maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Grange said: Beşiktaş:4 Kocaelispor:0ben de ona bakacaktım iddaa'dan ki hızır gibi yetişmişsin, kupon tutar böylelikle : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Karşılaşmanın ilk dakikalarında Kocaelispor yarı sahasına sık sık atak geliştiren Beşiktaş, 8. dakikada kazandığı köşe vuruşundan ilk golü buldu. Delgado'nun ortasına ön direkteki Sivok, iyi yükselerek topu kafayla filelere gönderdi. Siyah-beyazlıların diğer gollerini 17. dakikada Bobo, 45. dakikada Delgado ve 84. dakikada Tuna attı. Karşılaşmayı Avusturya Federasyonu'ndan Rene Eisner, Bernd Eipler ile Richard Hübler hakem üçlüsü yönetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 beşktaş oynadığı 7 hazırlık maçında 6 galibiyet bir beraberlik aldı. gayet olumlu sinyaller alıyorum. delgado ile bobo'nun uyumu had safhada özellikle. bu sezon şampiyonuz bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Þeriat_Murat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şaka maka trabzon da çok iyi geliyor sanki bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mumu said: beşktaş oynadığı 7 hazırlık maçında 6 galibiyet bir beraberlik aldı. gayet olumlu sinyaller alıyorum. delgado ile bobo'nun uyumu had safhada özellikle. bu sezon şampiyonuz bu gidişle. bükreşe yenilmedik mi 1-0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 evet sadece bükreşe yenildik 1-0 penaltıdan radoi atmıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bursa-gs maçı hangi kanalda olacka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dsmart diye okudum bugun gazetede. galatasaray tam kadro falan çıksın şuna da, elesin bükreş i. radoi satılmış bükreşte, yeni bi transfer yapmışlar kolombiyalı, fc dallas tan almışlar o derece iyiymiş adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 gs eksik çıkıyor.. linderoth kewell lincoln bi de biri daha yok demişti dün spor haberlerinde. dsmartsa yuppi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sebahattin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mumu said: beşktaş oynadığı 7 hazırlık maçında 6 galibiyet bir beraberlik aldı. gayet olumlu sinyaller alıyorum. delgado ile bobo'nun uyumu had safhada özellikle. bu sezon şampiyonuz bu gidişle. biz daha bi 10 sene şampiyon olamayız abi sil kafandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 servet falan oynayacak..ilk kez ciddi bir kadroyla çıkıyoruz denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dsmart veriyor da... GS dökülüyor an itibari ile. Yusuf gaza geldi orta sahayı darmadağın ediyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi hazırlık maçı falan değil..ligin 27.haftası..bursa küme düşmemeye gs de puan kaybedip yarıştan kopmamaya oynuyor sanki..her an bir faul sürekli itirazlar falan..hasan şaş'a çok uyuz oldum.kendini bitirdiği dönemdeki gibi çamur bi tip olmaya başlamış gene anlaşılan.. 45+1'de ikinci sarıdan atılması gerekiyordu bana göre. 3 sarı kart var ilk yarıda 3ü de itirazdan.çok leş bi maç.bursa pozisyon başlatıyor ama servet topal arada emre güzel kesiyor.3 gol pozisyonu yakaladı gs.biri direk (mehmet) diğer ikisi kalecide kaldı(ümit karan,hasan şaş). ilk yarı 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ümitto karannes sakatlandı diyorlar durum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?29,3462997,3468125,page=3#msg-3468125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 zaten iki forvet var önce sağ bek alınsın vs vs diyenlere hep bundan bahsediyordum,daha yolun başında oldu belki yönetimin kafaya da dank eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 BURSASPOR vs WERDER BREMEN 18.30 - TRT1 Bursasporumuz, Antalya’daki ilk maçını bu akşam 18.30’da Werder Bremen ile oynuyor. Antalya’da ikinci yarıya hazırlanan Bursaspor, Uluslararası TRT-Radyospor Kupası’ndaki ilk maçına bugün çıkıyor. Yeşil beyazlılar Alman ekibi Werder Bremen ile WOW Futbol Center’da saat 18.30’da karşılaşacak. Bursaspor alacağı sonuca göre, yarın oynanacak Galatasaray-Bayer Leverkusen maçının galibi ya da mağlubuyla karşılaşacak. Radyospor Turnuvası, TRT, Eurosport Avrupa ve Eurosport Asya-Pasifik kanallarından da naklen yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sabri frikikten gol attı,ne oldu o maç ya? 4-1 yenmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bu gece FİLDİŞİ SAHİLLERİ - TÜRKİYE hazırlık maçı var. Haftanın spor olayı olabilir. http://fanatik.ekolay.net/fanatik/MILLI-TAKIM-Bu-mac-kacmaz!_4_Detail_91_125536_7.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ayrı topic açmalı mıyım bilmiyorum, maç daha yeni yeni başladı ama 1-0 öndeyiz şu an izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 O değil de iyi oynuyor Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ilk yarı 1-0 bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eşşek gibi yapısı olduğu için gurur kaynağımız olan mehmet yıldız o deli gibi milli takımın arasında ezildi lan. bi işte servet sağolsun izin vermedi hava toplarına,koçum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ayhan,Emre,Sabri,Kazım milli takım oyuncuları değil kesinlikle ayakları kesilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 drogba atti 3. bacagiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar