Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaş günde 30 ytlden fazla kazanıyo


Drall

Öne çıkan mesajlar

yahu bendemi başlasam diye düşündürttü adam beni. herif günde 30 milyon falan kazanıyo enaz. istanbul gezisinin parasını 2 kişi bu oyundan çıkardı hatta bu adamlar(360 milyondu gezi kişi başı). banada şöyle bi 100-150 milyon lazım trink olarak. arkadaş başla sana 100 milyon veriyim oyunda ticaret yap level falan kasma dedi. başlasammıki? nedir oyunun olayı?

edit: ytl den diye değiştirdim oyundaki milyonla karıştırılmasın diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır günde max 2-3 saat

hatta anlattığına göre o 2-3 saati de 5 milyonluk eşyayı 3 milyona pazarda bulup akşam 6-7 milyona pazara koymakla geçiyomuş. goldbar denen şeyleri yapıyomuş gidiyomuş baryumda tanesini 13 milyondan satıyomuş sonra. şimdi adamındaki bi eşyayı satıcakmış 270 milyona mı ne. geçen sattı çocuğun tekine 70 level çıplak char, çocuk telefonunu satmış charı alabilmek için dsfgsdfhsdfgdfh. yazık lan acısaydın çocuğa dedim, oyuna para verene acımıyorum dedi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara bende yaptım bu işte iyi para var ama sermaye lazım bi 100ytl ile başlaman lazım pazara sonra al-sat işine girersen özellikle yaz aylarında ve bayram sonralarında iyi paralar kazanman mümkün kışın haftada 3 gün günde 5saat pazar yaparak yaza hazırlanırsan yazın tatil paranı çıkarırsın gb ve item satarak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
arkadaşın bir tarafından uydurmuş.

ben 2 ayda 80 lvl karakter + item yaptım. gece gunduz başındaydım. 1200 e zor sattım toplamda. ve biz bot ile kastık yani, elle kassan 3 ay sürerdi + insan dayanmaz.

oyunda 2-3 saat durup 30 ytl kazanma olayı hikaye yani. tüm gün dursan 20-350 arası para zor kazanırsın.

350 olayıda boss tan cıkarabılecegın ıtema göre değişir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha 2 ayda lvl80 bot olsa bile no lifer olmak gerek bunu kasmak için. :)

Ben oyunu bıraktığımda toplamda 1800 YTL'ye yakın birşey kazanmıştım 1,5 sene içinde. Evet gerçek bu :) dupeci, hileci ya da no lifer olmanız gerekmez bunu yapmak için.

Oyunda sağlam bi grubun varsa bütün isiloon, felankor dropları sizindir. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Mumu said:
gerçek para karşılığı item gold mold alan insanlara salak gözüyle bi tek ben mi bakıyorum acaba?

Bir de onlara sor. :)

Sen PC başında saatlerce char kasıcam diye otururken onlar kız arkadaşlarıyla, ailesiyle geziyor, işine gidiyor, okulundan olmuyor. Yani hayatlarını item kasmakla, char kasmakla geçirmiyorlar.

Benim fikrimi sorarsan.... Aksine böyle yaparak hem parasal yönden hem de sosyal yönden çok kazançları oluyor. 5 saat lvl kasarak geçireceği vakti iş yerinde para kazanarak geçiriyor olabilir ya da ona fayda sağlayacak herhangi bir şeyde kullanıyor olabilir. :) Bir de böyle düşünün.

Şu da var ki KOL böyle günde 1-2 saat oynanıp bırakılacak bir oyun değil eğer amacın oyunda iyi itemlar elde etmek, hızlı lvl kasmak ise. Zaten aranızda bu oyunu oynayanlar varsa onlar demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.

Bu salak dediğin insanlar sıcacık yataklarında uyurken diğerleri sabah 4:00'a saat kurup server restartlarında uyanıp boss peşinde koşuyorlar. :D

Onlara göre de bu sabah 4'te kalkıp item kasıcam diye uğraşanlar salak. :D ahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet her ne kadar komik, saçma, salak gelse de Knight Online oynamış olsanız bunun orada son derece normal olduğunu bilirdiniz. Haftada bir kez çarşamba sabahı bu olay olur.. :D

Ben mesela 2007'de lvl78 Blade Master hesabımı 43 yaşındaki birine satmıştım. Adam bir yazılım şirketinde çalışıyor, oğluyla birlikte bu oyunu oynuyor. Ne onun char kasacak vakti var ne de oğlunun. 400 YTL gibi bir fiyata vermiştim o zamanın char piyasasına göre. :D Şimdi bu fiyatı görünce yüksek gelebilir hatta bu parayı veren adama salak bile diyebilirsiniz. Muhtemelen bunu diyen hayatında KOL oynamamış birisidir. Çünkü KOL oynayan biri lvl78 warrior kasmanın aylar aldığını, çok emek istediğini ve bu 400 ytlnin bile bu yapılan emek ( premium parası + pc başında geçirilen saatler. :) ) karşısında az kalabileceğini bilir. :)

lvl78 bir char kasmak ortalama 9 ayımızı alıyorsa ve 400 YTL ise bunun değeri, bu adam asgari ücretle de olsa bir işe girer ve sadece 1 say çalışır ve bu lvl78 account parasını çıkarır. :) Bu yüzden diyorum bence onlar daha akıllı. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burda ben de dahil bir çok arkadaş yazmış oyunu bıraktığımda şu kadar kazandım diye. Aslında ticaret yapıyorum, hem oyun oynayıp hem kar ediyorum gibi görünse de aslında öyle değil. Oyunu bıraktığında 1500 YTL kazanmışsam bunun ardında 1.5 senelik bir emek vardı bende.

Mike said:
ucuza satmıssın 78i
1.5 dan satanlar var alıcılarda var.

lvl78 boş, yani itemsiz, çıplak bir karakterin şu an 1.5 etmesi imkansız. Şu an lvl80 çıplak charlar bile 350-400 arası giderken. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
itemli karakter 1.5 a gidiyorsa kasayım ben sabah akşam boş boş oturuyorum evde şu anda =)

eheh. :D yalnız o 1500 ytl edecek itemlari kasmanın öyle kolay olduğunu söyleyemem. :) Evde boş boş oturuyorsan asgari ücretle de olsa bir işe girsen inan katbekat fazlasını kasarsın YTL olarak. :D

Unuttum söylemeyi.. Ben de bu item alma olayına pek sıcak bakmıyorum çünkü bir sınırı yok bunun bilen bilir. :)
Ama karakter/hesap satın alma olayına "evet" derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...