Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 3 yıllık bir kız arkadaşım vardı.Bu süre zarfında kızı hiç görmedim rüyalarımda falan.1 ay önce ayrıldı benden o zmndan beri sürekli rüyalarımda görmeye başladım.Artık her gece istisnasız görüyorum ve hepsinde de mutluyuz gezioz eğlenioz falan.Rüyamda onu görmemek için uyumak istemez oldum.Rüyaları kontrol etme gibi bir secenegim olsa keşke.İstemiyorum onu rüyalarımda ya da herhangi başka bir yerde görmek of of.Acaba insan bilinçaltıyla oynayıp rüyalarını kontrol edebilir mi ki ne dersiniz.Var mıdır bi caresi (olduğunu düşünmüyorum ama).... 23 yaşına geldim bundan öncede ciddi sayılabilecek ilişkilerim olmuştu fakat bu olay hiç başıma gelmediği için buraya yazma gereksinimi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Merhaba. benim de başıma "neredeyse" aynısı geldi. çok samimi cevap yazıyorum dinle bak. :) uzun süreli bir ilişkim oldu ayrıldım. ben ayrıldım bide. Gel zaman git zaman, biraz bunaldımda falan oluyosun ister istemez. Çok geçmeden, şu anki çıktığım kız arkadaşımla tanıştım. Kendisine bildiğin eridim bittim falan o başka konu :p Onu bu kadar çok severken, eski kız arkadaşımı rüyalarda görmeye başladım. kafadan 3 gecenin 2sinde çıkıyodu böyle. Gece vakti atv'nin çocuklar duymasın yayınları gibi. Rahatsız oldum geçer dedim o kadar mazimiz var. Geçmedi. Çoğu zaman da, rüyamda gel diyodu gidiyodum. ÜZgünüm diyodu teselli ediyodum. Gerçek hayatta asla yapmazdım ama. Bunlar azalıyo günden güne ama geçmiyo. Aklına getirme düşünme aga kız mı yok, diyecekler olacaktır da , onla hiç ilgisi yok inan ki. Sonuçta dünyanda yer eden birisi yavaş yavaş çıkıyo ordan sağdan soldan. Benimkiler kesildi, taa ki kasıp o insana "nasılsın" falan diye hal hatır sorup da siktiredilince. =) İnsanlar hep değişiyor. Klişe söz deil bu. Varsın olsun gör rüyalarında. Valla geçiyo. 1 hafta değil belki de. 1 ay 2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Hmm unutacagım varsada unutamıom sırf o ruyalar yuzunden bi uyanıom gun yalan oluyor.Hani çivi çiviyi söker hesabı baska insanlar arıyorum hayatımda fakat korkuyorum karşımdakine istemedende olsa zarar vermekten.Yani cok karısık durumlar hala seviyorum hala eksikliğini hissediyorum ve muhtemelende bu bi sure boyle devam etcek ona uzuluyorum zaman herseyin ilacı derler fakat ruyaların ilacı olamıcakmıs gibi geliyo. Ha birde terkedilmek en acı olanı bence ama tabi terkettikten sonra pisman olmak daha bi kötü.Sonucta hayat bu insanlar ne acıları unutuo.Bende unutuyorum yavastan alısıyorum yanlızlıga tekrardan ama ruyalarım izin vermiyor iste.Her gece mutlu olduunu gordukten sora o gunun sabahı mutsuz bir sekilde uyanmak ve hayata kaldıgın yerden onsuz devam etmek koyuyo insana.Aslında en iisi kalpsiz olcaksın uzulmiceksin bu tur seylere "amaan bana kız mı yok salla gitsin" diceksin fakat olmuyo iste kalpte hep bir huzun hep bir buruklukla gunler gecmio gunlerin gecmedii gibi gecelerde beni rahat ettirmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 rüyalar kaynağını bilinçaltından alır terkedilmek koymuş biraz ondan böyle. kendine itiraf edip kabullenemediğin duyguların var senin (4 yıl psikoloji okudum rüyamda ordan biliyorum). çaresi zaman ve başka bir kız. reçeteyi eczanelerde bozdurabilirsin çalışan kızları varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Rüyanı kontrol edebilmenin tek yolu rüyayı görürken onun rüya olduğunun farkına varmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 amaan başka kız mı yok demek duygusuzluk deil ki. reçeteyi sly yazmış zaten. 1 insan sadece 1 insanla mutlu olabilir diye bişey yok bi de. Olmuş bitmiş. her yerde oluyor bitiyor. Süresi uzun olduğu için bu kadar koyuyor. Sen kendini koyverme o yeter. sana burdan karalama defterindeki yazımı da okutuyorum ahanda reklam yaptım. http://forum.paticik.com/read.php?15,3397088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 eet iste kaynagını bilincaltından aldıgını biliyorum ve bundan kurtulmanın yani bilincaltını yonetmenin bi caresi varmıdır acaba onu arıyorum bende. Kendime itiraf edemediğim duyguların ne olduğunu bulamıyorum.Ya galiba benimkisi sevmek deilde terkedilmenin verdiği bir acı.Anne sevgisi dısındaki butun sevgiler karsılıklıdır bence ve su an benim sevgimin bir karsılıgı olmadıgına gore aslında bende sevmiorm fakat neden boyle uzuluorm kendime ne itiraf etmem gerekir onu bilmiyorum. İşte tam bu noktada psikolog falan devreye girer mi diyorum ama kendi kendime cozmem gereken bir sorun oldugunu dusundugum icinde o sekilde yardım almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bundan kurtulmanın yolu zaman. Kastırma rüyalarını kontrol edicen die kontrol edince ne yapıcaksın. Mutluyken kıza birden git burdan sen benim değilsin artık mı dieceksin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 peki tam şu anda kendini işe yaramaz hissediyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yani ruyalarımı kontrol etmekten kastım ruyamda onu gormemekti.iyi ya da kotu gormek istememden dolayı yazdım bunu. @dynun yazdığın yazı hakkaten cok guzelmis.su son 3 yılda yasadıgım seyleri bu kadar guzel ozetleyen bir yazı gormedim.herkes yaklasık olarak aynı seyleri yasıyor galiba.1 oluyo 2 oluyo artık daha deneyimli daha mantıklı oluyorsun zamanla. Ve galiba benim yaptığım en buyuk hata son 1 yılda ayrılma gibi bir ihtimalimizin oldugunu unutup daha cok baglandım kendisine.1 yıl once olsaydı bu kadar koymazdı bana ama o kadar cok baglanmısımki kopamıyorum bir turlu. Edit:hayır hissetmiyorum.hicbir zamanda hissetmedim daha sıkı baglandım hayata,arkadaslarıma.spora basladım mesela ders calısmaya basladım uzun bi aradan sonra.annemle daha cok vakit geciriorm artık.yani aslında beni insan yapan degerlerimi geri kazanmaya basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 e tamam çok güzel yoldasın oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 eet yapılması gerekenleri biliyorum.emoluk yapıp hayata lanet edip kufretmek bir cozum degil bunu cok iyi biliyorum.Ama kalbim sızlıo surekli, yaptıgım isleri gonul rahatlıgıyla yapamıorm ama biliyorumki onları yapmasam daha kotu olacam. Dediğiniz gibi bir kız bulmak sevebileceğim en mantıklısı ama biraz zaman lazım.Bu acıları köküne kadar yasayıp kalbimden onu tamamen silmem lazım.Yeni bir sevgili bulduğumda ona bakıp eskileri hatırlamak istemem bu karsındaki insana yapabilecegin en buyuk saygısızlıktır diye dusunuorm(bilmiyorum yanlıs da dusunuyo olabilirm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bilinç altı yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tekme tokat girsem?tehdit falan etsem yer mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çoktur göremiyorum bende onu.taze ayrılmısken hergun aralıksız ruyamda onu görüodum.çokta gerçekçi oluo bu tarz rüyalar.gerçekten ayrıntılı şekilde aşk yaşıoduk yani :) aradan çokca zamanlar geçti.gözden ırak gönüldende ırak oldugundan rüyama girmio artık. kısaca sana zaman lzm.zaman geçtikte azalır azalır sora görmezsin unutursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 dynun un yaşadıklarının neredeyse aynısını yaşadım. kesinlikle zamanla düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bilinçüstünden altına mı kaçıyo manita? uff zaten sevmem rüya görmeyi.acaip etkisinde kalırım her rüyamın.bi de ayrıldığım sevgiliyi falan görsem çok kötü olur heralde... rüya kontrolü diye bişey var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 var tabi. bilim ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bence rüya kontrolü diye bişey var.Çünkü bazı rüyalarımda mesela istediğim bişey bi sonraki sahnede gerçekleşiyo, For example:Ankarada teyzemlere ziyarette görürken kendimi mutfağa bursada ki evimizin mutfağına gidiyorum su içmeye(ve dilediğim şey keşke evimde olsam) Ama çoğu kez dışardan bi seyirciymiş de film izliyomuşum gibi oluyo o ayrı.Kesinlikle müdahele edemiyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 "Hayat; duygulananlar için bir trajedi, düşünenler için bir komedidir." La Bruyere duygular çokta önemli değil aslında bizi insan yapan duygularımızdan çok içimiz de taşığımız erdemlerdir yoksa hayvanlarında duyguları var.Fazla umursamamak insanları ve yaptıklarını basit algılamak fazla üzerine düşmemek gerekir.Bu farkındalığı kazanmak için kişinin insan kisfesinden sıyrılıp daha "üstün" bir canlıya dönüşmesi gerekir. not:herhangi bir ayar verme söz konusu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yasin sen sus karışma. sdfsdfs edit: Yasin'e ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hayvanlardaki icgududur ne yazık ki duygu ve dusunce insana mahsustur.eger sen sadece mantıgına gore hareket edip duygularını hesaba katmazsan ne yazıkki robottan bir farkın kalmaz. Duygular onemlidir mantıgınla beraber hareket etmeyi bilirsen.Aşk sevgi bağlılık olmadan olmaz hayat yaşanmaz bir anlamı kalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kendimi bildim bileli kontrol edebiliyorum ben rüyalarımı. niye edilmesin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Stblack said: hayvanlardaki icgududur ne yazık ki duygu ve dusunce insana mahsustur.eger sen sadece mantıgına gore hareket edip duygularını hesaba katmazsan ne yazıkki robottan bir farkın kalmaz. Duygular onemlidir mantıgınla beraber hareket etmeyi bilirsen.Aşk sevgi bağlılık olmadan olmaz hayat yaşanmaz bir anlamı kalmaz bence. Bilim adamları öyle demiyor bugün yapılan araştırmalarda hayvanların duyguların olduğu açıktır bir örnek vermek gerekirse.Filler kendi sürülerinden ölü bir filin kemiklerini gördükleri zaman onu hatırlayıp bir nevi saygı duruşunda bulunuyorlar.Balinalar mesela tek eşlidir eşleri öldüğü zaman "bunalıma" girip sahile vurup intihar ediyorlar ve pek çoğu var bunların bunlar içgüdü ise insanlarda da duygu yok onlarda içgüdüler ile hareket ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şu astrali bi yapabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar