Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fable II (a.k.a. The Sims : Sword&Sorcery)

axedice

Öne çıkan mesajlar

Nilep sen haksızmışsın, ben haklıyım.

Yeni vidyo gelmiş. O ne sıradan bi combat, arayüz yapmamak için ne gereksiz bi uğraşı (NO UI INNIVASHUN) ve nasıl bi vats özentiliğidir. http://www.gametrailers.com/player/41462.html

İyi ki böyle dandik oyunlar yapıyorlar. Ne kadar elit bi insan olduğumun farkına varıp mutlu oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kotu?

ben beyendim video'yu gayet.
interface azlığının nasıl bir kötülüğü var anlamadım acıkcası? ne gormek istiyorsunki boyle bi royunda interface'inde? aksine gayette iyi olmuş.

fable1'ınde combatları böleydi, gayette eğlencelilerdi, hıc sıkılmadım tekrar tekrar bitirdiğim halde. hatta geliştirmişler işte.

ben kesinlikle anlamadım şu oyunun neresine kafayı taktın, gayet güzel gözüküyor herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice abi çok büyük yanılgıların var.rpg arkada$ında dediği gibi rp nin oyun halidir.Rp oyunu olmaz rpg oyunu olur.Rp yi gidersin masaüstü oyunda yaparsın gerçek hayatta tiyatrocular yapar yada.Frp ise dl,fr,ravenloft gibi dü$ün.Yada $öle diyim masaüstü RP ayrı $ey masaüstü FRP ayrı $ey
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oyunda armor yok, bilmiyenler için söliyim.

yanı ceşitli giysiler var aralarında zırh gorunumlu olanlarda var, ama karaktere bir bonusları yok. bunu yaparken herkez rahatca kafasına gore karakter görüntüsü yaratsın diye bir amac gütmüşler.

bence son derece güzel bir secim olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok öyle bi gaflete düşmüyorum tabi ki, skyfire eski tartışmalara atıfta bulununca ona cevaben yazdım. Bilgisayarda sadece aksyon rpg olur gibi değişik bi savı var.

Bu arada armor olmaması çok iyi olmuş. Benim kafam karışıyor bi sürü armor var kimi yüksek kimi düşük dexle giyiliyor yok işte büyülere skillere penaltı veriyorlar falan. En güzeli hiç bu detaylarla bünyeyi yormamak.
Sosyal ağlarda paylaş

bunda yanında hep bi köpek var köpek ölecek diye hep bir yusuf yusuf içindesin saçlarım beyazladı valla..
ayrıca ölmemek için de kasıyorum dişi olduğum için çünkü yara izleri kalıyor her yerinde.. bunu büyücü yapıyorum gerçekten büyücülüğü vasatlıktan kurtarmışlar helal olsun fazla deneyemedim henüz sorularını yanıtlayabilirim ama heralde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...