oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kıza "bana güvenmiyosan bitirelim ilişkimizi" de. sadece bunu de evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ters tepki görür bu zamana kadar diyemedi ise varya bi başlar dırdırra yok şunla samimisin yok şöyle böyle suçlu olmadıgı kısımlarda bile suçlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ters tepmez. güvenmiyosa ilişki biter. else continue; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 git aldat kizi tuttugunu yatir ilerde sorarsa zaten inanmiyodun bare bosa gitmesin dedim dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 adam göze almaz bunu bitmesini istemiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Aynı kıza aşık olan ilkokul çocukları gibi laf atışmışsınız. Birinizden çelik ayna bekledim, çok hayal kırıklığına uğradım. Bir sonrakinde lütfen daha yaratıcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Otur konuş,neden güvenmediğini sor.Hareketlerinde nelere dikkat etmen gerektiğini söylesin,belki problemleri vardır ama bu sekilde yansıtıyodur. Şimdi sen bu kızı seviyomusun,seviyosun.O zaman fazla abartmadan göstericeksin sevgini,ne bir eksik nede bir fazla. For Example:Arkadaşlarınızın yanında sevgilim canım aşkım bitanem gibi kelimeleri bol kullan ki etraftakiler de anlasın.Hem bu kızların çok hoşuna gider. Sonra ona daha fazla vakit ayırmaya çalış,yada bişey yapıcaksan söyle haberi olsun. Madem bi bok yedin sevgilin oldu,bunlara da alışmak,katlanmak lazım. Ama hatırlatmam gereken başka birşey daha var ki;Güven kolay kazanılıcak birşey değildir,kolay kaybedilicek birşey de değildir.Bunun bilincinde olmanız lazım. İyiki böyle dertlerim yok(ne zaman bi kız ayarlıcak olsam sizin konulardan görüp vazgeçiyom,Special thanks to paticik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 BonePART said: git aldat kizi tuttugunu yatir ilerde sorarsa zaten inanmiyodun bare bosa gitmesin dedim dersin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mature vakası mı? okumaya kasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Baluu said: O zaman ilgilenmeye başlasan iyi edersin ciyer. Problem güvensizlik değil, ilgi eksikliği kanaatimce. Hem arada bir süprizler yapmak, hoş olan durumları yerine getirmek güzeldir, ilgilendiğiniz bir bayansa tabii ki :D Örneğin, buluştunuz, giyindi süslendi geldi. Baktın boynu boş, ama giydikleri çok yakışmış. Hemen, Wow, çok güzel olmuşsun, demeli, teşekkür ederim lafını duyduktan sonra, ama boynun çok boş kalmış, gel oraya bir şeyler uyduralım ha ne dersin diyip, kızla beraber kıza bir kolye almak, hoş bir davranıştır. Rep kazandırır. Sevgi pekişir. + insanlara eğer ki değer veriyorsan, belli etmelisin :D sevgilin olayım baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yaa bü tür kızların kendine güvenleri yoktur o yüzden senide kısıtlamaya boğmaya başlar bi süreden sonra güvenmiosa sana asla güvenmez senle ilgili bi sorun değil onla ilgili bi sorun çünkü bu güvenio gibi görünsede bi süreden sonra tekrar patlak verir herşey o yüzden çok debelenme derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 darkness87 said: Baluu said: O zaman ilgilenmeye başlasan iyi edersin ciyer. Problem güvensizlik değil, ilgi eksikliği kanaatimce. Hem arada bir süprizler yapmak, hoş olan durumları yerine getirmek güzeldir, ilgilendiğiniz bir bayansa tabii ki :D Örneğin, buluştunuz, giyindi süslendi geldi. Baktın boynu boş, ama giydikleri çok yakışmış. Hemen, Wow, çok güzel olmuşsun, demeli, teşekkür ederim lafını duyduktan sonra, ama boynun çok boş kalmış, gel oraya bir şeyler uyduralım ha ne dersin diyip, kızla beraber kıza bir kolye almak, hoş bir davranıştır. Rep kazandırır. Sevgi pekişir. + insanlara eğer ki değer veriyorsan, belli etmelisin :D sevgilin olayım baluu woow balu söz sende??? :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 boynun bos kalmis sana bi kolye aliyim diye kizla kolye alisverisine gitmekten daha feminen tek bi hareket war oda bi vajinaya sahip olmak erkek adam zorlanmadikca girmez accecoriseymis felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 balu yazdıklarından anladıgım kadarıyla çok sevdiğin birinden ayrıldın.ona bu yukarda yazdıklarını yapmadın.ve cok pişmansın :) doru mu ? konuya gelince arkadaş fantastikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 0ne said: Otur konuş,neden güvenmediğini sor.Hareketlerinde nelere dikkat etmen gerektiğini söylesin,belki problemleri vardır ama bu sekilde yansıtıyodur. Şimdi sen bu kızı seviyomusun,seviyosun.O zaman fazla abartmadan göstericeksin sevgini,ne bir eksik nede bir fazla. For Example:Arkadaşlarınızın yanında sevgilim canım aşkım bitanem gibi kelimeleri bol kullan ki etraftakiler de anlasın.Hem bu kızların çok hoşuna gider. Sonra ona daha fazla vakit ayırmaya çalış,yada bişey yapıcaksan söyle haberi olsun. Madem bi bok yedin sevgilin oldu,bunlara da alışmak,katlanmak lazım. Ama hatırlatmam gereken başka birşey daha var ki;Güven kolay kazanılıcak birşey değildir,kolay kaybedilicek birşey de değildir.Bunun bilincinde olmanız lazım. İyiki böyle dertlerim yok(ne zaman bi kız ayarlıcak olsam sizin konulardan görüp vazgeçiyom,Special thanks to paticik) (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Giovanni said: Olm guvenmiyor degil kiskaniyor demek ki kiz sana asik gicik oluyor her sen iyi davrandginda ambiyansi iyi yaratmissin aslinda. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Giovanni said: Olm guvenmiyor degil kiskaniyor demek ki kiz sana asik gicik oluyor her sen iyi davrandginda ambiyansi iyi yaratmissin aslinda. bi işi sen biliyon burda : ) kıs milleti kıskanmaz kavga için bahane bunlar gerginlik için eleman kıza dizginleri vermiş kızda işte sürüyor atı nereye giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: Giovanni said: Olm guvenmiyor degil kiskaniyor demek ki kiz sana asik gicik oluyor her sen iyi davrandginda ambiyansi iyi yaratmissin aslinda. bi işi sen biliyon burda : ) kıs milleti kıskanmaz kavga için bahane bunlar gerginlik için eleman kıza dizginleri vermiş kızda işte sürüyor atı nereye giderse iyide öle olması için benm ona iyi davrandıgım halde onun bana ters ve tripli davranmması gerekmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 abi kadın milletine yüz vermicen işte böyle sapıtıyorlar benim hatunda böyle şuan.. valla kendi haline bırakıyorum o triplere girdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sevgili okur..seven kıskanır:P şaka maka güven eksikliği ve ilgisizliğin toplamı bence bu vaka.sevdiceğine(haydar dümen tabiri bu:D)biraz ilgi göstermekle başla eğer değer veriyosan.ki başlık aççak kadar önemli buluosan değer veriosun demektir.. eğer çok kız arkadaşın varsa onlarla tanıştır şüphelerini sil..o sana sormadan sen anlat falan filan.. şu gerçeği de hesaba kat:sen bi düşünüosan kız arkın 5153 düşünüo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bu ilgi göster klişesine de hayranm ha. kızın ilgi gösterilme alt sınırı atıyorum 100 üzerinden 80, senin de ilgi gösterme üst sınırın 100 üzerinden 60 sa nolacak. zorlamayın abi böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hakket haa nası anlatıcan bunu ilgi gösteridiği.. karşısına geçip taklamı atıcan aşkım ban senle ilgileniyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Llama said: abi kadın milletine yüz vermicen işte böyle sapıtıyorlar benim hatunda böyle şuan.. valla kendi haline bırakıyorum o triplere girdimi. :)-D cerebralis said: sevgili okur..seven kıskanır:P şaka maka güven eksikliği ve ilgisizliğin toplamı bence bu vaka.sevdiceğine(haydar dümen tabiri bu:D)biraz ilgi göstermekle başla eğer değer veriyosan.ki başlık aççak kadar önemli buluosan değer veriosun demektir.. eğer çok kız arkadaşın varsa onlarla tanıştır şüphelerini sil..o sana sormadan sen anlat falan filan.. şu gerçeği de hesaba kat:sen bi düşünüosan kız arkın 5153 düşünüo.. eyvallah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ilginin 100 de 60ını da göstericeksin..ilgi manyağı olsun demiorz ama sıfır ilgi varsa ortada ve bu bi sorun teşkil ediyosa çözüm için ilgi diorz o kadar:)eğer bu zor geliyosa da kasmanın alemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ya ben de diyorum ki 0 ilgi yoksa ve 60 ını da gösteriyosa ama kıza yetmiyosa nolacak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar