Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar tatıle cıkıcam ve bıraz uzun surucek. accountumu deactıve etmek ıstıorm ama nerde yapıldıını bılmıorm. yardımcı olursanız sevınırım. bu arada deactıvate edıcen karakterler fln sılınmıyo dımı?
Mesaj tarihi:
Yok silinmiyor, yanlız hesabı dondurma gibi bir seçenek mevcut değil, yani ödeme yaptığın ay hesabın açık kalıyor oynasanda oynamasanda, sonra kapanıyor.

Hesap işlemlerini buradan yapabilirsin:

https://register.ageofconan.com
Mesaj tarihi:
Hayır sadece bir dahaki ödeme günü geldiğinde para çekmezler ve hesabın sen bir daha dokunana kadar kapatılır. Karakterleri silen oyun ben bu güne kadar görmedim zaten.
Mesaj tarihi:
taş çatlasa 1mb'lik bir veriyi tutmamak için bir abonenin geri dönmesine mani olacak bir hareket yapacak kadar salak bir şirket olabileceğini düşünmüyorum şu devirde.
Mesaj tarihi:
reampage said:
Blizzard accountu kapatirsan karakterler için 6 ay civarinda bir garanti veriodu sanirim yada öyle bişey hatirliorum ben

ewt 6 ay kesin garanti veriyor ama benim accountu bankadaki itemlar hariç 1 seneden fazla tutmuşlardı :)
Mesaj tarihi:
Bugün açsam hesabı UO karakterim bile duruyordur adım gibi eminim. Ki üstünden 5 sene geçti. Niye silsin adam karakterimi. Save dosyası için ayırdığı alan dolacak değil heralde. Birgün dönerim belki diye saklıyorlardır %100.
  • Yeni Oluştur...