Mike Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yes boktan durum heleki sevgilin varsa ve uzun sureliyse.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kim terketmişti eski sevgilin mi sen mi? eski sevgilin terk ettiyse kız arkadaşın olduğunu mu öğrenmiş? kız arkadaşın olduğunu öğrendiyse onun için aramıştır hangi sayfaya gideceğini seçtiğin kitap gibi oldu sdf
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ahaahaha ardeth. ayrıca aynı olay benim de başıma geldi bi kaç gün önce ama benim kız arkadaşım yok şuan
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ahahahah çok aptal bi olay ya herkesin başına geliyo en az bi kere..hatta benim gibi ezikler aradığını görünce titremeye falan başlıyo :D sdf
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eskilerin araması kadar kıll bir durum yok. Hala seviosan "lan yoksa?" gibi bir soru kalır aklında. Sevmiyorsan "ne çevirior bu?" olur soru. Böyle bir sorular yumağı oluşur. Aramayın nan işte, karıştırmayın milletin kafasını. Bak adam topik bile açmış. cık cık
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kişisele taşınsa da post kassak
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sesu said: ahahahah çok aptal bi olay ya herkesin başına geliyo en az bi kere..hatta benim gibi ezikler aradığını görünce titremeye falan başlıyo :D sdf yapma etme selfkonfidıns piliz.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ReNeGaDe said: beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D hiç sanmıyorum bu şekilde kızların kafayı yiceğini
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 erkekler bi ilişkide 3 bilinmeyenli denkleme kadar çıkabiliyorsa plan yaparken. kızlar bunun türevini alıp bi de grafiğini çizer, yerel maksimum minimum noktalarını falan gösterir. kısacası amacını bilemessin asla :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hashdahdas 2. türevini de al concave up- concave down falan da bul
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 x ve y nin üzerinde sıfıra yaklaşmadan ikisiylede takıl
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Llama said: sevişmek istiyor olabilir
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yüzük varsa cıkar buluş bi yerde ikisinide idare et süper oluyo
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Llama said: ReNeGaDe said: beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D hiç sanmıyorum bu şekilde kızların kafayı yiceğini doru aslında belki sallmamış kendisini seven çocukla geyiğe dwm edioda olabilir:D
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yakınında 'ki' bi kıza açtırıp duşta o dedirttiriyosun olay kapanıyor.
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 O `ki`yi de bitisik yazdin mi hic sorun kalmiyor.
Öne çıkan mesajlar