Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delioğlan'a da söyledim geçen gün, umarım karakterler dövüş sırasında bağırıp çığırırlar kendilerince
hani sırf aay ooy hmpff sesleri değil de FOR THE EMPERORERÖRE şeklinde sesler gelse sürekli, bizi emote macrolarıyla uğraştırmasalar ne güzel olur
Mesaj tarihi:
tam dow'un soulstorm expansionından haberim olduktan sonra bu topicin uplanması bi işaret olmalı ya
warhammer 40k kitaplarını çekiyorum şimdi okuyup lore manyağı olucam inş
ya da lys'ye mi çalışsam
belki bilardo
yok yok warhammer daha iyi
Mesaj tarihi:
tunca said:

http://www.amazon.co.uk/Hammer-Daemons-Warhammer-40-000/dp/1844165116
şunu tavsiye ederim baya zevk alarak okumuştum

eauh torrentten çekiyorum topluca, bulamadım bunu onların arasında belki ismi değişiktir
Mesaj tarihi:
Saeros said:

tam dow'un soulstorm expansionından haberim olduktan sonra bu topicin uplanması bi işaret olmalı ya
warhammer 40k kitaplarını çekiyorum şimdi okuyup lore manyağı olucam inş
ya da lys'ye mi çalışsam
belki bilardo
yok yok warhammer daha iyi

dow un 2. si çıktı biliyomusun
Mesaj tarihi:
biliyorum da böyle bina yapmalı kamyonla adam yığmalı olmayınca sevemedim onu pek
gerçi oyunun kendisini bitirdim de chaos rising de aynı çizgide gidince dayanamamıştım artık
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Diyorumki lore aynı, her şey aynı yıl hariç.

adı warhammer yahu sadece. apayrı olaylar apayrı lore apayrı atmosfer.

starcraft ne kadar warcraft in space ise, bu da o kadar warhammer in space :D
Mesaj tarihi:
chaos vs insanlık mevzusu dırek aynı iste.

chaos evrenı tehlikeye atar imparator gelir isnanları birlestirir imparatorluğu kurar chaosla savasır yaralanır, ama ınsallık onun ızınden devaö eder. bi yandada ufak ufak chaos'a kapılır

chaos evrenı tehlikeye atar sigmar gelir, 3-5 orc keser, cuceler buna gahl moraz diye bi cekic verir oda gider isnanları birlestirir imparatorluğu kurar chaosla savasır yaralanır, ama ınsallık onun ızınden devaö eder. bi yandada ufak ufak chaos'a kapılır.

eldar dediğin uzay elfi iste, bildiğin aynılar. yok olmak üzere olan ırk vs vs aynı fasa fiso. dark eldarda aynı dark elf iste.

warhammerla warhammer 40k coğu consepti bire bir paylasıyo. 40kda cuce yok ordan patlıyolar.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

warhammerla warhammer 40k coğu consepti bire bir paylasıyo. 40kda cuce yok ordan patlıyolar.

survival of the fittest işte, dayanamamışlar o kadar uzun zaman zuaa
Mesaj tarihi:
Tyranids var abi fantasyde olmayan olay. ve evrenin sonu tyranidler yüzünden olucak

bu arada evet fantasy Eye Of Terror un ortasında bulunan bi gezegen (bu arada sigmarında imparatorun oğullarından biri olduğu söyleniyor.)
  • Yeni Oluştur...