Mike Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yes boktan durum heleki sevgilin varsa ve uzun sureliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Arkadaş kalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kişisele taşınması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ban yemesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kim terketmişti eski sevgilin mi sen mi? eski sevgilin terk ettiyse kız arkadaşın olduğunu mu öğrenmiş? kız arkadaşın olduğunu öğrendiyse onun için aramıştır hangi sayfaya gideceğini seçtiğin kitap gibi oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ahaahaha ardeth. ayrıca aynı olay benim de başıma geldi bi kaç gün önce ama benim kız arkadaşım yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ahahahah çok aptal bi olay ya herkesin başına geliyo en az bi kere..hatta benim gibi ezikler aradığını görünce titremeye falan başlıyo :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eskilerin araması kadar kıll bir durum yok. Hala seviosan "lan yoksa?" gibi bir soru kalır aklında. Sevmiyorsan "ne çevirior bu?" olur soru. Böyle bir sorular yumağı oluşur. Aramayın nan işte, karıştırmayın milletin kafasını. Bak adam topik bile açmış. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kişisele taşınsa da post kassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sevişmek istiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 filmlerde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sesu said: ahahahah çok aptal bi olay ya herkesin başına geliyo en az bi kere..hatta benim gibi ezikler aradığını görünce titremeye falan başlıyo :D sdf yapma etme selfkonfidıns piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 İstiyodur agatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ReNeGaDe said: beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D hiç sanmıyorum bu şekilde kızların kafayı yiceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 erkekler bi ilişkide 3 bilinmeyenli denkleme kadar çıkabiliyorsa plan yaparken. kızlar bunun türevini alıp bi de grafiğini çizer, yerel maksimum minimum noktalarını falan gösterir. kısacası amacını bilemessin asla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hashdahdas 2. türevini de al concave up- concave down falan da bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 x ve y nin üzerinde sıfıra yaklaşmadan ikisiylede takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Llama said: sevişmek istiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sosyomat etiketlerine benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yüzük varsa cıkar buluş bi yerde ikisinide idare et süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Llama said: ReNeGaDe said: beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D hiç sanmıyorum bu şekilde kızların kafayı yiceğini doru aslında belki sallmamış kendisini seven çocukla geyiğe dwm edioda olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yakınında 'ki' bi kıza açtırıp duşta o dedirttiriyosun olay kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 O `ki`yi de bitisik yazdin mi hic sorun kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 dota +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar