Atoyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 : D ToRUNLARRRR 42 gün kaldı ahah.Bitiyor lan 6 hafta sonra antalyada evimde bi tarafları yaymış biçimde klima altında oturucam.Vallaha öyle güzel geçtiki günlerim suana kadar sıkıntılı yada rahat no medır wat ama güzeldi yaa.Şimdide en üst devreliğin kaymağını yiyoruz.Alayına eziklik. Ankara merkez komutanlığı merasim bölüğü , Piyade Er.Osman Özgene Yavrum beee.Cenaze töreni olur kocatepe camisinde orda takılırız yürürürz : D bekleriz herkezi asda : P Ben tören bölüğündeyim.Ankarada gördüğünüz bütün yeşilli törenciler biziz.Saygılar... Bu arada torunların alayı gaspet ya 15 tane geldi tuhaf tuhaf yürümeyi bilmeyen adamlar.30 ağustosa benmi gidiyim ya? Bu şafaktan sonra : ) yürüyün lan güneşin altında.Abi nası bi kin nefret duygusuna kapılmışsam nası püskürüyorum ya dışarı. Neyse bütün askerlere hayırlı teskereler bende insallah 24 austosta alacam teskereyi yere kocaman bi balgamla arkama bakmadan kaçacam oradan.SAygılar hepinize (açmamın nedeni bütün askerler nerede kaça kaç askerlik yaptıklarını yazmaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bitermi bee 42 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oha adam mı öldürdün hacı :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oh oh mis. Hayırlı Tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper said: oha adam mı öldürdün hacı :D :D abi napalım 29 gün izin kullanınca böyle oluyor :D olsun halimden memnunum be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 haha hadi bakalım.. hayırlı teskereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hayırlı tezkereler, kısa dönem yaparken istedigin kadar izin alabiliyor muusun birde istedigin zaman ? mesela acemilik bittikten 1 ay sonra ben kaçtım bb diyip 1 hafta izin almak falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kısa dönem yapmıyor bildiğim kadarıyla atoyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 DynamicK said: hayırlı tezkereler, kısa dönem yaparken istedigin kadar izin alabiliyor muusun birde istedigin zaman ? mesela acemilik bittikten 1 ay sonra ben kaçtım bb diyip 1 hafta izin almak falan ? acemilikteyken izin alamassın zaten. usta birliğinde istediğin zaman alabilirsin. istediğin kadar alamassın, izin hakkın 12 gün kısa dönem yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Abi elimi kırmışım 15 gündür elim kırık geziyorum :D Galiba haftaya bitiyor askerliğim GATA ya gidicem.Büyük ihtimal yapboz yapacaklar elime sonra 30 yada 45 gün teskereye tabi hava değişimi güm askerlik bitti :D Takıyorum alayına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 heryerde "var mııııııııııııııııııııııı" diye bağırır durursun artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bugunb ruyamda askere gidiyodum. halı sahada maç yapıyoduk askerlerle fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DynamicK said: hayırlı tezkereler, kısa dönem yaparken istedigin kadar izin alabiliyor muusun birde istedigin zaman ? mesela acemilik bittikten 1 ay sonra ben kaçtım bb diyip 1 hafta izin almak falan ? var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 pek bilen çıkıcağını sanmıyorum da bi şansımı deneyim o zaman 1 hafta izin alıp da yurt dışına çıkabilmek mümkün mü peki? özel izin falan almak gerek sanırım 1 ay falan sürüyormuş işlemi diye duydum. yani normal asker isen öyle imiş bide 6 ay kısa dönem yaparken böle bişi var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 boşverin izni yaaa. gidin gelin hemen.. izinden dönerken çok koyar.. bi de millet giderken sizin o 5 gün fazlanız 1 ay gibi gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DynamicK said: pek bilen çıkıcağını sanmıyorum da bi şansımı deneyim o zaman 1 hafta izin alıp da yurt dışına çıkabilmek mümkün mü peki? özel izin falan almak gerek sanırım 1 ay falan sürüyormuş işlemi diye duydum. yani normal asker isen öyle imiş bide 6 ay kısa dönem yaparken böle bişi var mıdır acaba? kısa dönem askerlik yapıyor olsan bile 5 ay boyunca erbaş olarak gorevini yapıyorsun.. diger askerlerden bu konuda bi fark yok.. eğer normal askerken durum oyle ise sende de oyle olur.. birliğe katıldıktan kısa bir süre sonra özlük hakları broşürü dağıtılır her askere dyna.. direkt o broşürdeki ilgili kısmı yazıyorum buraya: said: erbaş ve erlere; kanuni izinlerden sayılmak üzere annesi, babası, eşi, çocuğu, kardeşi ya da eşinin anne/babası yurt dışında ikamet edenlere, bu durumlarını konsolosluktan resmi belge ile belgelemeleri durumunda; aile yakınlarının hastalıklarının tedavisinde refakatçi olarak; belirtilen yakınlarının yangın, deprem, seylap, sabotaj vb. durumlara maruz kalmaları veya yurt dışında ölmelerini resmi belge ile belgelemeleri halinde; yurt dışında daimi oturma izin belgesine sahip olmaları halinde; yabancı ülkelerle adli, hukuki, ticari, öğrenim vb. ilişkileri olup bunu belgelemeleri halinde; hastalananların tedavilerini kendi mali imkanları ile yurt dışında yaptırmak isteyenlere uygun görülmesi durumunda yurt dışı izni verilebilir. ama tabi normal izin verilirken bile bölük/tabur/tugay/vs. komutanının rızasının önemi büyük.. yine de yukarıdaki şartlara uyarsan çok büyük ihtimalle yurt dışı iznini alırsın bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 abi neden çıkıcan aa yurtdışına böylesinide görmedim duymadım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 cins iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 harbi ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ikna edebilirsin bence çıkmaya. nerdeyse eşim diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne cinsi be aşık olunca insanın gözü görmez çoğu şeyi valla kaçarım gene çıkarım arkadaş :p tek sorun ortada resmi belge yok evlilik nişan vb bişi yok şey ben sevgilimi görüp gelcem bi diyip çıkılmıyo mu onu orenmek lazım =) nası dayancam be 6 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o gelse seni ziyarete olmuyor mu 1 haftalığına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oluyor zaten onu planlıyoruz da çok geç gelcek bide ben giderim hem gitmişken strongbow ve magners içicem onlar da aynı sekilde özleyeceğim değerler olcak :) kız bi yana biram bi yana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 6 ay nası dayancam diyon yaa ben 14 ay izin kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 DynamicK said: oluyor zaten onu planlıyoruz da çok geç gelcek bide ben giderim hem gitmişken strongbow ve magners içicem onlar da aynı sekilde özleyeceğim değerler olcak :) kız bi yana biram bi yana ... kaç yıldır yurt dışındasınki onun bi süresi var o kadar yurt dışında kalırsan 29 gün fln askerlik yapıyosun . eğer yanlış hatırlamıyorsam . hatta direk 29 günün nerde geçeceğinide söyleyim burdurda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar