Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 mal gibi. paranoya yaptım uyumıyım nolur nolmaz diye bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 uyu sabaha bişeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 niye süt içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 cevdede kalmış az biraz. dolaba koyucaktım bozulmasın diye. sonra dedim ki dur içivereyim, bünye bi kalsiyum görsün arada. içtim öylesine. belki 1 yıldır süt içmemiştim. ben tadı anlayana kadar dibinde azcık kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 annen bozuk sütü niye bıraksınki orda düşünmemişmi benim bu cocuk kalkar bakmadan içer yapar bu diye euhhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 biraz balık ye geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 İshal olucak mısın bi baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 max. ishal olursun ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bence ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 la ölücek herif dalga geçmeyin öldükten sonra geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yoğurt ye. zehirini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ehehe ishal. DOMINATING! ondan çekiniyorum. ishal seven bi insan değilim. anneme dibini tattırdım cezvenin zati. hııı ekşimiş dedi, babama "sıcakta yemekler dışarda kalınca bozuluyo" muhabbeti açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Antika yerli burjuva... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tavuk bi de balık tehlikeli.. ha bi de konserve ötekiler(yemek falan) anca kusturur.. bi de küflü ekmek yemek vücuda zararlı ama galiba öldürmüyor.. ben yemedim hiç birini.. sadece bi kere kuskus yemiştim de yatağa falan kusmuştum gece gece.. sonra koşarken de yerlere falan.. midem büyükçeymiş, ya da kusmuk üretme organı falan da var bizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kuskus yiyip kusmak. yemeğin gazına gelmişin sen :D ooo bu espriye on tane kız pm atar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kuskus süper bi şey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bildiğin makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 fede gelen topa vole yaptı eheh. gençler, ben bi parça ekmek arasına az beyaz peynir yapim kendime, sonra muhabbet edek olmaz mı? bura olur, mırç olur görünür olsun diye edit yapanza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 gecenin planını da yaptın. hadi ye gel sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 geldim bile eheh. sıkıldım genjler napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 king atalım hadi batak filan o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 batak olur valla kimse olmazsa facebook tavla falan da olur. facebook okey var mı lan? kasıp daha yeni poker öğrendim az biraz. bi ara da king öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 facebookta tavla mı varmış. vayanasını king çok iyi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 backgammon var tabi. come 2 play olanınkini oynuyom güzel baya. okey in ingilizcesi ne ki ya? ata sporumuz mu nedir wikipedianın okey makalesine baktım türkçesinden, ingilizceye bastım çıkan şu Okey is a tile-based game, very popular in Turkey. It is almost always played with 4 players, though in principle can be played with two or three. It is very similar to the game Rummikub as it is played with the same set of boards and tiles but with different rules. The game apparently evolved from the original Rummikub through cultural contacts of Gastarbeiter in Germany.[citation needed] In Turkey and among Turkish communities abroad, it is very popular not only at homes but also at coffeehouses (visited mostly by men). It is also very similar to the Chinese game of Mahjong. mahjong ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar