Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acikcasi benim gibi bir adam icin mmo dan beklenti 1 ay hic kasmiyorum kendimi bu yuzden.

black desert koremi koy sepete 1 ay gotururmu goturur. guzelse combat guzelse dunya ve oynanabilirlik. bitti gitti. bu kadar yani.

simdi ff14 ornegin mis gibi theme park bu oyunu ilk mmosu veya ikinci ucuncu mmosu olarak oynayan genc veya cocuk en az 6 ay 1 sene oynar.

biz gorduk gecirdik gecirildik o yuzden pek umursamiyoruz..

anca coook buyuk bir community olarak baslanacak ya da oyun ciddi wowdan vs den cok daha iyi olacak.

o da simdiye kadar olmadi.. bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

baktım şu an 26 tane tuşa binding assign etmişim wow'da.

bunların tahminen 12 tanesi aktif kullanıyorumdur, 4 tanede movement tuşu var etti 16.

16 tane key'i padle aktif kullanırım ben diyen adama sadece helal derim, başka da bir şey demem.

movement hariç 28 keybinding le oynayıp 20-21 tanesini aktif kullanıyordum warhammerda.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

fark bu:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/PlayStation_3_SIXAXIS_controller.png

http://i29.photobucket.com/albums/c267/DAE_JA_VOO/logitech_g15_keyboard_5.jpg

Yahu zaten skill falan olmayacak ki bu oyunda. Bildiğin TPS olacak. Vur kır parçala. Kılıçla vuracaksın, silahla ateş edeceksin, reload yapacaksın, bomba atacaksın. Bildiğin Space Marine işte. Ayrıca klavye mouse falan da oyunlarda işlev görebilir belki bu konsollarda. PS3'te falan klavye ve mouse oyunlarda işlemiyormuş. Eh hazır konsollar da x86 platformuna geçmişken belki klavye&mouse desteği gelir oyunlarda.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

baktım şu an 26 tane tuşa binding assign etmişim wow'da.

bunların tahminen 12 tanesi aktif kullanıyorumdur, 4 tanede movement tuşu var etti 16.

16 tane key'i padle aktif kullanırım ben diyen adama sadece helal derim, başka da bir şey demem.

ff14'de level 30'a stone II büyüsüyle geliyorsun. oyunun en son noktasında sanırım 10 ability'in falan oluyordur 6 tanesini kullansan tost makinesiyle bile oynarsın.

demek istediğimde şuydu, konsola çıkan oyunlar kontrollerin kısıtlamasından dolayı felaket dumbed down bir hale geliyor. ff14'de neden o kadar az ability olduğunu konsol tarafı açıklamış gibi ben bilmiyordum konsol desteklediğini, bilsem neden bu kadar az ability var diye hiç sormazdım.

Sıkılmadınız mı artık klasik 1231231241 tane ability'nin olduğu mmorpglerden? Ben hiç sevmiyorum 123412412 tane skillin olduğu mmorpgleri. Hangisini hangi zamanda vuracağımı falan karıştırıyorum. Gerçi kullandığım ilaçlarla da alakası varsa da neyse. Skill falan olmasın bildiğin Space Marine gibi oynayalım gül gibi. asdasd

Kanuni said:

sanirimla olmuyor abi. ff14 de su anda level 30 da iki bar doldu nerdeyse paladinde.

yapma etme. millet oynuyor iste napiyim yani. hani bana para versen ustune oynayamam o kontrol cihazi ile. mumkun degil yani ben sadece oluyor oynaniyor diyorum. adamlar oynuyor yani.

birde ben acikcasi bol tusla oynanan oyunlari artik sevmiyorum. basit olsun oynanabilitesi. d3 gibi olsun ne var yani. dumbed down diyorsun ama biliyoruz ki su senin oynadigin ismi aklima gelmedi d3 den iyi olan oyunda kac tanecik tusla oynaniyor. yani basit oynaniyor olmasi dumbed down olmasini gerektirmiyor.

abi birde oyun oynuyoruz ya basit olsun zaten :D

satrancta basit oynaniyor sonucta. onlarca 30 tane tus arasinda kaybolupta bunu iyi beceren adamla benim aramda ne fark var allesen :D

30 tane tuş arasında kaybolup da oynamasını iyi beceren adamda yetenek var, sen ise basite kaçıyorsun. :D

bingildak abi Türkçe konuşun ya adam tab diyor, execute diyor bilmem ne diyor. Bi bok anlamıyorum yazdıklarınızdan full terim. asdasdasd
Mesaj tarihi:
Valla bir arkadaş demişti BF3'te gamepadle oynuyorum zor diye falan. Ben de klavye&mouse kullan demiştim, oyunda işlemiyor sadece yazı yazarken işe yarıyor demişti.

Ayrıca oyun yapıyorlarsa millet klavye&mouse alır da kullanır diye geliştirsinler bu ne abi oyunu gamepadle sınırlayacaklar. Ha zaten oyun Space Marine gibi olursa kısıtlama falan olmaz ama ya Warhammer Online, WoW gibi falan olursa o zaman kötü olur. asdasdas
Mesaj tarihi:
Kitaplarını okumaya başlayınca bakayım nasıl bir oyun dedim, gameplay videolarını izledim, wow un tıpkısının benzeri gibi ? Casual takılan birine neler verir ki bu ?
Mesaj tarihi:
loop said:

Kitaplarını okumaya başlayınca bakayım nasıl bir oyun dedim, gameplay videolarını izledim, wow un tıpkısının benzeri gibi ? Casual takılan birine neler verir ki bu ?

Senin dediğin oyun Warhammer Online. Warhammer Online fantasy evrenini konu alıyor. Eternal Crusade ise 40K evrenini konu alacak.

vaako51 said:

abi hangi videoları izledin? video falan düştümü ortalığa?

Arkadaş Warhammer Online'ı kastediyor. Bunu bi ben mi anladım? asdasdasd
Mesaj tarihi:
bingildak said:

konsola gelen mmmorpg'den umutlu olan arkadaşlar, sizi 2015'de çok büyük bir hayal kırıklığı bekliyor.

bu mesajımda burada dursun, 3 yıl sonra reslerim.

Başkası yazdımı öyle hızlıca geçtim bu posttan sonraki konuşmaları ancak bu oyunu ne WoW ne FFXIV nede başka bir mmorpg ile karıştırma yanlışına düşme. Warhammer 40k baştan aşağı tps oyunu olacak. Bilmiyorum daha önce space marine filan oynadın mı ancak combat ve oynayış tarzı hemen hemen aynı olacak. Sonuç olarak 20 tane tuşa ihtiyaç duymayacaksın. Pure action combat olacak.

loop said:

O senin dediğin Warhammer Online. 2007 yada 2008 yılında çıkmıştı yanılmıyorsam. Bu oyun başka. Senin gördüğün fantasy evreninde geçiyor. Ki senin dediğin versiyonunun bile WoW'la uzaktan yakından alakası yok.
Mesaj tarihi:
yazuach said:

Warhammer Online'ın WoW'la uzaktan yakından alakası yok mu? Şaka mı yapıyorsun abi kopyası resmen. Ha WoW'u private serverlarında oynadım, bi 5 dakika da orijinalini oynadım ama skill yapısı, görevlerin tarzı falan aynı. WoW'da da görevlerde yerden bişeyler topluyorsun Warhammer'da da. İkisi de aynı tarzda oyunlar.
Mesaj tarihi:
rapper256 said:

yazuach said:

Warhammer Online'ın WoW'la uzaktan yakından alakası yok mu? Şaka mı yapıyorsun abi kopyası resmen. Ha WoW'u private serverlarında oynadım, bi 5 dakika da orijinalini oynadım ama skill yapısı, görevlerin tarzı falan aynı. WoW'da da görevlerde yerden bişeyler topluyorsun Warhammer'da da. İkisi de aynı tarzda oyunlar.

inanılmaz
Mesaj tarihi:
rapper256 said:

yazuach said:

Mesaj tarihi:
Benim gibi hiç oynamamış birine oyunu gösterin wow bu der ! Wow dan sonra çıkmış bir oyun UI aynı, nerdeyse efekler aynı. Ama tabii bir cahil olarak yanlış konuya msj atmışım, oyunun 40k olmayışına sevindim. 40k yı oynamak isterim.
Mesaj tarihi:
rapper256 said:

yazuach said:

Şu yorumla mantık açısından metin2 de aynı wowla ve warhammerla... 8 senelik oyunu 5 dakika oynamak ve yorumlamak... Priceless Boy...
  • Yeni Oluştur...