Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

rapper256 said:

Nasıl bildiğin zırh lan? Space Marine'deki zırhlar ile Eternal Crusade'de olması muhtemel zırhlar arasında dağlar kadar fark var. Dediğim gibi Space Marine'deki zırhlar plastik oyuncak gibi duruyordu. Göz var nizam var. Senin gözlerin görmüyor mu? Yahu sen ne saçmalıyorsun arkadaş tabletop nerden çıktı? Ben video oyunu oynamayı severim, masaüstü diye tabir ettiğin tabletop oyunları sevmiyorum. Çocukken oynardık oyuncaklarla falan, yaşımız geçti artık.

banlayın şu köylüyü
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

rapper256 said:

Nasıl bildiğin zırh lan? Space Marine'deki zırhlar ile Eternal Crusade'de olması muhtemel zırhlar arasında dağlar kadar fark var. Dediğim gibi Space Marine'deki zırhlar plastik oyuncak gibi duruyordu. Göz var nizam var. Senin gözlerin görmüyor mu? Yahu sen ne saçmalıyorsun arkadaş tabletop nerden çıktı? Ben video oyunu oynamayı severim, masaüstü diye tabir ettiğin tabletop oyunları sevmiyorum. Çocukken oynardık oyuncaklarla falan, yaşımız geçti artık.

banlayın şu köylüyü

Senin gibi liseli ameleleri banlamak lazım aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdfs tabletoptan haberin yok kardeşim bir de burda sayfalarca yırtınıyorsun en çok ben sverim warhammer diye falan. plastik oyuncak falan diyor adam. de ki eyvallah ben köylüyüm bizde öğretiriz tabletop neymiş dark heresy neymiş rogue trader neymiş falan ama ağır cahilsin kardeş topiki terk etme zamanı >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

@Certhas
Abi ne class'ı ya ne saçmalıyorsun? Class'tan mı bahsediyorum ben orda Allah aşkına? Zırhların çizimi ve dokusu farklı diyorum, hala söylemek istediğimi anlamak istemeyenler var. Ne yani şu resimdeki yeşil zırhlı Space Marine'in kafasının küt çizilmesinin nedeni class'ının faklı olması mı?

Sembol falan yok, unut sembolü.

Sosyal ağlarda paylaş

Yav he he. Ben bu topic'e geldiğimden beri Warhammer'ı en çok ben seviyorum diye bir şey dedim mi? Ağzımdan öyle bir şey çıktı mı? Ama yazdıklarımı iyi gözlemlemişsin ki Warhammer'ı en çok benim sevdiğim anlamını çıkarmışsın. En çok ben seviyorum tabi Warhammer'ı. Burda haftalardır, hatta aylardır bir tek ben yazıyorum sürekli. Diğerleri de benim yazmamla birlikte yazacak bir şeyleri varsa yazıyor. Hani sen nerdesin aylardır? Ne kattın bu topic'e? Ben herhangi bir gelişmeden haberim olunca direk burda bitiyorum, milleti haberdar ediyorum ama milletin şeyinde değil. Ulan senin gözlerinde bozukluk varsa ben ne yapayım? Git bir Space Marine'deki Space Marine zırhlarını incele. O zaman görürsün plastik oyuncak gibi miymiş değil miymiş. Ha tabi gözlerin zırhın dokusunu algılayıp görüntüsünü beynine ulaştırmaya yeterse. Ulan bir şeyi en çok seven olmak için veya bir şeyin fanı olmak için o şey hakkında her şeyi bilmek mi gerekiyor? Veya o şey hakkında bilgi sahibi mi olmak gerekiyor? Hiçbir şey bilmeden de bir şeyin hayranı olabilirsin. Bir şeyin hayranı olmak için illa o şey hakkında bilgi sahibi olmana gerek yok. Ben video oyunlarını severim, masaüstü oyunlarını sevmem. Doğal olarak tabletop beni ilgilendirmez, ilgi alanım da değil. Sağol kardeş kalsın. Senin gibi liselilerden bir şey öğreneceğime cahil kalırım daha iyi. Ayrıca tabletop'ın ne olduğunu bilmeyen birini cahil köylü olarak değerlendirerek neyin kafasında olduğunu anlamamamızı sağlayarak saçmalıkta çığır açtın. Cahil köylü olmayı senin gibi amele liseli olmaya tercih ederim koç. Burda cahil olan birisi varsa o ben değilim, sensin. Bilgi cahili olmak sorun değil. Hepimizin bilmediği birçok şey var. Burda bir konuda bilgi eksikliği olan birine cahil diyerek en büyük cahilliği yapmış olan sensin. Eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır unutma. Şimdi ikile burdan. Topic'i terk etmesi gereken biri varsa o da senin gibi yeni yetmelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Agresif olmamın sebebi gayet açık ve net bir şey söylediğim halde milletin ısrarla söylediğimi anlamayıp aksini iddia etmesi. Doğru bir şey söyleyebilmek için veya birine sert cevap verebilmek için bir şey bilmeye gerek mi var? Bilgi insana her konuda doğru söyleme ve herkese istediği gibi cevap verebilme kudreti mi veriyor, nedir? Ben de o adama o şeklide cevap vermek istemezdim ama herkes söylediğimi anlamayıp aksini iddia edince sinirlendim artık. 50 kere üzerine basa basa dedim bu zırhların arasında fark var diye. Ama millet dinlemeyip "bu zırhlar aymı, 7 farkı bulun" demeye başladı. Ee biz de insanız sonuçta. O kadar açık olarak anlattığımız ve üstüne bir de açıklamayı resimle yaptığımız halde milletin söylediklerimizi anlamaması sinirlerimizi gerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rapçi gibi düşün derken?

mamini memini zibidibizibidibidi diye konuşmak derken? Kim mamini memini diye konuşuyor abi? mamini memini diye konuşuyor dediğin ben değilim sanırım. Çünkü baştan bana hitap etmişsin, sonra da beni kastederek başkasıyla konuşuyormuş gibi yapmışsın. Ama mamini memini diye konuşuyor diyorsun. E burdan rap yapmayı kastettiğine göre benimle konuşuyorsun.

Ben ne demişim de mamini memini diye konuşuyor oluyorum? Gayet açık açık yazıyorum yahu. He çok yazdığımı kastediyorsan bilemem, uzun yazıları okuyamıyor olmak senin sorunun. Başkasıyla konuşuyor gibi yapmak kilit nokta aslında. Benimle konuşuyorsun evet.

Paragraf bıraktım bak senin için dreagloth. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...