letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bombilo said: oyun bildigin fail-story, game-dev bolumlerinde ilk chapter'da okutulmalı. Ders olarak mı koysunlar diyorsun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 DeviantSun said: Hmm sen deyince baktım, ben Dark Millenium ile karıştırmışım. O oyun bir ara MMO olacaktı sonra iptal oldu filan. Bu farklıymış. E çünkü Eternal Crusade diye güncellememiş ki konuyu başlatan. Dark Millennium için açmış öylece bırakmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bingildak said: oyun iptal edileli yıllar olmadı mı ya neyin vırvırı bu Dark Millennium o bu Eternal Crusade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 senko said: mmo diye 3rd shooter yedirecek adamlar akılları sıra. MMOTPS denen bir şey var ama Wolfteam gibi oda sistemli oyunlara MMO dememek lazım. 30-40 kişinin aynı ortamda bulunduğu oyuna MMO mu denir allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 3xodite said: oyunda olanlar persistent world map, 1000 üzeri item customization veteran birlikler ücretsiz lifetime DLC kale savaşları bölge mücadeleleri terminatorler falan eklenecek ilk dlc'de ileriye dönük territory war denen geniş 100v100 üzeri savaşlar falan olacak Rogue Trader Store sistemiyle skinler falan alabiliyorsunuz hatta ileriye dönük hero birlikler dahi olacak. almayı düşünen arkadaşlar varsa oyun 23 eylüle kadar 60 lira fiyatını koruyacak sonra 100 lira civarı olacak launch'la birlikte Xenocide said: bu oyun anladığım kadarıyla planetside'ın warhammer evreni edition. doğru mudur? persistent mmofps. Persistent dediğiniz ne lan? Hayır kelime anlamını biliyorum da ne anlamda kullanıldığını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Boneslark said: Tüm customizationlar premium currency ile alınabiliyormuş sadece :/ Bir yıla kalmaz f2p a döner bu oyun Customization dediğin ne? Zırh vs. mi? Bu arada adam bilmiş. Hll lao. m/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Boneslark said: Xenocide said: bu oyun anladığım kadarıyla planetside'ın warhammer evreni edition. doğru mudur? persistent mmofps. battlefield tarzı 30v30 lobby fps, maç skorları warhammer haritasındaki faction sınırlarını belirliyor sanırım (bu kısımdan emin değilim) "maç skorları warhammer haritasındaki faction sınırlarını belirliyor sanırım" bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Xenocide said: direk Planetside gibi yapsalarmış ya ne gerek varmış lobby pvp'ye becerememişler demek ki sdfg Direkt Planetside gibi açık dünya falan olsaydı fan sayılarına göre diğer factionlarda daha az oyuncu olurdu. Bu da eşitsizliği doğururdu. Tamam Warhammer Online'da sayılar aşağı yukarı dengeliydi ama bu oyuna gelen herkes direkt LSM oluyor arkadaş, Eldarla oynayan yok zaten op diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Abi sen war mısın yoksa hammer mı? Adam seri dis atmaya gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Xenocide said: Abi sen war mısın yoksa hammer mı? Adam seri dis atmaya gelmiş Ben hem war hem hammer'ım. Ben Warhammer adlı MC'yim ve sloganım da bu: Uzak geleceğin zalim karanlığında orada sadece BEN varım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 üstteki mesajları quote lamayı kıs da bir önce, sonr war olursun, hammer kısmını yüksek ihtimal biz hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Quotelamadan nasıl cevap verecem ama onlar nasıl anlayacak postlarına cevap verildiğini? :( Hem ben quotelaya quotelaya war oluyorum. Hammerlığım da attığım disslerimde. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 yazık sakat heralde, annene babana üzüldüm kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Adam sanki hapisten çıkmış gibi yarım kalan işleri hallediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Warhammer online da, geceleri tier tier dolaşır ve her yeri alırdık. Bir tane adam vardı order'da, tek başına dururdu. Koca orc ordusu karşısında tek başına. Server da efsane olmuştu. Ona benziyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 HarveyQuinn said: Adam sanki hapisten çıkmış gibi yarım kalan işleri hallediyor :D Aynen :D Kaç yılın patlaması bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 ama şimdi karşı taraf da azimliymiş yaani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Jaegerjaquez said: yazık sakat heralde, annene babana üzüldüm kardeşim Annem babam benden çok memnun birader ben bu kadar özürlü bir çocukları olduğu için seninkilerine acıdım asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 HarveyQuinn said: Adam sanki hapisten çıkmış gibi yarım kalan işleri hallediyor :D Aynen öyle oldu biraz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 @eregorn Hangi server panpa? Orijinal serverdan mı bahsediyorsun? Orijinalse hangisi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 @sirkanay 26 YILIN PATLAMASI PAMPAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Olm o değil de ölmüştü lan topic ben geldim canlandı anasını satayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Beni gerçekten sevip, samimi olarak eğlendirici olduğumu düşünüp postlarıma gülenleri öpüyorum. *öpücük* Ama benimle taşak geçenlerin taaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 110 sayfa okudum resmen sabah 9dan beri. inanılmazmış. zamanında büyük kaçırmışım bu topic'i. tabi wotları falan geçiyorum. kardeş çok acayip bi kafadaymışsın. kolay gelsin. bordo klavyelilere katılsan senden terminatör yaparlar yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 bu arada konunun içindeki derinliklerden birinde eski nickinin "PowerfulDarkness" olduğunu gördüm. banlanmış zamanında. bi ara onu da inceleyeceğim. baya bir content var gibi orada da https://forum.paticik.com/search.php?3,search=,author=PowerfulDarkness,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar