ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tempo dergisi bir kurulla birlikte böyle bir liste hazırlamış, önce seçenler: Doğan Grubundan: Mehmet Ali Birand, Eyüp Can, Güneri Civaoğlu, Ahmet Hakan, Altan Öymen, Mine Kırıkkanat, Meral Tamer, Murat Yetkin, Mehmet Y. Yılmaz, Oktay Ekşi Diğer medyadan: Ekrem Dumanlı (Zaman), Behiç Kılıç (Tercüman), Ümit Fırat ÖĞRETİM ÜYESİ VE İŞADAMI; Süheyl Batum, Şakir Eczacıbaşı, Tarhan Erdem, Ahmet İnsel, Fuat Keyman, Ergun Özbudun, İlter Turan sonra, ilk 50 listesi: 1-Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) 2-Yaşar Büyükanıt (Genelkurmay Başkanı) 3-Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) 4-İlker Başbuğ (Kara Kuvvetleri Komutanı) 5-Durmuş Yılmaz (Merkez Bankası Başkanı) 6-Fethullah Gülen (Cemaat lideri) 7-Deniz Baykal (CHP Genel Başkanı) 8-Cemil Çiçek (Başbakan Yardımcısı) 9-Ahmet Davutoğlu (Başbakanlık Diplomasi Başdanışmanı) 10-Rifat Hisarcıklıoğlu (TOBB Başkanı) 11-Kemal Unakıtan (Maliye Bakanı) 12-Aydın Doğan (Doğan Holding Yönetim Kurulu başkanı) 13-Rahmi Koç (Koç Holding onursal başkanı) 14-Arzuhan Doğan Yalçındağ (TÜSİAD Başkanı ve Doğan'ın kızı) 15-Devlet Bahçeli (MHP Genel Başkanı) 16 Can Paker (TESEV Başkanı) 17-Ertuğrul Özkök (Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni) 18-Ali Babacan (Dışişleri Bakanı) 19-Haşim Kılıç (Anayasa Mahkemesi Başkanı) 20-Mehmet Emin Karamehmet (Çukurova Grubu Başkanı) 21-Fatih Terim (Milli Takımlar Teknik Direktörü) 22-Ferit Şahenk (Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı) 23-Güler Sabancı (Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı) 24-Ahmet Çalık (Turkuaz Holding Yönetim Kurulu Başkanı) 25-Abdullah Öcalan (Terör örgütü PKK'nin başı) 26-Abdurrahman Yalçınkaya (Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı) 27-Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Kulubü Başkanı) 28-Işık Koşaner (Jandarma Genel Komutanı) 29-Beşir Atalay (İçişleri Bakanı) 30-Emer Taner (MİT Müsteşarı) 31-Sabih Kanadoğlu- (Yargıtay Onursal Başkanı) 32-Ahmet Türk (DTP Mardin Milletvekili) 33-Mehmet Ali Şahin (Adalet Bakanı) 34-Köksal Toptan (Meclis Başkanı) 35-Ersin Özince (Türkişe İş Bankası Genel Müdürü) 36-Adnan Polat (Galatasaray Kulübü Başkanı) 37-Fehmi Koru (Yeni Şafak Gazetesi Yazarı) 38-İlhan Selçuk (Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı) 39-Olli Rehn (AB Genişlemeden Sorumlu Üyesi) 40-Efkan Ala (Başbakanlık Müsteşarı) 41-Mustafa Birden (Danıştay Başkanı) 42-Hasan Gerçeker (Yargıtay Başkanı) 43-Prf.İzzettin Doğan (Cem Vakfı Onursal Başkanı) 44-Melih Gökçek (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı) 45-George Bush (ABD Başkanı) 46-Osman Baydemir (Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı) 47-Yusuf Ziya Özcan (YÖK Başkanı) 48-Süleyman Çelebi (DİSK Başkanı) 49-Kadir Topbaş (İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı) 50-Ali Bardakoğlu (Diyanet İşleri Başkanı) http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=148489&interstitial=true doğru isimlerin yanlış sıralarda alındığı bir liste olmuş, öcalan'ın o kadar yukarıda olup bush'un bu kadar aşağıda olması bence saçma biraz.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Apoyu o listeye koyup o egoyu verenlere bir apoya iki
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 asil adam aydin dogan be medya kimdeyse bu ulkede guc onda
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ertuğrul özkök ne yönetiymuş. türikyeyi mi yönetiyomuş. bi simste adam yönetmeye yetebilsin sonra gelsin
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 6-Fethullah Gülen (Cemaat lideri) 25-Abdullah Öcalan (Terör örgütü PKK'nin başı) 39-Olli Rehn (AB Genişlemeden Sorumlu Üyesi) 45-George Bush (ABD Başkanı) sırası yanlış ACI AMA GERÇEK tasrif etmediğim sürüyle var ama bunlar tam acı yani
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aziz mafioso tamam da fatih terimin ne işi var bu listede sdf
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sıralamalar yanlış feto the archhoca>tayyeap+apogül
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ShadowFury said: feto the archhoca>tayyeap+apogül Şunun dışında baştan sona katılıyorum, harika bi liste olmuş. Eh, gerçekler acıdır.
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hane lem bjk başkanı, çok üzüldüm :( oysaki çok gazlı bi adam
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bu arada Bush ta ilk 5 e girer kesinlikle
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bush kendi ülkesinde ilk 5'e giremez bizde nasıl girsin sdfsd
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 elaidi said: bush kendi ülkesinde ilk 5'e giremez bizde nasıl girsin sdfsd Ahahah +1
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 mehmet öz de yazın. her yaz sebze meyve fiyalarını fırlattırıyo bu adam. enflasyonun birinci sorumlusu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hani kaynana semra hani recep ivedik ? Ayrıca bizim tüpçü başkanda yok =(
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abdullah öcalan isminde ciddimiymiş bu adamlar , yönetmekmi karıştırmak mı ?
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 "En çok etkileyen" diyelim. Yönetmek ters olmuş orda, yasadışı ifade olmuş. polat alemdar nerde?!
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ayrıca fehmi koru > recop + abdül
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sg-1 said: ShadowFury said: feto the archhoca>tayyeap+apogül Şunun dışında baştan sona katılıyorum, harika bi liste olmuş. Eh, gerçekler acıdır. bush>fetullah>tayyip>gül edit: bush dediğime de bakmayın o adam da maymun zaten artık bush ve onun arkasına saklanan takımı diyelim
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 şaka gibi liste 6-Fethullah Gülen (Cemaat lideri) 7-Deniz Baykal (CHP Genel Başkanı) baykala hakketen yazık.
Öne çıkan mesajlar