shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yi ters cevirin içinden cıkanlara bakın. of bune lan saç kılı ekmek kırıntısı ip iğne hö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Saç kılı falan varya.Birde y yi ters çevirmeyi falan.O değilde klavyenin bu tuşlarının arasına yemek kırıntıları kaçınca kötü oluyor.Ekmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Laptopu olanlar denemesin, HDD'yi yakacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Anladım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 laptop ters cevirme hdd mi yanar bilmyiodum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 HDD çalışırken çok sallamamak lazım, çevirip pislikleri dökmeye çalışırken hırpalamamak da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 "saç kılı" eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 onun geyiği oydu zaten::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oha ben bu topik uplandı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evet çok tuhaf şeyler çıkıyor :D benimki yeni oldugundan pek bişe kaçmamış daha içine. ölü bi fare çıktı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 lan benim klavyenin fotosunu koysam kusarsnıız da üşeniyorum.talep olursa koyarım sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 BEKLENEN AN KLAVYEM!!!! klavyemi görmek istediğinden emin misin? zayıf biriysen senin için iyi olmayabilir sittin sene klavyelere dokunamassın hayatın kararır psikolojin bozulur evini terkeder varoşlarda yaşarsın said: intihara teşebbüs edersin hayatın mahvolur buraya kadar geldiysen cidden korkmuyor ve merak ediyorsun o zaman sana klavyemi gösteriyorum hazırsan eğer al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ilk deneme başarısız oldu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Nan amma topic açtın shutdown bi dur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Xunn delivers once again; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Deno- said: Nan amma topic açtın shutdown bi dur la eet baydım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Killer said: BEKLENEN AN KLAVYEM!!!! klavyemi görmek istediğinden emin misin? zayıf biriysen senin için iyi olmayabilir sittin sene klavyelere dokunamassın hayatın kararır psikolojin bozulur evini terkeder varoşlarda yaşarsın said: intihara teşebbüs edersin hayatın mahvolur buraya kadar geldiysen cidden korkmuyor ve merak ediyorsun o zaman sana klavyemi gösteriyorum hazırsan eğer al o sarı şey ne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bilemicem artık dfgfd bu arada fotoğrafa tıklayın orda küçük gözüküyo sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 harbi iğrençmiş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toshieee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sümüklü ya pis batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 killer sen tam bi pisliksin demek isterdim ama. geçen 13 ytl'ye aldığım inca marka laptoptan fps atmak için aldığım klawyeyi söktüm. altı komple saç kılı v ekmek kırığı dolu. bi de pis bi yağ var motor yağı gibi. parmaklarımdan akan yağlar olsa gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bloodybeast... ÇIHŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar