Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://img510.imageshack.us/img510/2592/bergen02er7.jpg yasamayi senle anladim sende ogrendim ben sevmeyi inan ask nedir bilmiyordum sende tanidim bu duyguyu elimde duran fotografin baktim inan taniyamadim bu sarkimi ben sana yazdim sense hala anlayamadin sevgi gibi kutsal kelime yalniz senle dustu dilime olmek yetmez senin ugruna sense hala anlayamadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 oha. çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sen hiç ölmedin bergen. yüzüne kezzap atanlar utansın. http://bergen-esengul.4t.com/images/bergen32.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kim bu kadın kuzum allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dün akşam yine benim yollarıma bakmışsın gelmeyince üzülüp perdeyi kapatmışsın yıllar varki hasretim oooo o gül yüzüne kararlıyım bu gece sende kalmaya geldim (naram naramm) gönlündeki derdine derman olmaya geldim sakın artık üzülme senin olmaya geldim bu şarkı güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Öpsün seni gülben ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bLackcha0s said: Öpsün seni gülben ergen (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 80ler geldi aklıma bergeni görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 O ELİNİ KIRARIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ohyeah said: bLackcha0s said: Öpsün seni gülben ergen (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Alcadras said: ohyeah said: bLackcha0s said: Öpsün seni gülben ergen (td) + kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çok iyiymiş yalnız. tam mezelik söylüyor kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yaşıyomu bu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ölmüş 89 da. kocası vurmuş. @fede aynen öyle. bi kamuran akkor, bide bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 2 gün sonra sınav var çalışmam gerekiyo. durduk yere içecem şimdi. ayıp senin bu yaptığın alcadras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kader diyemezsin sen kendin ettin askima sevgime ihanet ettin yalvarisin cok gec beni kaybettin donme artik seni ben de terkettim hani mutluluktu bu askin sonu hani sevecektin bir omur boyu nasil yaptin zalim sen bana bunu kader diyemezsin sen kendin ettin simdi gozlerimde bos bir anisin sen gercek askimin sahte yanisin sana degil tanrim bana acisin bu kotu gunlere sen sebep oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ahah moda girdi sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mezarı Mersin'de. Kestirme diye mezarlıktan geçtiğimiz her seferde görüyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar