Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundan çıkarılan classlar

MacLeod

Öne çıkan mesajlar

evet malesef oyun çıkışında 4 class çıkarıldı oyundan.

çıkarılan classlar :

Choppa (Greenskin)
Hammerer (Dwarf)
Blackguard (dark elf)
Knight of the Blazing Sun (Empire)

2 tank ve melee dps çıkarılmış oyun releaseinde malesef. ilerde eklenicek mi daha yapımcılar karar verememiş gözüküyor.

ve ayrıca 4 capital city yine aynı şekilde releaseden çıkarılmış. sadece 1 er capital city olucak order ve chaos için.

açıkçası büyük hayal kırklığı oldu benim için. böyle bişey beklemezdim mythic ten. yani hala bir umut, fake olabilir mi diye düşünüyorum röportaj fakat sanırım doğru yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla.daha sonra eklemeyi hala düşündüklerini söylüyorlar fakat böyle iş mi olur allasen mythic.:X

link
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bakıyorum yabancı forumlarda özellikle dwarf army forumu karışmış dwarf capitali ve hammerer oyundan çıkarıldığı için bir çok kişi oyunu oynamayacağını söylüyor.

oyun başlamadan daha, birçok özellikle RP serverlarında oynayacak dwarf guildleri kuruldu. şu an ki class sisteminde sadece dwarf bir guild kurmak yada aynı şekilde greenskin guildi kurmak imkansız melee dps i olmadığından.

umarım myhtic dikkate alır insanların yazdıklarını, geri adım atıp, adam gibi çalışıp bu classları yetiştirirler release e yoksa çok oyuncu kaybedicekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha yalnız çok yanlış class seçimleri. Hammererla choppa çıkarılır mı abi.

said:
“This has nothing to do with EA,” he said, pointing out that this was entirely a Mythic decision, and it isn’t a directive from the company which many MMO players feel has a dubious history in our genre. “they had zero input in this. This is not something we went to them with and said ‘hey guys, we need an extra few months…’ and they said ‘no, you must ship on this day’. They don’t even know about it. It’s not a discussion we would have with them.”

Çok inandırıcı (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu açıklamadan sonra warhammerın yabancı fan sitelerindeki forumlarına göz attım ve genel olarak oyuncuların tepkilerini ve düşüncelerini özetlemek istiyorum.Bu yazdıklarım kesinlikle benim düşüncelerim veya yorumlarım değildir.Şunuda söyleyeyim oyundan çıkarılacak olan şehirleri ve classları oyun piyasaya sürüldükten sonra patchlerle azar azar geri koyacaklar gibi bir inanışta hakim fan sitelerinde.Fan sitelerinde yapılan yorumları olumlu ve olumsuz diye ayırıp zıtlarını buldum ona göre yazdım.

---------------------------------------------------------------

OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: Belki bugları az olarak ve dengeli bir oynanışla piyasaya çıkarmak için bunu yaptılar ama 4 şehir ve 4 classın olmayışı baştan zaten bitmemiş bir oyunu piyasaya sürüceklerininde kanıtıdır.

OLUMLU DÜŞÜNENLER: 4 tane çok buglı şehirde gezineceğime ve 4 tane dengesiz classla uğraşacağıma ; 2 tane bugsız şehirde gezinip 20 tane dengeli classla oynarım daha iyi.

OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: Bütün oyuncuların tek şehire doluşturulmasının yaratacaği lagı hesaba katmadı mı bu adamlar ?

OLUMLU DÜŞÜNENLER: Şehir dizaynları çok büyük ve oyuncularda tek yere yığılmıyıcakları için lagın fazla olacağını sanmıyorum.

OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: Oyunda AH veya banka gibi yerlere yığılıcaklar sonuçta.

OLUMLU DÜŞÜNENLER: Şehirlerde birden fazla banka ve AH yeri vardır.

OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: 4 şehrin olmayışı ırksal rvryi bitirir.

OLUMLU DÜŞÜNENLER: Tek ana şehirden saldırı devasa meydan savaşlarını doğurur.

--------------------------------------------------------------

OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: 4 ırkında ana şehrinin olmayışı RP açısından yeri doldurulamayacak bir eksi.

OLUMU DÜŞÜNENLER: (Buna karşı bir olumlu yorum bulamadım )

--------------------------------------------------------------

OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: Firmaya olan güvenim ve inancım sarsıldı , pre-order alan biri olarak aldatılmış gibi hissediyorum.

OLUMLU DÜŞÜNENLER: Bence firma büyük bir cesaretle bunu açıkladı ve bu değişikliği bizim iyiliğimiz için yaptı.Esas 4 tane dengesiz classı ve 4 tane buglı şehri bitti diye bize sunsalardı güvenim kırılırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cidden pvp nası olucak şimdi? Tier sistemi capitalları etkiliyordu falan, şimdi diğer 2 ırkın tier bonusları tek capitalı mı etkileyecek nasıl dengeleyecekler o olayı? Bütün insanlar aynı yere yığılınca world pvp lagdan bok olucak, yine tek seçenek bgler olucak falan. Neyse ya amaan wotlk geliyo. World pvp konusunda bu defa umutluyum
Sosyal ağlarda paylaş

ulan tatildeyiz diye sadece okuyordum 10 gündür bu konuya yazmamak için zorladım kendimi ama cık olmadı. RVR şuan için bitmiştir bence zamanla monte edilecek. Offff offf yıllardır bekliyorduk 2-3 ay ertelemeye razı olurduk be off of..

Bu arada pre-ordercılar temmuz sonu agustos başı bu haberle birlikte opeb beta başlar. Eylülde de release olur hadihayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

pff blackguard oynayacaktım guya... hayatımda bu kadar sacma bir sey gormedim ya... hadi class'ları bıraktınız, sehirleri niye bırakıyorsunuz ?... o sehirlerin yerinde noolcak simdi, gorunmez bi duvar bizi iceri sokmayacak mı nedir ? bir de betada yapıldı mı bu degisiklik, yoksa halen sehirler ve class'lar var mı ?

edit: beta acık mı kapalı mı onu da bilmiyorum gerci =)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...