tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://4chanarchive.org/images/46000767/1195584020047.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 brettonians yok lan atimla lance formasyonu yapcaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sc bebesi de damlamış hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ALLAHIM LUTFEN SU OYUNU OYNAMAYI NASIP ET BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 delioğlan'a da söyledim geçen gün, umarım karakterler dövüş sırasında bağırıp çığırırlar kendilerince hani sırf aay ooy hmpff sesleri değil de FOR THE EMPERORERÖRE şeklinde sesler gelse sürekli, bizi emote macrolarıyla uğraştırmasalar ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 BURN THE HERETIC KILL THE MUTANT PURGE THE UNCLEAN FOR THE EMPERORRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v310/jill_valentine/DriveMeCloser_thumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.gobiel.com/sonsofruss/motiv/images/The-God-Emperor-Can%27t-be-Wr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tam dow'un soulstorm expansionından haberim olduktan sonra bu topicin uplanması bi işaret olmalı ya warhammer 40k kitaplarını çekiyorum şimdi okuyup lore manyağı olucam inş ya da lys'ye mi çalışsam belki bilardo yok yok warhammer daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://nivlemspeaks.files.wordpress.com/2009/03/blood-for-the-blood-god.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.amazon.co.uk/Hammer-Daemons-Warhammer-40-000/dp/1844165116 şunu tavsiye ederim baya zevk alarak okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dreagloth said: Diyorumki lore aynı, her şey aynı yıl hariç. abi o kadar da aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tunca said: http://www.amazon.co.uk/Hammer-Daemons-Warhammer-40-000/dp/1844165116 şunu tavsiye ederim baya zevk alarak okumuştum eauh torrentten çekiyorum topluca, bulamadım bunu onların arasında belki ismi değişiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Saeros said: tam dow'un soulstorm expansionından haberim olduktan sonra bu topicin uplanması bi işaret olmalı ya warhammer 40k kitaplarını çekiyorum şimdi okuyup lore manyağı olucam inş ya da lys'ye mi çalışsam belki bilardo yok yok warhammer daha iyi dow un 2. si çıktı biliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 biliyorum da böyle bina yapmalı kamyonla adam yığmalı olmayınca sevemedim onu pek gerçi oyunun kendisini bitirdim de chaos rising de aynı çizgide gidince dayanamamıştım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dreagloth said: Diyorumki lore aynı, her şey aynı yıl hariç. adı warhammer yahu sadece. apayrı olaylar apayrı lore apayrı atmosfer. starcraft ne kadar warcraft in space ise, bu da o kadar warhammer in space :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 chaos vs insanlık mevzusu dırek aynı iste. chaos evrenı tehlikeye atar imparator gelir isnanları birlestirir imparatorluğu kurar chaosla savasır yaralanır, ama ınsallık onun ızınden devaö eder. bi yandada ufak ufak chaos'a kapılır chaos evrenı tehlikeye atar sigmar gelir, 3-5 orc keser, cuceler buna gahl moraz diye bi cekic verir oda gider isnanları birlestirir imparatorluğu kurar chaosla savasır yaralanır, ama ınsallık onun ızınden devaö eder. bi yandada ufak ufak chaos'a kapılır. eldar dediğin uzay elfi iste, bildiğin aynılar. yok olmak üzere olan ırk vs vs aynı fasa fiso. dark eldarda aynı dark elf iste. warhammerla warhammer 40k coğu consepti bire bir paylasıyo. 40kda cuce yok ordan patlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bone allah aşkına bari wiki okuyup gel :) wh40 wh in space :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Cuce said: warhammerla warhammer 40k coğu consepti bire bir paylasıyo. 40kda cuce yok ordan patlıyolar. survival of the fittest işte, dayanamamışlar o kadar uzun zaman zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ıyıde.. aynı zamanda geciyoki ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yok yok o öyle değil ya da kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 nası 40k ile fantasy aynı zamanda mı geçiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 evet, 40k daki galakside bi gezegen iste fantazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Tyranids var abi fantasyde olmayan olay. ve evrenin sonu tyranidler yüzünden olucak bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar