Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Arkadaşlar bi tanıdığımız için bu OKS yle ilgili bilgi isticem sizlerden.Bizim zamanımızdaki puanlama bile değişmiş anlamıyorum pek.Şimdi puanı pek fazla anadolu lisesine yetebilecek gibi dğeilmiş bi rehber hocamıza sordum ancak şunu merak ediyorum.Mesela çocuk istanbulda oturuo ikametgahı da burda yani Gebze daha doğrusu kalkıp bodrumdaki veya manisadaki anadolu liselerini de yazabiliyor mu tercihine ? Ayrıca tercih tarih aralığı nedir ve bu aralıtka tercihini kalkıp bodrumda yapabilir mi ? yani bodrumda ki bi okula gidip tercihini istanbula da falan yapabilir mi ? ille de buraya mı gelmesi gerek ? çok teşekkür ediyorum ilginze .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hana Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tercihler okuldan yapılıyo.Tercihine istediği yeri yazabilio hangi şehir olduğu fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Kadıköy Anadolu'ya gidin ya. :D GSL'ye gidip de bi yaş büyük elemanlara abi demek iğrenç bişey. İstanbul erkek desen orda mulgear6 gibi sapıklar var, en mantıklısı KAL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yazabiliyor istediği ilden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kaç puan? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 330 puan almış TM den acaba Gebzedeki anadolu liseleri olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bi tanıdığın oğlu Tür Puan g.sıra dilim i.sıra i.dilim TM 440,872 35357 4.042 707 4.993 MF 429,059 38280 4.376 779 5.501 bu puana nerelere gider? eğitimi iyi olan sağlam bi fen lisesi ya da anadolu lisesi önerisi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yardımcı olabilecek kimse yok mu ya? hangi fen liseleri iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hangi il? bu arada o puanla gitse gitse uşak fen'e gider (üç sene önce 438'le kapanmıştı az daha gidiyodum sdfgsd) ondan aşağısına da gitmesin tavsiye etmem fen lisesi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ama bu sene puanlar çok yükselmiş bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 il farketmez işte. eğitimi adam gibi olan bi yer lazım. anadolu lisesi de olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 6k. olan düşük mü olmuş oluyor ? (veya %6 lık dilim idi) ailesi perişan vaziyetteymiş de bu çocuk nereye gidecek diye, şaşırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fly benim de kafam almadı valla orasını.. öss gibi değil sanırım bu oks işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 de ben buldum benim lgs kartımı baktım 18k. olmuşum, girmeye hak kazandığım okul ankaradaki en çok tercih edilen 3. okul anlamadım yani 6k olmak nasıl kötü diye, o da ankaradan seçicek. sonra pazardayken bir çocuğu gördüm sordum %2.5 dilimine girdim 24k. yım dedi, %6 ise iş değişiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 okulların geçen sene kaç puanla aldıklarını nerden öğrenebiliriz? var mıdır bi site? mal mal işler yaptırıyolar. ben ne bilim balıkesirde hangi okul var arkadaş. üni okumuş bitirmiş gelmişim. sanki lisede okuyorum la havleee. evet var mı böyle bi site ya da yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bugün okulun tanıtım günündeydim, okulu falan tanıttım. Kadıköy Anadolu. Millet 95 net yaptım girebilir miyim ki diye geldi :D Şaka gibi cidden 95 net yapmış 5000. falan böyle bi garip puanlar adamlar öyle basit sınav yapmış ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 okul puanı etkili oldu o zaman sınavda desene... hakkatten şaka gibi.. soruma cevap arıyorum hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ya yok sıralamalarda 1. sırada 97 kişi var ya sonra direk 98 diye devam ediyo ve çook kişi var iyi net yapan. O sebeple mesela önceki sene en yüksek 470 mi ne almışken sanırım şimdi 480 aşağısı düz lise ve meslek liselerine kalacak gibi görünüyor. Yani cidden şaka gibi şok olduk, cevap da veremiyorsun ki böyle bir durumda veliler "girer mi?" dediklerinde. 3 yanlış 3 boşla 8300. olmuş bi kız vardı. Bizim sene öyle olsa İstanbul Erkek yada belki Galatasaray olurdu şimdi kız bizim okula da giremeyecek muhtemelen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 @Oper: İlgilenen okullar geçen senenin puanlarını verirler sana okula ulaşırsan. Bizde mesela her veliye okulun geçen sene kaç puanla kaçıncıları aldığı bilgileri falan verildi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 OKS tercihi ne lan var mı OKS ye giren eleman ? bi başlık daha açın "İstanbul da ki kaliteli kreşler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hmm o zaman onlar sorsunlar balıkesirdeki okullara. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 @black: Abi milletin kardeşi, kuzeni eşi dostu bişeysi var sonuçta di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2 tane 89 netli tanıdık var araları 1000 kişi:D bi de "geçen sene yapsa bu neti" çok saçma bi mantık kusura bakmayın. sınav kolay ki o kdr net yapmış zor olsa 5 net aşağı yapcak yine aynı sırada olcak sıralama sınavı sonuçta ha sınav sıralamadı aksine yığdı herkesi dipdibe o ayrı tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 istanbul (erkek) lisesi hakkında detaylı bilgi için pm e gelebilirsiniz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yurt tuvaletleri çok iyi 5 yıldızlı otel halt etmiş her taksime gittiğimizde lise tayfayla uğramadan eve dönmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar