aritra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yazabildiğiniz kadar öneri lazım. ev var, gamepad var, arkadaş var, fıstık var, bira var; ama oyun yok işte. tür çok fazla önemli değil, sadece eğlenebileceğimiz bi şeyler lazım. ne yazık ki oyundan da pek anlamıyoruz. paticiğe güvenip ona sığınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 WORMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 LİTTLE FİGHTER 2 !!!!!! www.lf2.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Civ2 Gold Edition HOT SEAT! Best game ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Heroes serisinden elinize hangisi geçerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fıstık bira çekti canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 little fighter ı 4 kişiye kadar tek klavyeden oynıyabilirsiniz adam başı 7 tuştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mortal kombat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 little fighter 2 denildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Little fighter sucks bi kere post kasma (:P) Ayrıca benim de kuzenle oynamak için heroes, civ ve worms dışında bi oyuna ihtiyacım var multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 nil; lego star wars oynayabilirsin. çok eğlenceli, ama biz bitirdik onu. little fighter indiriyorum, bi tane de worms indiriyorum; daha yazılırsa duruma göre bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lego star wars oynamıstım ben arkadasla da biraz beceriksizdi atlamaları filan yapamıyodu saatlerce onu bekliyemedim kapattım oyunu :d bu arada little fighter 2 ye alısmanız gerek once bazı "beceriksizler" begenmedim filan diyebilir de yani oyle diil o olay. komboları filan ögrenirseniz iyice oyun çok zevkli geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 liero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Yok little fighter 2 hakkaten tırt bi oyun. Eski mortal kombatları falan oynayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Silphatos said: liero ohha o dosbox da oynanan araba yarısı mıydı o? 4 kişi oynanıyodu o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Kaede said: Heroes serisinden elinize hangisi geçerse Aynen. Özellikle Heroes 3 oynayın oynattırın, serinin en iyisi odur derler hep, çünkü müzikleri olsun, göz yormayan, abartı olmayan grafikleri olsun efsanedir. Heroes'a benzeyen bi de Disciples adlı oyun var ama tabii ki Heroes kadar iyi diil. Bi de, bu tarz oynama şekli hot-seat olarak adlandırılır. Oyunları sınıflandıran sitelerde hot-seat kategorisi altında bulabilirsin bu tarz oyunları. Benim tavsiyem de, King of Fighters serisi, özellikle 98, 99 ve 2000. Sonraa, batak, hearts, satranç gibi oyunları da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Generally diye küçük şirin bi yarış oyunu var. Ama saatlerce turnuva yaptığımızı bilirim. Nüthiş birşey. 1.5 mb bişey boyutu da. Kesnlikle denemelisiniz yani, saatlerimiz geçti başında be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 metal slug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Disciples 2 ^^ Hot Seat olan her oyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ekmek said: WORMS Ohş + rep mep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 www.generally.cjb.net http://img137.imageshack.us/img137/6142/1013sv2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 biri LF2 dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 biyerden emulator bulun daha sonrada Final Fight'ı bulun (diğer adıda haggar) oturun oynayın böyle zevkli oyun yok kanımca. Need for Speed 2 olabilir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 mulgear6 said: Silphatos said: liero ohha o dosbox da oynanan araba yarısı mıydı o? 4 kişi oynanıyodu o da yok ya ne araba yarışı :D worms klonu liero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 etrafa baktığımda kurtçuklar görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar