mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ne kadar oturursan o kadar sikilirsin, ne kadar dans edersen o kadar zevk alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 gir direk kop, arada içmek için kenara gel, çekingen bi tipsen çak 4 bira, birşey yapmana gerek kalmaz, kendiliginden gelisir hersey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 adam gitmeden önce demiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fede said: parfüm kıyafete sıkılır olm zaten. deodorant sıkılır oraya buraya. sıkın oraya buraya ciddiyim =) beyaz bir t-shirt ya da gömleğe,takım elbise ceketine sık bakalım ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fede said: muhakka ortama uygun giyinmek lazım. Yukardakine ek olarak muhakkak cebinde ortama uygun paran olmalı. Sakarya'da bi ara 300 YTL ile gidip salataya 20 YTL'yle gitmeye çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mekanda fazla içmeni tavsiye etmem zira mekanın kalitesiyle gidecek para da doğru orantılıdır. :) Bunun dışında zaten söylenmiş uygun giyinmek lazım. Bu arada nereye gideceksin merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 mADmaXimus said: ne kadar oturursan o kadar sikilirsin, ne kadar dans edersen o kadar zevk alirsin oturmasın kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kesinlikle sağlam alkol altyapısıyla gidilmeli ki ortama ayak uydurmak için gereken promili sağlayana kadar gece son bulmasın..bi de yanınızda bi çift poi götürün mutlaka!! siz çeviremeseniz bile belki oralarda yanında poisini getirmeyi unutmuş bi poici vardır:PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ne giyiceğini biz bilemeyiz.hangi mekana gidicen.kaç kız olucak.aralarında hoşlandıgın kız varmı.bunları sen bildiğin için ona göre giyiceksin :).vede kendi tarzın neyse tabi.onuda bilemiyoruz :) mekana az cok ne para ödiceğin bellidir.onun 2-3 katını alabiliosan dahafazlasını al :) gitmeden once demlenmek yada demlenmemek sana kalmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Poi nedir? Bize kızlara göre giyimimizi nasıl değiştirmeliyiz? Yarın öbürgün giderim falan aklımda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 poi böle varya ıvır zıvır çevirio aalterno kızlar caddebostanda. o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kimlik almayı unutma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 valla ben bu işleri pek beceremiyorum da, yine de uzaktan gözlemlediğim kadarıyla orada birşeyler yapmaya çalışmak yerine yeni tanıştığın bir kızı bu tip yerlere götürmek daha iyi sonuç veriyor gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 o kadar yazmışım da ben hiç cluba gitmedim daha hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahahah fede allah seni naapmasin ya git olm ya valla git kos hade lamerovic bide o kadar yazdim ben hic gitmedim demis ya sandalyeden dusuyodum ayiptir lan git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.yalayinca aci tat gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Killer said: mADmaXimus said: ne kadar oturursan o kadar sikilirsin, ne kadar dans edersen o kadar zevk alirsin oturmasın kesinlikle arkadasim sen ne kadar fesat bir insansin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Penthesilea said: axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.yalayinca aci tat gelir pantolonun üstünden sıkıyom ben de o yüzden OAHAHAHAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kafa güzel olucak ordan içeri girmeden şort giyme parmak arası terlikle gitme almıyorlar almadılar beni : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Geldiler said: ahahah fede allah seni naapmasin ya git olm ya valla git kos hade lamerovic bide o kadar yazdim ben hic gitmedim demis ya sandalyeden dusuyodum ayiptir lan git burdan bak ben öyle diyor muyum, delikanlı gibi diyorum işte burda. gittim, ama beceremiyorum bu işleri, kızlarla muhabbete giremiyorum, daha doğrusu giriyorum da bir şekilde kız konuşmuyor fazla, arka fonda gürültü de var zaten, çok da bağıran bir tip değilim, ben de zorlamıyorum muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 barlar genelde öyle dakika başı "adamım sen bana mı bakıyosun? çat!" tarzı olaylara konu olan yerler değil. istisnalar tabi vardır ama insanlar oraya eğlenmeye gidiyolar. canı sıkılıp biraz sorun yaşamaya giden yoktur. sadece alkolün etkisini göz önünde bulundurmak lazım. fazla alkolün zararlarını sayacak değilim. bariz her şey zaten. fazla kaçırmadıkça sadece bi keyi aracı. ama sen fazla kaçırmazsın, barzonun teki fazla kaçırır. laf atar, dil uzatır, el kol uzatır. öyle durumlarda bar görevlilerine işaret edersin araya girerler. direk bi kahramanlık atılımı yaparsan hayatına bile mal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 eglenmek icin kafanı bosalt bara gıdıp gundelık sorunları dusunme eglenmene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 club a kız kaldırmaya deil eğlenmeye gidilir bu kadar basit,eğlenirken kısmetse bişeyler düşeblir tabii, ha şunuda söyliyim yanında bi kız olmadan bardan başka bi hatun ayarlamak çok zordur. Sap takılanlara olumlu bakmaz genellikle kızlar. Ne kadar yakışıklı olursanız olun, ha bok gibi para var dersen o ayrı. Yapılıcak en güzel şey club a bi hatunla gitmek biraz onla eğlendikten sonra yanınızdakini serbest bırakıp etrafa salça olmak %100 denenmiştir. Kızlar yanında kız olan erkeklere daha çok bakıyor nedenini çözmüş deilim henüz ama öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Onun nedeni şu sanırsam. Şey diye düşünüyor kız, bu herif bir kızla gezip eğlenebiliyorsa mal değildir. Ya da "vauv acaba yanındaki kızı nasıl eğlendiriyordur, beni de böyle eğlendirs keşke" diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Eğer alkol alacaksan, bir kaşık zeytinyağı iç. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar