"We spoke with Mark Jacobs (look for the interview this weekend) and the cities WILL be there because that was my concern. The city sieges however will only take place at Altdorf and Inevitable."
Bu linkten böyle bir bilgiye eriştim.Ne kadar doğru bilmemem ama buna göre 6 şehirde oyunun içinde olacak ama sadece chaos ve order şehirlerinde kuşatma yapılabilecek.
Valla 4 bölge değil isterse dünyanın %90nını oyundan çıkarsınlar hiç problem değil. Yavaş yaval eklerler, bu beklenilmeyecek bişey değil.
Ama oyundan class çıkarmak nedir ya, hemde öyle classlarki resmen oyunda en çok popülasyon yaratacak classlar bana göre. Büyük hata hemde çok büyük, umarım fikir değiştiriler.
Öne çıkan mesajlar
salyangoz
http://forums.tentonhammer.com/showthread.php?p=271910#post271910
Bu linkten böyle bir bilgiye eriştim.Ne kadar doğru bilmemem ama buna göre 6 şehirde oyunun içinde olacak ama sadece chaos ve order şehirlerinde kuşatma yapılabilecek.
-Wissy
FreEmoon
Ama oyundan class çıkarmak nedir ya, hemde öyle classlarki resmen oyunda en çok popülasyon yaratacak classlar bana göre. Büyük hata hemde çok büyük, umarım fikir değiştiriler.
-Wissy