Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Club Bar tarzı bi yere gitmeden önce..

Xærø

Öne çıkan mesajlar

ne giyiceğini biz bilemeyiz.hangi mekana gidicen.kaç kız olucak.aralarında hoşlandıgın kız varmı.bunları sen bildiğin için ona göre giyiceksin :).vede kendi tarzın neyse tabi.onuda bilemiyoruz :)

mekana az cok ne para ödiceğin bellidir.onun 2-3 katını alabiliosan dahafazlasını al :)

gitmeden once demlenmek yada demlenmemek sana kalmıs :)
Sosyal ağlarda paylaş

Geldiler said:
ahahah fede allah seni naapmasin ya git olm ya valla git kos hade lamerovic bide o kadar yazdim ben hic gitmedim demis ya sandalyeden dusuyodum ayiptir lan git burdan

bak ben öyle diyor muyum, delikanlı gibi diyorum işte burda. gittim, ama beceremiyorum bu işleri, kızlarla muhabbete giremiyorum, daha doğrusu giriyorum da bir şekilde kız konuşmuyor fazla, arka fonda gürültü de var zaten, çok da bağıran bir tip değilim, ben de zorlamıyorum muhabbeti.
Sosyal ağlarda paylaş

barlar genelde öyle dakika başı "adamım sen bana mı bakıyosun? çat!" tarzı olaylara konu olan yerler değil. istisnalar tabi vardır ama insanlar oraya eğlenmeye gidiyolar. canı sıkılıp biraz sorun yaşamaya giden yoktur.

sadece alkolün etkisini göz önünde bulundurmak lazım. fazla alkolün zararlarını sayacak değilim. bariz her şey zaten. fazla kaçırmadıkça sadece bi keyi aracı.

ama sen fazla kaçırmazsın, barzonun teki fazla kaçırır. laf atar, dil uzatır, el kol uzatır. öyle durumlarda bar görevlilerine işaret edersin araya girerler. direk bi kahramanlık atılımı yaparsan hayatına bile mal olur.
Sosyal ağlarda paylaş

club a kız kaldırmaya deil eğlenmeye gidilir bu kadar basit,eğlenirken kısmetse bişeyler düşeblir tabii, ha şunuda söyliyim yanında bi kız olmadan bardan başka bi hatun ayarlamak çok zordur. Sap takılanlara olumlu bakmaz genellikle kızlar. Ne kadar yakışıklı olursanız olun, ha bok gibi para var dersen o ayrı. Yapılıcak en güzel şey club a bi hatunla gitmek biraz onla eğlendikten sonra yanınızdakini serbest bırakıp etrafa salça olmak %100 denenmiştir. Kızlar yanında kız olan erkeklere daha çok bakıyor nedenini çözmüş deilim henüz ama öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...