Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burn Notice (2007) - USA Network

arcane

Öne çıkan mesajlar

Abi michealın iç sesi dexterınkinden daha başarılı lahn, ne amelesi, gerçi yeni sezonu daha izlemedim ve ordaki başka bir adam hakkında konuşuyor olma ihtimalinizi göz önüne alaraktan burda postumu bitiriyorum.

edit: hmm, yok abi hangisi daha iyi karar veremedim ama dekstırın six feet under'daki hali beyninize kazınınca zaten.. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
lan aha hiç beklemiyordum.

Gilroy'u çabuk harcadılar. gerçi uyuz oluyordum konuşmasına. böyle ağzının orta yerine çakasım geliyordu. zannedersin Michael a yazmaya çalışıyor öyle bi ses tonu.

Tony Almeida yı görmek güzel oldu. Simon geliyor sezon finalinde. bakalım onu çabuk harcayacaklar mı yoksa bir sonraki sezonun ortalarına kadar götürür mü.

Simon

Garret Dillahunt

http://images.starpulse.com/pictures/2008/09/12/previews/Garret%20Dillahunt-ALO-026007.jpg

güzel seçim.

Sosyal ağlarda paylaş

3x15 muhteşem (tu)(tu)

Michael'ın iki elemanı pataklaması süperdi.

Carlos Bernard resmen döktürmüş, üzerine Gilroy yeterince screentime bulunca Chris Vance coşmuş. Ne kadar iyiydiler ya. Hele son 30 saniye ve Gilroy, of of of. Sanırım şimdiye kadarki en iyi BN sahnesi. Böyle Dark Knight izler gibi oldum, nasıl bir orjinallik öyle dizi bir sahnede kendini aştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Şey var bir de..

Çoğu bölümün başında çıkıyor, consulting producer title'yla Micheal Wilson.

Jeffrey Donovan bir röportajda anlatıyordu, bu micheal wilson eskiden bir cia ajanıymış, gerçekten afrikadayken bir görev sırasında "yakılmış" , gerçekten eski bir navy seal arkadaşı o durumda ona yardım ediyormuş falan, dizinin ilk bölümünden beri yapımcı matt nix'e danışmanlık yapıyormuş. Ya da işleri daha ilginç kılmak için matt bana böyle söylüyor olabilir diyordu sdf.

Ayrıca henüz 3 sezonun son iki bölümünü izlemedim ama 3. sezonun kış kısmı, 2. yarısı çok bayıktı diğer sezonlara kıyasla. Dizinin pilot bölümünde michealın mercedesin arka koltuğuna bindirilip götürülürken aralarına oturtulduğu iki çam yarmasına "you know, mercedes is making SUVs now and they are surprisingly affordable" demesinden Chuck'taki kasıntı spy jokeları gelmiş bu yılki kış sezonunda. İnşallah bu yaz başladıkları çizgiden devam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
USA has just announced at Comic-Con a "Burn Notice" prequel movie, starring none other than Bruce Campbell.

Campbell will produce and star in the project, said USA programming chief Jeff Wachtel.

The movie will show Sam Axe on his last day of military service and how he became the character he is today.

OBAAA (tu)(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...