Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok sevdiğin eski sevgilinin seni araması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kim terketmişti eski sevgilin mi sen mi? eski sevgilin terk ettiyse kız arkadaşın olduğunu mu öğrenmiş? kız arkadaşın olduğunu öğrendiyse onun için aramıştır

hangi sayfaya gideceğini seçtiğin kitap gibi oldu sdf
Mesaj tarihi:
ahahahah çok aptal bi olay ya herkesin başına geliyo en az bi kere..hatta benim gibi ezikler aradığını görünce titremeye falan başlıyo :D sdf
Mesaj tarihi:
Eskilerin araması kadar kıll bir durum yok.
Hala seviosan "lan yoksa?" gibi bir soru kalır aklında.
Sevmiyorsan "ne çevirior bu?" olur soru. Böyle bir sorular yumağı oluşur.

Aramayın nan işte, karıştırmayın milletin kafasını. Bak adam topik bile açmış. cık cık
Mesaj tarihi:
beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D
Mesaj tarihi:
sesu said:
ahahahah çok aptal bi olay ya herkesin başına geliyo en az bi kere..hatta benim gibi ezikler aradığını görünce titremeye falan başlıyo :D sdf

yapma etme selfkonfidıns piliz.
Mesaj tarihi:
ReNeGaDe said:
beni öss sonuçlarını sormak bahanesiyle arayıp bi saat sohbet etti.şmdiki sevgilimede çaktrmadan laf fln atmaya çalıştı.bnde işim var görüşürz sonra die kapattım.herhalde kafayı yemiştir:D

hiç sanmıyorum bu şekilde kızların kafayı yiceğini
Mesaj tarihi:
erkekler bi ilişkide 3 bilinmeyenli denkleme kadar çıkabiliyorsa plan yaparken. kızlar bunun türevini alıp bi de grafiğini çizer, yerel maksimum minimum noktalarını falan gösterir.

kısacası amacını bilemessin asla :)
Mesaj tarihi:
Llama said:
ReNeGaDe said:

hiç sanmıyorum bu şekilde kızların kafayı yiceğini

doru aslında belki sallmamış kendisini seven çocukla geyiğe dwm edioda olabilir:D
  • Yeni Oluştur...