dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hayır abicim her şeye o değil de diye başlıyorsun ya, sinir geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 O değil O değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 en çok beklediğim oyunun topiğine giresim gelmiyor, yapma böyle rapper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2015e kadar beklemek çok zor geliyor valla.Bir Guild Wars 2 var dayanağım. Başkada oyun sarmıyor öf. Warhammer'da niye populasyon yok niye ha niye! Niye oynamıyosunuz lan Warhammer !? Güzelim oyun orda boş boş duruyor ayıp yaa. Doğru düzgün RvR yapmak istiyorum ben ya... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dreagloth kolay gelsin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bi "o değil de" titleını hak ediyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 harbi lan iyi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 "o değil de 40k" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Valla bana hiç zor gelmiyor. Daha iyileşicem de eski oyunlara başlıcam da en son Space Marine oynayacam, ondan sonra da Eternal Crusade'i sürekli olarak oynayacam. Tabi inşallah istediğim gibi olur, Dark Millennium gibi olsa çizimler fena olmaz. 2015'in sonuna çıkması çok iyi oldu bu oyunun. 2011'de de Dark Millennium'u görmüştüm, aradan 2 yıl geçti 2013 oldu. İptal edilmeseydi çoktan çıkmıştı şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 O değil de siz benim konuşmama ne taktınız arkadaş, istediğim gibi konuşurum alla alla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Yok yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Cuce said: Cuce e o zaman nasıl lord oluyor onlar? Bir de heresy nedir? Chaos nasıl oluştu? Space Marineler'in bir kısmı neden Chaos tarafına geçti? Özet geçer misin pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 caps de istermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Videolu anlatım olursa hayır demem. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 lordmu olmak istiyorsun sen şimdi nedir konu, ha lordluk için 10k fame kasıcan, karmada 10k olursa glorious lord olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Yok lordların olayını merak etmiştim sadece. :D Bu arada Blood Raven Chapter'ına kötü demişti biri. Valla ben Chapter'a falan bakmam, tipe bakarım arkadaş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 merak ettiğiniz konu varsa atıyorum "space marine codex pdf" veya blood angel codex pdf diye aratın çıkanı indirin özet olarak 2 3 sayfalık bir hikaye var kitabın başında ordan ufakda olsa anlamanıza yeter o ırkın olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hem codex de o ırkın ünitelerinide tanımış olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 o değil de uo dan sınıfta kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Sorun şu ki İngilizce'm yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 oh dosent that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Galiba oyunda level sistemi olmayacakmış. PROGRESSION & ECONOMY Do characters have levels? No! As in the game, you’ll pick what unit class type you want to bring to the battlefield and have access to a huge amount of customization, but since this is a PvP-focused game the progression won’t be primarily about increasing power, but rather gaining access to a wider variety of skills and better specialization. Certain powerful but limited unlockables will be available to truly dedicated players, however. More details on this soon! Yazıyor FAQ kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Amma ölü konu abi bu. Canlanın lan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Ortada birsey olsa ... Yazi fikir consept anca bu kadar. Ele gelsin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Yazı, fikir, konseptler üzerine konuşalım biz de. asdafasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar