cimbom44 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 arkadaslar tatıle cıkıcam ve bıraz uzun surucek. accountumu deactıve etmek ıstıorm ama nerde yapıldıını bılmıorm. yardımcı olursanız sevınırım. bu arada deactıvate edıcen karakterler fln sılınmıyo dımı?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok silinmiyor, yanlız hesabı dondurma gibi bir seçenek mevcut değil, yani ödeme yaptığın ay hesabın açık kalıyor oynasanda oynamasanda, sonra kapanıyor. Hesap işlemlerini buradan yapabilirsin: https://register.ageofconan.com
cimbom44 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 cok tesekkurler, burda delete payment optıon dıe bı yer var, odeme secenegını sılersem para cekemezler oyle dıılmı?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 View my subscription ---> hesabın adı ---> Cancel my subscription =)
cimbom44 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 peki bu yaptıktan sonra hesabımı reactıvate ettıgımde karakterlerım sılınmıs olmaz dımı?
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hayır sadece bir dahaki ödeme günü geldiğinde para çekmezler ve hesabın sen bir daha dokunana kadar kapatılır. Karakterleri silen oyun ben bu güne kadar görmedim zaten.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Blizzard accountu kapatirsan karakterler için 6 ay civarinda bir garanti veriodu sanirim yada öyle bişey hatirliorum ben
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 taş çatlasa 1mb'lik bir veriyi tutmamak için bir abonenin geri dönmesine mani olacak bir hareket yapacak kadar salak bir şirket olabileceğini düşünmüyorum şu devirde.
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 reampage said: Blizzard accountu kapatirsan karakterler için 6 ay civarinda bir garanti veriodu sanirim yada öyle bişey hatirliorum ben ewt 6 ay kesin garanti veriyor ama benim accountu bankadaki itemlar hariç 1 seneden fazla tutmuşlardı :)
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Uo, AO, Swg deki karakterlerimin bile durduğu düşünülürse , karakterlerim silinir düşüncesi şehir efsanesi olarak kalıyor =)
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bugün açsam hesabı UO karakterim bile duruyordur adım gibi eminim. Ki üstünden 5 sene geçti. Niye silsin adam karakterimi. Save dosyası için ayırdığı alan dolacak değil heralde. Birgün dönerim belki diye saklıyorlardır %100.
Öne çıkan mesajlar