Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundan çıkarılan classlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:
4 tane class gitti kaç tane class kaldı şimdi toplamda?

ha 20 tane , e yuh yine de =)

mevzu o değil. Bize oyunun intronun en başında izlettikleri choppa değilmiydi ? Marauder cıkar , witch hunter cıkar, zealot cıkar E Choppa ama bu ya yuh

Hayır birde daha bitmemiş classlar var White Lion
Magnus gibi ama aptal adamlar gidiyo ilk bitirdikleri classlardan orc,dwarf'tan cıkarıyor..
Mesaj tarihi:
evet oda ilginc en son açıkladıkları classları çıkarmamıslarda ilk açıkladıklarını çıkarmıslar nedenki acaba ? Bu classlar üzerinde zaten baya bi ugraşılmış olması gerekmiyormu
Mesaj tarihi:
Benim seçimimi etkilemeyecek olsa da çok saçmalamışlar. Magnus tan sonra birde choppa açarım diyordum ama yalan oldu büyük ihtimal.

Patch te gelmesi de sakat bir durum, adam neden istediğim class ı en baştan beri oynayamıyorum diye olay çıkarır.

Birde darkelf ler için kötü olmuş, kendi bölgelerinde ki pq lar tank olmadan zor olur..
Mesaj tarihi:
Deli gibi orc choppa bekleyen insanlar vardı. Diğer classları bilemeyeceğim de... Capital city eksikliği için de bir şeyler düşünmüşlerdir elbet; ama mythic in baskısı olduğu şüphesiz gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Benim seçimimi etkilemeyecek olsa da çok saçmalamışlar. Magnus tan sonra birde choppa açarım diyordum ama yalan oldu büyük ihtimal.

Patch te gelmesi de sakat bir durum, adam neden istediğim class ı en baştan beri oynayamıyorum diye olay çıkarır.

Birde darkelf ler için kötü olmuş, kendi bölgelerinde ki pq lar tank olmadan zor olur..

Kendi bölgeleri olacak mı? Capitalları olmadan? Okumadım tam detaylı.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:
evet malesef oyun çıkışında 4 class çıkarıldı oyundan.

çıkarılan classlar :

Choppa (Greenskin)
Hammerer (Dwarf)
Blackguard (dark elf)
Knight of the Blazing Sun (Empire)

2 tank ve melee dps çıkarılmış oyun releaseinde malesef. ilerde eklenicek mi daha yapımcılar karar verememiş gözüküyor.

ve ayrıca 4 capital city yine aynı şekilde releaseden çıkarılmış. sadece 1 er capital city olucak order ve chaos için.

açıkçası büyük hayal kırklığı oldu benim için. böyle bişey beklemezdim mythic ten. yani hala bir umut, fake olabilir mi diye düşünüyorum röportaj fakat sanırım doğru yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla.daha sonra eklemeyi hala düşündüklerini söylüyorlar fakat böyle iş mi olur allasen mythic.:X

link

Bu oyun 2009'dan önce çıkarsa patlar demiştim ve adamlar en doğrusunu yapmışlar. Ben WAR'u 2009 da bekliyodum ve 2008 demeleri "yok 2008'de bu oyun çıkarsa yarım yamalak olur" dedirtmişti bana. Tek yapabilecekleri buydu! Ben hiç şaşırmadım hatta bekliodum bile diyebilirim...
Oyunların marketing olaylarına ya da movielerini izleyerek ne yönde olduklarını anlamak çok kolay. AOC içinde aynı şeyleri demiştim hepsi çıktı lol! fail-com :)
Stargate Worlds'te aynı şekilde, herkez çıkacak sanıyor ama çıkmayacak bu yıl olduda çıkarırlarsa patlayacak
Mesaj tarihi:
bu oyun patlar abi
ben diyosam kesin patlar 3 yıldır deli gibi bekliyorum.
önemli olan classları çıkarmaları değil ea nın burnunu sokmaya başlaması oyuna.
Mesaj tarihi:
aoc yi biraktim tek umudum warhammer kalmıştı sanırım ondan da umudu kesicem böyle giderse.

starcraft alır oynarım artık başka yapicak birşey kalmadi tüm alternatifler bitti
:)
Mesaj tarihi:
EE abi o zaman kim gitcek greenskin oynucak.
Abi cok komikler ya dwarf ve orclarin en onemli beklenen 2 classi gitti
2 melee dps

black guard ve knight pek sitimde deilde

abi choppa ile hammerinin gitmesi nedir ya
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Capitalları olmadan kendi bölgelerinin olması mantıklı değil. İşin ucunda capture edilecek bir capital yoksa niye oralarda savaşsın ki insanlar yani.

Abi sanirim sey gibi olcak

eskiden treeler

TIER I - TIER2 - TIER3 - TIER 4

gibi 3 ayri paraleldi simdi sanirim

TIER I - TIER2 - TIER3
TIER I - TIER2 - TIER3

seklinde 3 tier birbirine bagli olcak bunun buyuk ihtimalle nedeni daoctada olan herkesin ayni bolhede savasmasi (bizde hibernia frontierdi) dier frontierlere gitmemeisydi
yane adamlar kabaca pvp alanini daraltiyo basta ki cok aksiyon lsun
Mesaj tarihi:
kötümserlik değil de bu kadar salaklık nasıl olabilir ona hayret ediyorum. adamlar resmen greenskin de ve dwarflarda melee dps yapıcak bir class bırakmadılar. 20 class arasında sadece tek bir orc classı var. akıl mantık alıyormu yahu warhammer dünyasında sırf brute berserk modda savaşan 2 ırkta melee damage üzerine bir class yok.

sıfırdan white lion diye bir class tasarlıyacağına onun üzerinde çalışacağına, gider bakarsın eksiklerini tamamlarsın hammererla choppanın.
Mesaj tarihi:
"We spoke with Mark Jacobs (look for the interview this weekend) and the cities WILL be there because that was my concern. The city sieges however will only take place at Altdorf and Inevitable."

http://forums.tentonhammer.com/showthread.php?p=271910#post271910

Bu linkten böyle bir bilgiye eriştim.Ne kadar doğru bilmemem ama buna göre 6 şehirde oyunun içinde olacak ama sadece chaos ve order şehirlerinde kuşatma yapılabilecek.
Mesaj tarihi:
Valla 4 bölge değil isterse dünyanın %90nını oyundan çıkarsınlar hiç problem değil. Yavaş yaval eklerler, bu beklenilmeyecek bişey değil.

Ama oyundan class çıkarmak nedir ya, hemde öyle classlarki resmen oyunda en çok popülasyon yaratacak classlar bana göre. Büyük hata hemde çok büyük, umarım fikir değiştiriler.
  • Yeni Oluştur...