oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 merak ettiğim bi konu var. lcd monitörlerin native bi çözünürlüğü var bilindiği gibi.. şimbi bi oyun kurduk. native çözünürlükte, texture ayarları yüksek olarak oynamak istediğimizde fps düşüyor.. fps yi yüksek tutmak için çözünürlüğü düşürmek mi, yoksa texture ayalarını falan düşürmek mi uygun olur?
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 En iyisi kendin deneyip bakman. Çözünürlüğü düşürdüğünde grafik detayları bozulmuyor ama ekran bulanıklaşıyor. Detayları düşürdüğünde monitör yüzünden olan bulanıklık olmuyor ama bu sefer de detaylar düşürüyor. Hangisi daha iyi fps arttırıyor? Hangisi daha hoşuna gidiyor? Deneyip karar ver derim.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ekranda bulanma olmuyor pek. belki bi standartı vardır diye sorayım dedim millete. :) çözünürlüğü düşürüp öyle oynayacam. detayların gitmesinden daha mantıklı duruyor.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yüksek çözünürlükte, AA kapalı tutmak mantıklı :p
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 native resolution > * o kadar iğrenç hale geliyor ki diğer bütün ayarları unuttum resmen mükemmelci biri olmama rağmen.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hmm detayları düşür diyosun yani.. neyse bakalım bi. ekran kartıma fiziksel bişeler uyguladım. overclock çektim. dayanırsa süper performans alacam :D
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Oyununa göre ekran kartına göre değişir bu olay. Deneyerek bulacaksın. Her oyun için 10 dakika sürer denemen yaw.
Öne çıkan mesajlar