Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKS Tercih

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bi tanıdığımız için bu OKS yle ilgili bilgi isticem sizlerden.Bizim zamanımızdaki puanlama bile değişmiş anlamıyorum pek.Şimdi puanı pek fazla anadolu lisesine yetebilecek gibi dğeilmiş bi rehber hocamıza sordum ancak şunu merak ediyorum.Mesela çocuk istanbulda oturuo ikametgahı da burda yani Gebze daha doğrusu kalkıp bodrumdaki veya manisadaki anadolu liselerini de yazabiliyor mu tercihine ? Ayrıca tercih tarih aralığı nedir ve bu aralıtka tercihini kalkıp bodrumda yapabilir mi ? yani bodrumda ki bi okula gidip tercihini istanbula da falan yapabilir mi ? ille de buraya mı gelmesi gerek ? çok teşekkür ediyorum ilginze ..
Sosyal ağlarda paylaş

de ben buldum benim lgs kartımı

baktım 18k. olmuşum,
girmeye hak kazandığım okul ankaradaki en çok tercih edilen 3. okul

anlamadım yani 6k olmak nasıl kötü diye, o da ankaradan seçicek.

sonra pazardayken bir çocuğu gördüm sordum %2.5 dilimine girdim 24k. yım dedi, %6 ise iş değişiyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

okulların geçen sene kaç puanla aldıklarını nerden öğrenebiliriz? var mıdır bi site?
mal mal işler yaptırıyolar. ben ne bilim balıkesirde hangi okul var arkadaş. üni okumuş bitirmiş gelmişim. sanki lisede okuyorum la havleee.

evet var mı böyle bi site ya da yer...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok sıralamalarda 1. sırada 97 kişi var ya sonra direk 98 diye devam ediyo ve çook kişi var iyi net yapan. O sebeple mesela önceki sene en yüksek 470 mi ne almışken sanırım şimdi 480 aşağısı düz lise ve meslek liselerine kalacak gibi görünüyor.

Yani cidden şaka gibi şok olduk, cevap da veremiyorsun ki böyle bir durumda veliler "girer mi?" dediklerinde. 3 yanlış 3 boşla 8300. olmuş bi kız vardı. Bizim sene öyle olsa İstanbul Erkek yada belki Galatasaray olurdu şimdi kız bizim okula da giremeyecek muhtemelen :S
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane 89 netli tanıdık var araları 1000 kişi:D

bi de "geçen sene yapsa bu neti" çok saçma bi mantık kusura bakmayın. sınav kolay ki o kdr net yapmış zor olsa 5 net aşağı yapcak yine aynı sırada olcak sıralama sınavı sonuçta
ha sınav sıralamadı aksine yığdı herkesi dipdibe o ayrı tabi:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...