Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hayır, zaten 2 faction var. 6 ırk. bu arada ancalagan doğru demiş de o kadar milleti ikna ettikten sonra bırakamayacağım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 evet 4 capital city'nin çıkarılması biraz kötü oldu işte :) yav beta da oynayan varsa acc'sini paylaşabilirmi benimle ? :P oyunu görmek istiyorum ve oynanabirliği nasıl onu görmek istiyorum.. verirseniz çok büyük kıyak geçmiş olursunuz.. Teşekkürler :) Ö.M'den yollayan olursa süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 4 apıtalın cıkması endgame'e dair battleground ceşitliliğinin world pvp nın 2/3 azalması demek oldu, hoş olmadı buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 endgame gelene kadar eklerler belki, sonucta hazir duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Release'den sonra ilk bikaç patchle bugları hallederler, sonra o classları arka planda bitirip hazır bekletirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yaw ben class'lardan cok capital'lerin gitmesine uzuldum zaten =)... class'lar cok baglamadı, zaten warhammer lore bilgim sıfır =), cıkan class'lardan da bir tek black guard acmayı dusunuyodum, simdi goblin shaman'a dondum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bakalım sonuç itibari ile neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hele bi open beta başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kfg said: ... zaten warhammer lore bilgim sıfır =) Bkz. Pearl Harbor Limani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aferin =), ezdin beni... ilk kez ayar aldım, ilginc bi duyguymus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 tamamda warhammer lore bilgim denir, cunki anlamı warhammer Tarihi/arkaplanı bilgimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Warhammer Lore Bilgisi = Warhammer Lore Knowledge gibi garip bisi oluyor. "Warhammer bilgim ...", veya illa ingilizce de kullanayim diyorsan "warhammer lore'um ..." (!) demek dogru olani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 illa lore kullanicaksaniz warhammer lore'um demek dogrudur. aslinda ne kadar dogrudur ingilizce kelimeleri turkce cumlelerde kullanmak ama... neyse lore zaten bilgi demektir. yani lore bilgim derken bilgi bilgim demis oluyorsunz... aslinda lore'un tam anlami "geleneksel bilgi"dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Lore töre demek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 lor peyniri var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hakimiyet anlamınada gelıyor dıye bılıyorum ama oyun ıcınde farklılık gosterebılır tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 her neyse artık bi sürü anlamı var ammada tartıştınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar