_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bence kuralar cok zor ve en cok sans galatasaray ve genclerbirligi için goruyorum... Bu arada besiktaslı olmama ragmen besiktasın bu gunlerindeki karısıklık ve medya baskısından korkuyorum ama eksedansları lucescuya sonsuz guvenim war...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 anlamadım hiçbişi. çeyrek final ne alaka ya? 3. turdayız çeyrek final şansları olsa 4. tur değil 5. tur çeyrek final neyse madem topic açıldı yaklaştı maçlar da, 3. tur maçlarının yorumlarını yapalım bence gs ve antepin şansı 0, gençler geçecek beşiktaşı ayrı ele alıyorum. eski bjk olsa ümidim vardı. şu an takımın formu ve ilhanın gitmesi açıkçası ilk maç gol yemeyelim luce stili diyorum ben de :D ölümüne defans aeae 2. maç işte bala gol buluruz belki geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 tamam itiraf ediyoruz fark yemesek yeter :D hatta olur da bala geçersek ahmet çakar'ı öpücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Raid3r, 11 February 2004 23:17 tarihinde demiş ki: tamam itiraf ediyoruz fark yemesek yeter :D hatta olur da bala geçersek ahmet çakar'ı öpücem :) +1[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 galatasaray geçer, diğerleri geçemez bu arada valencia bence şuan avrupa'nın en iyi futbol oynayan 2. takımı taraflı yaparım tahminimide ayrıca ama yinede gönlümüz isterki bütün takımlarımız geçsin[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 1 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 galatasaray dicem diye bekliyorsun dimi ehe milan bana göre, ben herzaman milan fanatiği idim oda ayrı konu tabii yani objektif değilim kısaca ;)[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yok ciddi ciddi meraktan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 haklısını mephisto ne diim... Umarım genclerbirligi galatasaray gecerde en azından onları izleriz... Ama unutmamak lazım cıkmamıs candan umit kesilmez...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Galatasaray geçse ne olur söyleyin? Bende galatasaraylıyım ama gidipte rezil olacaz diye tırsıyorum.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hiçbiri geçemez Gençler hariç en zayıf rakip onunki bi de zaten Parma batmak üzere hatta Ankaraya gelemiyebilirler bile..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Oha o kadar da değil parmanın durumu Adrianoyu satınca biraz daha düzeldiler ama hala krizdeler Bjk geçse geçer Ne kdar fbli olsamda bjk nin defansı çok sağlam Ahmet ronaldo zago 3lüsü Önündede arka 3lüye ve takıma oturmuş guinti ve tayfur olduğu sürece ortadan dalıpta birinin gol atma şansı pek fazla yok Kanatlarıda hep çalışan isimler ibrahim üzülmez ve kaan dobra yada okan koç Ama tek sıkıntısı bence gol olucak bjknin Hep defansda durucak ayriyetten bjkde gol atıcak adamda yok Atsa atsa ilie atar onuda 90 dakka oynatmıyo Gs bence geçemez çünkü çok dengesiz oynuyolar Yani bu sene bitti gs gidebildiği kadar gider diye düşünüyolar ama burda biter gs ama keşke düzelip geçse tabi Gençler parmayı biraz kapışsada eler Antep ise sıkı presli ayağa paslı bi top oynarsa tahminim romayı zorlar ama geçebilceğini pek sanmıoyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 gönül isterki hepsi geçsin galatasaray zor geçer bence biraz gençler zorlanmaz bence[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bir beşiktaşlı olarak ne yazık ki bjk ye şans veremyirum. Kalbim bjk den yana ama mantığğım valencia dan. Gençler büyüyk olaslıkla geçer. Galatasaray ise neyi düyü belirsiz oynadığı için bişey diyemeyecem yani belli bir form grafiği yok. Bir maç iyi oynuyor diyer maç batırıyor. Antep ise ehh buraya kadar mış :-P Tabiki bütün takımlarımızı sonuna kadar destekliyorum.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valencia bu aralar abartı iyi, bizde bu aralar abartı kötüyüz =P pek bi şansımız yok açıkçası.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Anteple beşiktaşın işi zor Gs rahat geçeriz gençlerde geçer parmanın durumu kötü[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valencia maçına kadar moral bulmamız lazım geçebilmek için. sonra ordaki maçta ölmüne savunmayla avantajlı bir skor almamız lazım. yani zor ehuae :) ordaki maçtan iyi bir skor alırsak geçeriz ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bizim işimiz zor valla ..... ama gs ve gencler devam eder diorm gerçi gs de belli olmaz..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bence Başiktaşın bu kafayla işi zor. İmansızın yerine adam akıllı birini almalıydı. Galatasaray gol bile atamaz ( tabi hakanın bi tarafına çarpıp girmezse ... ) Roma Antep e fark atar. Gençler gününde olursa Parmayı geçer yoksa o da zor. Yani Ülkece duvara toslayacaz gibi görünüyor.[signature][hline]PASCAL ERA QUA [Bu mesaj Pascal tarafından 14 February 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Pascal yanlış eşleştirmişsin gyy.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aa walla öle yapmışım neyse düzelttim ben onu[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoNiTo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Gs kolay geçer. Antebi bilmiorum ama Bjk'nin işi zor. Gençlerle GS çeyrek finalde karşılasır. ama türk takımı final oynuyamaz.[signature][hline]SAVAŞMA SEVİŞ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar