Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Adam heralde en sevdiğim dizi karakteri. Gag Reel'leri falan izlediyseniz gerçek hayatta da aynı tarz aynı kafa bir insan gibi duruyor, birlikte çalışmak çok keyifli olsa gerek :) http://www.youtube.com/watch?v=DRTTsun5qjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Önceki gün çıkan bölümü izleyen varsa yine bu taraflara referans vardı, bunun olduğu kaçıncı bölüm artık bilmiyorum, yapımcılar heralde dizinin türkiyede çok tutulduğunu düşünüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Çok çok iyiydi 10. bölüm, burda pek takip eden kalmamış galiba, sonlardaki Simon diyalogu ve replikler enfesti. Madeline Westen'a da burdan +rep yollamak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yarın değilmiydi ya yeni bölüm ? erken mi yayınlandı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Hayır yarın 11. bölüm var, ben 10. bölümü daha yeni izleyebildim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 11. bölüm süperdi ya. 1 bölüm kaldı ara vermesine bu sezonun off. 11 kasımda başlıyor 2. yarısı dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 2. sezon bitmek üzere, çok sevdim diziyi. Sam Axe mükemmel bi karakter, Bruce Campbell yardırmış onu oynarken. Fiona'yı şimdilik pek sevmiyorum da khalad ilerde gör sen onu falan dedi, bilemiyorum artık sdfdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi fiona'yı 2. sezonun sonuna kadar sevmediysen ilerde cok degisik bir sey olacagını sanmıyorum =), <3 fiona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Fiona'yı asla sevmeyeceğim. Bi kere bişeyler oluyodu da gidiyo diziden diye nasıl sevinmiştim anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 o deil de gag reel deki belly dance NEYYYYYMİŞ öyle. fiona deil ama bence ya çok etkili, fiona yapamaz o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 4. sezon 12. bölümü izledim en son da, sezon arasına falan mı girdi? 13. bölüm yok hiçbi yerde. Bi de hangi günler yayınlanıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Burn Notice S04E13 "TBA" 62 days Fri 2010-11-12 05:00 sezon arası şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Summer finale beklenenin altında kaldı bence. Daha doğrusu dizinin şimdiye kadar yaptığı finaller o kadar doyurucuydu ki bu çok sönük kaldı, özellikle de 4. sezon genel olarak bu kadar iyiyken. -Jesse için 7311893238912379 bölüm uğraştıktan sonra Sam'in bir telefonla işi bir sonraki level'a atlattırması. -Michael'in Bennett'ın bahçesinde üstüne 38173877138912 silah doğrultulmuşken kkggthxbye demesi ve bir sonraki sahnede soluğu Carlito's da alması. -28489247429743 bölümdür "Covert Ops: 999" dersi vermişken, nelerin nelerin üstünden gelmişken Michael'in Bennett'le buluşmada o kadar kolay yem olması..... ......falan filan çok baştan savma bir final gibi geldi bana. Ama dediğim gibi işte, mesela dizinin 2. sezon finali USA Network kanalının rating rekoru olmuş, beklentileri fazla yükselttiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 geliyor bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Çıkmış bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 özlemişim ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hastasıyız! http://www.youtube.com/watch?v=1M2FrnlNH9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yahu şunun altyazısı çıkmamış hatta son 3 bölümün yok izleyeyim dedim uğraşamıcam ingilizce ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bu hafta final. 2 bölüm birden oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 güzeldi sezon finali. bi solukta izledim 2 bölümü birden. brennen geldi falan geri. bi de Larry ölmemiş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Güzeldi valla. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi larrynin girdiği sahne çok iyiydi ama ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 4. sezonu yeni bitirdim de baya iyiymiş yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 5. ve 6. sezon için anlaşılmış, bu yaz başlıyormuş, birde, A prequel movie based on Sam Axe set before the events of Burn Notice is planned for production, according to an interview with Matt Nix at the 2010 San Diego Comic-Con on July 22, 2010. The movie, also to be broadcast on USA, will tell the story of Sam's days in the Navy SEALs before he met Michael. Jeffrey Donovan will direct the movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar