axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Nilep sen haksızmışsın, ben haklıyım. Yeni vidyo gelmiş. O ne sıradan bi combat, arayüz yapmamak için ne gereksiz bi uğraşı (NO UI INNIVASHUN) ve nasıl bi vats özentiliğidir. http://www.gametrailers.com/player/41462.html İyi ki böyle dandik oyunlar yapıyorlar. Ne kadar elit bi insan olduğumun farkına varıp mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kotu? ben beyendim video'yu gayet. interface azlığının nasıl bir kötülüğü var anlamadım acıkcası? ne gormek istiyorsunki boyle bi royunda interface'inde? aksine gayette iyi olmuş. fable1'ınde combatları böleydi, gayette eğlencelilerdi, hıc sıkılmadım tekrar tekrar bitirdiğim halde. hatta geliştirmişler işte. ben kesinlikle anlamadım şu oyunun neresine kafayı taktın, gayet güzel gözüküyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 axedice abi çok büyük yanılgıların var.rpg arkada$ında dediği gibi rp nin oyun halidir.Rp oyunu olmaz rpg oyunu olur.Rp yi gidersin masaüstü oyunda yaparsın gerçek hayatta tiyatrocular yapar yada.Frp ise dl,fr,ravenloft gibi dü$ün.Yada $öle diyim masaüstü RP ayrı $ey masaüstü FRP ayrı $ey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 rpg oyunu olmaz, rp oyunu dedigin zaten rpgdir. rol yapma oyunu, RYO. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Arkada$ anlasın diye RPG ,RP farkını anlatmaya çalı$tım zaten sağol.Bi anlam bozukluğunuda gözümüze sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bu arada oyunda armor yok, bilmiyenler için söliyim. yanı ceşitli giysiler var aralarında zırh gorunumlu olanlarda var, ama karaktere bir bonusları yok. bunu yaparken herkez rahatca kafasına gore karakter görüntüsü yaratsın diye bir amac gütmüşler. bence son derece güzel bir secim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://www.gametrailers.com/player/41167.html ayrıca miss gibi magic combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Devil may crya benziyor combat. Ben zaten ilk fableı da sevmemiştim. edit : bide skyfire crpg olmaz diyosun sanırım. Oluyor, bkz : planescape : Torment, starwars : Torment (aka kotor2), fallout1&2, oblivion (şaka lan hehe), arcanum, bloodlines vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi, Fable'la torment2ımı karşılaştırıyorsun? cooooook farklı oyunlar cok cok farklı oyunlar. ha demekki sana gore değilmiş oyun yanı, oyunun sorunu yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 larp yapalim bi arada agziniza tekme atiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ya yok öyle bi gaflete düşmüyorum tabi ki, skyfire eski tartışmalara atıfta bulununca ona cevaben yazdım. Bilgisayarda sadece aksyon rpg olur gibi değişik bi savı var. Bu arada armor olmaması çok iyi olmuş. Benim kafam karışıyor bi sürü armor var kimi yüksek kimi düşük dexle giyiliyor yok işte büyülere skillere penaltı veriyorlar falan. En güzeli hiç bu detaylarla bünyeyi yormamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 axedice'cum sen fable'ın olayını anlamamışsın. baslıkda düzeltilsin artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet ya şu başlığı düzeltin, trollere göz yummayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 MADBOY said: bu oyun çok güzeldi lan ps1 de vardı adını hatırlamıyorum da pembe saçlı bi orman çocuğuyduk domuzlar bizim yeri işgal etmiş domuzların üstüne atlayıp tutup fırlatıyoduk aheaehaha çok severdim paylaşim dedim umarım odur boşa gitmemiştir yazdıklarım sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tüh... bu arada fable 2 acayip zevkli şadap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oynadınmı lan? nerde ne zman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fable çok güzeldi ciks sakallarım vardi. 2.side güzel olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 xbox a çıktı oynadım ve hala da oynuyorum dişi karakter açtım ablamı öldüreni kesmek için kıvranıyorum! (emin abiden aldım emin abiyi küçümseme buğra:d farcry2 ve fallout3 ü de buldu hemen jnms benim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hmm... fable 1 den aldıın zevkle bunun arasındakini anlat hele bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bunda yanında hep bi köpek var köpek ölecek diye hep bir yusuf yusuf içindesin saçlarım beyazladı valla.. ayrıca ölmemek için de kasıyorum dişi olduğum için çünkü yara izleri kalıyor her yerinde.. bunu büyücü yapıyorum gerçekten büyücülüğü vasatlıktan kurtarmışlar helal olsun fazla deneyemedim henüz sorularını yanıtlayabilirim ama heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 köpek ölürse noluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 daha hiç ölmedi işte ne olduğunu bilmediğim için tırsıyorum benim de köpeğim var sonuçta dayak yedimi inliyor zavallım sonra bide topallıyor ühü=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 save at dene... yoksa hiç bi zaman öğrenemicen... peki döveme yaptırma yine varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar