özel amaçlı cihaz kullanabilecek Kamu Kurum ve Kuruluşları da belirtilmektedir. Bunlar Türk Silahlı Kuvvetleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğüdür. Bu kurumların ihtiyacı olan özel amaçlı cihazların imali ve ithali izne tabi değildir.

bu maddeye bağlı olarak kilitliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...